@İlbey Yağcı beğenenlerin çıkmasına çok mutlu oluyorum demekki birşeyleri doğru yapıyorum bunu bir tereyağ ilede mi denesek acaba
@Taxonera bunu bir dene bakalım ne oluyor beslenme konusunda bilgin yok, sporcu değilsin, ingilizce makaleleri okumam diyorsun, bunuda denememişsin iki hafta önce üye olup gelip burda atıp tutuyorsun yaptığın çok gereksiz biz burda bilgilerimizi paylaşıp insanlara yardım etmek istiyoruz eğerki beğenmediysen gider başka konulara yazarsın burayı kirletmenin anlamı yok, hayatında muz pişirdin mi acaba gidip biraz banana flambe tatiflerine bak muz pişince nasıl oluyormuş...
(link)
bir incelemenizi tavisye ederim ben yaptım, grubumuzda arkadaşlarımız olmak üzere herkes beğendi, em pratik kolay yapılıyor hemde tadı çok güzel
@Miriel eğerki şekerine dikkat etmesi derken diyabet hastası ise içindeki kuru meyveleri çıkararak sadece fındık fıstık yulaf yumurta ve muz ike süper bir atıştırmalık, ama normal diyet yapıyor ve şeker yememeye dikkat ediyor dersen süper bir atıştırmalık çünkü içindekilerin hiçbiri işlenmiş gıda değil ve ekstradan şeker kullanmıyoruz ama herşeyde olduğu gibi bunuda yerken abartmamak lazım mesela ikindide iki adet yada spordan hemen sonra 1 adet yada kahvaltı yerine iki adet gibi
@Miriel tarifler gelmeye devam edicek kesinlikle özelliklede yulaflı kahvaltı tarifleri
Kardiyo olayında şöyle olabilir nezaman kardiyo yapıyorsunuz bilmiyorum ama iki çeşit kardiyoya göre öneride bulunayım birincisi sabah aç karnına kardiyo, sabah uyanırsınız bir bardak kahve direkt koşuya yada bisiklete yani kardioya daha sonra eve gelince yarım saat sonra bunlardan iki tane mesela bu kahvaltı yerine oldu hem bir diğeri ise klasik ağırlık antrenmanı üzerine kardiyo, antrenmandan 2 saat önce yemek yedin 1 saat ağırlık canın çıktk bir saatte koşu bandı eliptik kardiyoda bitti sende bittin soyunma odasına gittiğin gibi at iki tane ağzına hemen toparlasın kendine getirsin
@Miriel kesinlikle yığılıp kalmazsınız ve birkaç kat fazla fayda sağlarsınız bence denemekte fayda var hahaha aynen git temizle çok konuşma dedi vallahi @M.Furkan Kurt hiç merak etme @Anonim nun dediği gibi videolar hazır yavaş yavaş geliyor
@Güncemden Bu sabah bir deneyeyim, 3 set interval yaparım. Gün içine kaldı mı sıcakta çekilmiyor aksatıyorum. @Anonim ile olan teknik videolarınıza benim de baya ihtiyacım var. Merakla bekliyorum.
@Miriel ben şimdi geldim kardiodan nasıl geçti hiit @cumali55 çok haklısınız sonuçta herkes herşeyin en ince ayrıntısına kadar bilemiyor ama merak etmeyin @Anonim nun dediği gibi bu konuya çok dikkat ettik
Ben bir şey sormak istiyorum bu konuda. Bizim şu orjinal pekmezden yapılan cevizli sucuklar kafi gelmez mi ? Gerçekten besleyici ve enerji verici oluyorlar çünkü...