Burak Uğurlu
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.928
- İsim
- Burak Uğurlu
- Başlangıç
- 1993—94
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
El insaf be adam. Daha geçenlerde hal hatır sordum, nasılsın, ne yaparsın yazdım ya.😒@Cemal Ç. yi engellememek için kendimi zor tutuyorum. Engellersem belki abi beni niye engelledin diye mesaj felan atar da görüşmeye fırsatımız olur.
Hani otoyolda trafikli alanda elinde yüzlerce cardvisit ile trafiğin tersine yürüyüp araçların camlarına onları sıkıştıran tipler var ya onlar gibisin. Araçlarda bulunanlar %99 o kartların üzerinde ne yazdığına bile bakmadan yere atıyorlar.Ünlü olmaması gereken, esamesi okunmayacak birini ünlü ettiğiniz için teşekkürler bisiklet forum ahalisi.
Bisiklet forumun bana vermiş olduğu sınırsız emoji atma hakkını kullanarak hepinize kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum.
Reis içinde kopan fırtınaları emojiler ile bastırma.Ünlü olmaması gereken, esamesi okunmayacak birini ünlü ettiğiniz için teşekkürler bisiklet forum ahalisi.
Bisiklet forumun bana vermiş olduğu sınırsız emoji atma hakkını kullanarak hepinize kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum.
Kimsin sen kiiimsiiiiin Çık dışarı çııııkkkkÜnlü olmaması gereken, esamesi okunmayacak birini ünlü ettiğiniz için teşekkürler bisiklet forum ahalisi.
Ben 1 senedir kendimi hayattan engelledim. - 300 deyim şu anda yavaş yavaş sıfıra gelirsem toparlayacagim kendimi insallahEvet yeniden hareket getireyim 4 aydır engellediğiniz kimse bulunmamaktadır konumundan 2 üye ile aktif ettim.
Bir tanesini açık ve net söyleyebilirim ki "son bisiklet bükücü" adına sahip kullanıcı sebep olarak ise her paylaşılan mesaja gülmek yada sinirli ifadesi koymasından kaynaklı bir kıl oldum bastım engeli. İkinci engellediğim kişi ise herkese komşu olarak hitap eden üye, 1-2 yazısının bana göre saçmalamasının ardından daha fazla katlanamayacağıma kanaat getirip onu da engelledim.
Önceden engellediğim üyelerin engelini kaldırma sebebimde foruma en son bu yılın ocak veya şubat içinde girmiş olmaları.