Scudo Sports

Engellediğiniz Üye Sayısı ve Engelleme Nedenleriniz

@hamlet2006 Kendini Danimarka Prensi sanıyor ve bizleri de ikna etmeye çalışıyor. Kedilere sürekli Rükneddin, Sen neddin, Ben neddim gibi isimler takıyor. @necmeddin abininde peşini bırakmıyor, o engellerse bende engellerim:koptum: Ama hikayeleri de bir merak salmıyor değil, bağımlısı olduk..
Sen @necmeddin i bilmezsin, tehlikelidir. O derin devlettir. Hala daha Toros'a biner. Eski alışkanlıklarını atamadığından forumda bile herkesi mimlemeye çalışır. O beni dış minnak sanıyor, asla peşimi bırakmaz bırakamaz.

Hatta bir ara şarkıcı Ayça'nın peşine takılmış. O bıyıklı, bıyıklı @necmeddin

Scudo
Neco'nun biyiklarina engelleme yapabilir mıyız acaba ? Hshsbsb
Başkan 2021 de kafayı usturaya vurduramadım, 2022 hedef listeme aldım. Bu arada bıyığada bir ayar veririz. :)
@hamlet2006 Kendini Danimarka Prensi sanıyor ve bizleri de ikna etmeye çalışıyor. Kedilere sürekli Rükneddin, Sen neddin, Ben neddim gibi isimler takıyor. @necmeddin abininde peşini bırakmıyor, o engellerse bende engellerim:koptum: Ama hikayeleri de bir merak salmıyor değil, bağımlısı olduk..
Sorma abicim, geçenlerde bir kedi resmi paylaştı. Pala diyor kediye birde. Bana inceden inceye laf atıyor. Danimarka Prensi saf duruyor. Bunun her bir oyununda İngiliz sansarlığı var. Hakkını vermek lazım. Lordlar kamarasın da olsa Biritanyayı şaşalı günlerine taşıyacak kapasiteye sahip. Kedi sever olması aslan korkusunu bastırmak için. Halden anlayıp üzerine gitmemek lazım.:harika:

Başkan 2021 de kafayı usturaya vurduramadım, 2022 hedef listeme aldım. Bu arada bıyığada bir ayar veririz. :)

Sorma abicim, geçenlerde bir kedi resmi paylaştı. Pala diyor kediye birde. Bana inceden inceye laf atıyor. Danimarka Prensi saf duruyor. Bunun her bir oyununda İngiliz sansarlığı var. Hakkını vermek lazım. Lordlar kamarasın da olsa Biritanyayı şaşalı günlerine taşıyacak kapasiteye sahip. Kedi sever olması aslan korkusunu bastırmak için. Halden anlayıp üzerine gitmemek lazım.:harika:

Benim kalemimin çok güçlü olduğunu bilirsin(bunu etrafımdaki herkes zaten biliyor) de benim kalemimin satılık olmadığını, kalemimi satın alabilecek dünya üzerinde hiçbir otorite ya da iktidar olmadığını bilmez misin. (Bilirsin anlamında)
Bu arada Prens olduğum çok da doğru değil. Gerçek hayatta herkes bana "Kral" der.(Lakabım kral)
Kedi sever de değil, hayvansever olma mücadelesindeyim.

Son düzenleme:
Benim kalemimin çok güçlü olduğunu bilirsin(bunu etrafımdaki herkes zaten biliyor) de benim kalemimin satılık olmadığını, kalemimi satın alabilecek dünya üzerinde hiçbir otorite ya da iktidar olmadığını bilmez misin. (Bilirsin anlamında)
Bu arada Prens olduğum çok da doğru değil. Gerçek hayatta herkes bana "Kral" der.(Lakabım kral)
Kedi sever de değil, hayvansever olma mücadelesindeyim.
Amanin pekte alınganmış. :koptum: @Anonim ve ben sana kıyamadığımız için kral demedik. Şimdi krallar tez hallediliyor. Hep bir ağızdan Yaşasın yeni kral gibi birşeyler oluyor diye kral demedik.
Kralın çılgını var, delisi, çıplağı var. Anla bizi işte o yüzden kral demedik sana your majesty.:)
İngilizce dersi de vermeye kalkma, çünkü my majesty devlet protokolün de olmuyor.:harika:
Kral hoşuna gitmediyse engelle. :)

@hamlet2006 Engelleyince saklandığım yerde yine görünüyor muyum? Beni bulabilir mi dış minnaklar? Asıl ben ne yaptım? Yarın sokaklarda kedi yakalayıp fotoğraflarını çekip atayım da sakinleştireyim bari. :snzdglsn:

@hamlet2006 Engelleyince saklandığım yerde yine görünüyor muyum? Beni bulabilir mi dış minnaklar? Asıl ben ne yaptım? Yarın sokaklarda kedi yakalayıp fotoğraflarını çekip atayım da sakinleştireyim bari. :snzdglsn:
No mercy!!!

Milleti amma korkutmuşum
@Cemal Ç. Kalimero olmuş "Ama ben ne yaptım ki" diyor.
@Anonim mod olmuş, zırhlanmış.(Hayırlı olsun)

Geriye bi tek @necmeddin mi kaldı yani.Sizin yüzünüzden yaptığım işten zevk alamıyorum.
Bari gideyim de "cırbağa" videosu izleyeyim.

Eyyy Süleyman Prodakşın...
Gölge oyunların ve tuluat mizansenlerine kurban bulup, mizah ile iktidarının sonsuz olduğunu mu sanıyordun?
@necmeddin kardeşimizi de yakında "Çorum Bıyık Viyadüğü" olarak atayıp korumaya alıyoruz... :koptum:

Sansasyonel başlık. Sansasyonel mesaj geliyor:

Forumda kimseyi engellemedim. Hatta hiçbir mecrada kimseyi engellemedim. Gerçek hayatta da yıllardır kimseyi "ghost"lamadım, konuşmak isteyeni geri çevirmedim. Hep böyle değildim tabii. İnsanları "idare etmeyi" öğrendikçe öfkesiz yaklaşmaya alıştım. Saçmalıkları tolere edebiliyorum. Hatta işimin bir parçası insanlarla iyi anlaşmak. Bunda ustayım diyemem ama çok iyiyim diyebilirim.

Forumda öyle biri var ki, online ortamda gördüğüm en "insecure" insanlardan. İki mesajından biri başkasıyla kavga etme amaçlı ve forumdaki garip hatır-gönül ilişkisi yüzünden terör estirmesine izin veriliyor. Başkalarının mesajlarını okuyorsa bile anlamıyor ve her birinden bir kişisel saldırı üstlenmeyi başarıyor. Kendinden de o kadar habersiz ki, evinde bir ayna bile yok sanırım.

Birini engelleseydim bu kişi olurdu. Yani bu başlığa yanıtım: "neredeyse bir".

Gölge oyunların ve tuluat mizansenlerine kurban bulup, mizah ile iktidarının sonsuz olduğunu mu sanıyordun?
@necmeddin kardeşimizi de yakında "Çorum Bıyık Viyadüğü" olarak atayıp korumaya alıyoruz... :koptum:
Allah yaptırıyor ben ne yapayım.

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin ve cazci
@hamlet2006 Ben çaktırmadan işin içinden sıyrılıyorum kimseler duymasın. Korkudan ne yapacağımı şaşırdım, tansiyonum düştü :D

Abi ben Süleyman Paşaya yetişemiyorum artık. Bu arkadaşın sayesinde forumda o başlıktan bu başlığa Arap atı gibi koşturuyorum. Eski kayıtları incelemekte zorlanıyorum. :) Arada el at ,yardımcı ol lütfen.😍
@Anonim , Abiciğim hayırlı uğurlu olsun. Foruma ve forum yönetimine büyük faydalar sağlayacağına olan inancım tamdır. :harika:

@necmeddin Canım abiciğimmm çok çok teşekkür ederimm. İmkanlarım doğrultusunda istenilen her türlü yardımı yaparım. :hhhhhh:

@necmeddin kardeşim, O şimdi geçen yılın yapmadığı yatırım tavsiyelerinin gizli kârını hesaplayıp kasılıyor..
Köfteciye gidip gelip ayda 150 km. pedallıyor....
Sakın cevap verme, kedi-farelerle oynamayı çok sever, aman deyim.. :koptum:

@necmeddin kardeşim, O şimdi geçen yılın yapmadığı yatırım tavsiyelerinin gizli kârını hesaplayıp kasılıyor..
Köfteciye gidip gelip ayda 150 km. pedallıyor....
Sakın cevap verme, kedi-farelerle oynamayı çok sever, aman deyim.. :koptum:
Demek cephe sayısını artırıyoruz. Benden günah gitti, hava ve kara kuvvetlerini devreye alıyorum. Korksanız iyi olur.Kendinize yatırım tavsiyesidir.
Hür Genaral Hamlet
cardboard-tanks-and-planes-for-cats-are-a-thing-now-and-cats-are-ready-to-conquer-the-world.jpg

Kim kimi engellemiş kime ne ? Aşırı saçma bir konu ! Bu tamamen benim görüşümdür.

Başka bir konuda da paylaştığım, Cemil Meriç gibi kaliteli bir şahsiyete ait sözü tekrar paylaşıyorum.
"Üslubun kimliğindir"
Ben üslupsuzları engelliyorum.
@TeamO2.cc Konunun gerekliliğine gelince saçma bulabilirsiniz elbet, şahsi görüşünüzdür ama evinde ayna olmayan insanlar var. Belki küçük bir ışık...
Ekleme: @portakallimon hocam ayna metaforunu sizden alıntılamışım. Belirteyim intihal olmasın 😊

Geri