Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Engellediğiniz Üye Sayısı ve Engelleme Nedenleriniz

Ben Serkan Bey'i bile engellemedim siz kim oluyorsunuz da birilerini engelliyorsunuz. :) :) :ssrtcbya: @hamlet2006
Ben bir ara onu da engellemiştim, galiba o dönemlerde yönetici falandı sonra açtım tabi ki de. Zaten kendisi forumu bıraktı diye aklımda. Hatta bir konu vardı eşi öğretmen yurtdışında iş hayatı tarzında. O sırada kendisi de çıkıp bahsedilen kişinin kendisi olduğunu söylemişti. Gerçek hayatta belki iyi birisidir, kendisini ile forumdaki muhabbetine göre yargılamamak gerek diyerek engeli kaldırmıştım.

Bu arada ben Alperen, sizin kırmızıya olan tutkunuz gibi bende de yeşile bir tutku var keza pedallarım crankbrothers candy1 'in yeşil modeli.

Scudo
Hadi canım hadi. Dünden razısın, gönüllüsün geyiğe.Kedi Hamlet laf atsın da konuya dalayım diye bakınıyorsun.:snzdglsn: Hele Bıyıklı Polyona hergün kedi Hamlet benle uğraşıyor mu motivasyonu ile foruma giriyor. İsmini bile etiketlemiyorum. Adam telepati kuruyor bıyıkları ile zaten. Beğenmiyorsan konuyu engelle, hatta beni bilenik engelle.

Adamı saydığımızı bir anlatamadık ya la. Serkan'da sevildiğini sayıldığını bilememeye bağlı kompleks vardı

Adil bizim kırmızı çizgimizdir. Her zaman anlaşamasak da severiz, sayarız.
Selam dünyalı
Screenshot_20211227-131039-1.jpg

File alt marka denildiği için toptan engelliyorum forumu.
Gouda, rokfor, jumbo karides satan yer nasıl alt marka muamelesi görür..

İşbu mesajdaki alt marka tanımı vestel - regal babında yapılan tanımlara eleştirel bi bakıştır.
Bimin büyüklüğünden sual olunmaz. Onlar yokken bim vardı.

Bi ara beyaz eşya bakıyordum, bosch mağazasına gidiyorum siemens bizim alt markamız diyordu, siemens mağazasına gidiyorum bosch bizim alt markamız diyordu :D

Cqx08MzXYAAiJRZ.jpeg
Büyük usta Oğuz ATAY'ın; iç-sesi ya da hayali kahramanı ile konuşan roman karakteri Turgut ÖZBEN'i ni anımsadım....
Engellemeye kendimizden başladık diyelim, işin sonu nereye varır? :ssrtcbya: ..
@İlhan34 .....

Kişileri engellemiyorum, bir konuda fikrini beğenmediğim kişinin başka konulardaki fikirlerini beğenebilirim. Hakaret eden ve rencide edenleri şikayet ediyorum.
İlgimi çekmeyen başlıkları engelliyorum. Başlık engellemek kişi engellemekten daha çok işe yarayan bir çözüm gibi geliyor bana.

Bu forumda her konuda olduğu gibi bu konuda da üstad açık ara @Murat B. dir.
Bir oturumda 100 kişiden fazlasını engellediği söylenir. O gün forumun sörvırlarından işlem yerine kan aktığı rivayet edilir.:krktm: Hatta öyle ki o kadar çok kişiyi engellemiş ki, açtığı bir konu sıfır görüntülenme almış.:ssrtcbya: Çünkü hızını alamamış, herkesi engellemiş, geriye kimse kalmamış; haliyle kimse de konuya bakamamış. Moderatörlerin araya girmesi ile iki üç kişinin engelini kaldırmış, sistem ancak o şekilde rejenere olabilmiş.:harika:

Bu forumda her konuda olduğu gibi bu konuda da üstad açık ara @Murat B. dir.
Bir oturumda 100 kişiden fazlasını engellediği söylenir. O gün forumun sörvırlarından işlem yerine kan aktığı rivayet edilir.:krktm: Hatta öyle ki o kadar çok kişiyi engellemiş ki, açtığı bir konu sıfır görüntülenme almış.:ssrtcbya: Çünkü hızını alamamış, herkesi engellemiş, geriye kimse kalmamış; haliyle kimse de konuya bakamamış. Moderatörlerin araya girmesi ile iki üç kişinin engelini kaldırmış, sistem ancak o şekilde rejenere olabilmiş.:harika:
Chuck Norris mübarek.

Saygısızca cevap veren herkesi engellemişimdir. Böyle insanlara gerek olmadığını düşünüyorum.

Neco'nun biyiklarina engelleme yapabilir mıyız acaba ? Hshsbsb
@necmeddin ağabey kıyıdan köşeden 2022 ye girebilmiş. Bıyıkları hala daha 2021 de kalınca onları 2022 ye sokmaya çalışıyormuş.Birazdan gelir. Bıyıkları eline ayağına dolanıyor, bence engelleyelim. Hem O da kurtulur.

2022-01-01_13-25-00.png
Ufak bir alışverişimiz olacaktı herşeyi anlaştık bisikleti güzelce söküp patpatlı poşete sardım mis gibi paket yaptım kargoya vereceğim gün ben bu kadar yollayım bisiklet gelince tamamını öderime döndü ve Türk hava yollarının ismini kullanmaya kalkıştı ben hostum bana güvenmiyormusun diyerek güven sağlamaya çalıştı satmaktan vazgeçtim dedim kendisine sonra benim hesabıma 1 tl gönderip sadaka parası yazıyor açıklamaya beni sanıyor çocuk terbiyesiz adam bankayı arayarak iadesini gerçekleştirdim o bir lirasını da burdan ekliyor bulmuş beni bende bastım engeli.

@hamlet2006 Kendini Danimarka Prensi sanıyor ve bizleri de ikna etmeye çalışıyor. Kedilere sürekli Rükneddin, Sen neddin, Ben neddim gibi isimler takıyor. @necmeddin abininde peşini bırakmıyor, o engellerse bende engellerim:koptum: Ama hikayeleri de bir merak salmıyor değil, bağımlısı olduk..

Geri