Scudo Sports

Engellediğiniz Üye Sayısı ve Engelleme Nedenleriniz

Ben de @mariokaldato yu engelledim, galiba. Ne zamandan beri göremediğime göre, yoksa O mu beni engelledi bilemedim.
Bu forumda tekbir kişi herkes tarafından engellenmeli.Engellemezsek hepimizi mimliyor, her ne yapıyorsak not alıyor. Kim mi @necmeddin mustache li Polyona. Kaç gündür de görünmüyor, yoksa :krktm:
Ehehe yok abi aşırı yogun ve saçma bi donemdeyim

Scudo
Hiç üye engellemedim.İlk defa bugün bir başlık engelledim.Oh be rahatladım.Büyük rahatlıkmış bu engelleme işi.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ehehe yok abi aşırı yogun ve saçma bi donemdeyim
Özledik Cumhur Ağabey seni.
Tez zamanda işlerini yoluna koyarsın inşallah.

Hiç üye engellemedim.İlk defa bugün bir başlık engelledim.Oh be rahatladım.Büyük rahatlıkmış bu engelleme işi.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inşallah. Bir dayının dediği gibi durumlar : Gazyagı alamadıhhhh

Bunlar fasa fiso. en son @mariokaldato abim bana Türk kahveli hayırlı cumalar görseli yollamıştı. Ben de Türk kahvesi çarpıntı yapıyor, filtre kahve yok mu dedim. Ondan beri bişey yazmıyor. Engelledi galiba.

Bunlar fasa fiso. en son @mariokaldato abim bana Türk kahveli hayırlı cumalar görseli yollamıştı. Ben de Türk kahvesi çarpıntı yapıyor, filtre kahve yok mu dedim. Ondan beri bişey yazmıyor. Engelledi galiba.

Bim'de filtre kahve satıldı da @mariokaldato mu filtre kahve paylaşmadı.:snzdglsn:

Ağustosta Mehmet Efendi bi tık pahalıydı bundan. Konuyu saptırma özürünü dile geç. Bim yoksa bimin alt markası file var, harras var.
Özür dilemiyorum.Hazır konuya da uygun BİM'i de engelliyorum.

File alt marka denildiği için toptan engelliyorum forumu.
Gouda, rokfor, jumbo karides satan yer nasıl alt marka muamelesi görür..

İşbu mesajdaki alt marka tanımı vestel - regal babında yapılan tanımlara eleştirel bi bakıştır.

Kilosu 80 liraya filtre kahve olmaz, olabilemez
Rossmann'dan geçen hafta 104 TL'ye 1 kg çekirdek kahve aldım. Hala değişmemiş ise şu anda piyasadaki en iyi fiyat.

Not: Bim'in sattığı ekli kahve rezalet. Bir ara Etiyopya ve Kenya gelmişti, onlar güzeldi.

Galiba birilerini engelleyen tek ben varım durduk yere vicdan azabı yaptırdınız. Çok değil 3 kişi var zaten birisi harbi trolldü ya hesabı silindi yada profiline erişilmiyor, bir tanesini niye engelledim hatırlayamadım engeli kaldırıp kaldırmama konusunda çok emin değilim zaten 50 mesajı var ya okuyup çıkıyor yada aynı başlılarda değiliz. Son engellediğim üye kendisini biliyordur zaten silinebilir başlığında kendisine belirtmiştim. O ara forumda sevdiğim abilerden biri olan @Adil ÜNALDI 'ya çok laf atıyordu. Neyse benim engellediğim kadrosu bu kadar, bir vicdan yapmama sebep oldunuz şöyle mesajlara geri dönüp bakınca pişmanlığım gitti.

Galiba birilerini engelleyen tek ben varım durduk yere vicdan azabı yaptırdınız. Çok değil 3 kişi var zaten birisi harbi trolldü ya hesabı silindi yada profiline erişilmiyor, bir tanesini niye engelledim hatırlayamadım engeli kaldırıp kaldırmama konusunda çok emin değilim zaten 50 mesajı var ya okuyup çıkıyor yada aynı başlılarda değiliz. Son engellediğim üye kendisini biliyordur zaten silinebilir başlığında kendisine belirtmiştim. O ara forumda sevdiğim abilerden biri olan @Adil ÜNALDI 'ya çok laf atıyordu. Neyse benim engellediğim kadrosu bu kadar, bir vicdan yapmama sebep oldunuz şöyle mesajlara geri dönüp bakınca pişmanlığım gitti.
Ben Serkan Bey'i bile engellemedim siz kim oluyorsunuz da birilerini engelliyorsunuz. :) :) :ssrtcbya: @hamlet2006

Bu konu geyiğe dönüyor sanki.😅
Yok be gardaşım konu dımdısk dımdısk ilerliyor. Kedi @hamlet2006 sakın beni engelleme . İstediğin kadar kükreyebilirsin. BİM' i engellemene katılıyorum, çünkü halk marketi olmaktan uzaklaştı. :harika:
Ben Serkan Bey'i bile engellemedim siz kim oluyorsunuz da birilerini engelliyorsunuz. :) :) :ssrtcbya: @hamlet2006
Manda yüreği mi yediniz, bu nasıl bir açıklama. Bu mesajı ben atsam 5 gün foruma girmezdim.:koptum:

20 kişi var. Ekran görüntüsü atacaktım ama gene durduk yere canımı sıkarlar diye paylaşmıyordum. Ama o engellediklerim kendilerini çok iyi biliyorlar.
Ya boşver kardeşim değmez . :harika:

Bu konu geyiğe dönüyor sanki.😅
Hadi canım hadi. Dünden razısın, gönüllüsün geyiğe.Kedi Hamlet laf atsın da konuya dalayım diye bakınıyorsun.:snzdglsn: Hele Bıyıklı Polyona hergün kedi Hamlet benle uğraşıyor mu motivasyonu ile foruma giriyor. İsmini bile etiketlemiyorum. Adam telepati kuruyor bıyıkları ile zaten. Beğenmiyorsan konuyu engelle, hatta beni bilenik engelle.
Adamı saydığımızı bir anlatamadık ya la. Serkan'da sevildiğini sayıldığını bilememeye bağlı kompleks vardı
O ara forumda sevdiğim abilerden biri olan @Adil ÜNALDI 'ya çok laf atıyordu.
Adil bizim kırmızı çizgimizdir. Her zaman anlaşamasak da severiz, sayarız.

Geri