Scudo Sports

Engellediğiniz Üye Sayısı ve Engelleme Nedenleriniz

Scudo
@Anonim Ne yalan söyleyeyim, bir kere hoşlanmadığın bir cevabım olmuştu (fixie hakkındaki kalıplarım ile ilgili). Sonrasında seni göremeyince dedim beni engelledi heralde... Sonrasında loginsiz girince forumu terk-i diyar ettiğini anlamıştım :)

Yunan bir müdürüm olana kadar insanlar kardeştir, ingiliz oyunu bizi ayırdı falan diyordum. Benim milliyetçi olmam yunan müdürümden sonraya rastlar. İngilizin zehrini iyice benimsemişler. Hele hele mora yarımadasındaki katliamı öğrendikten sonra iyiden iyiye soğudum. Sonra ermeni soykırımı vardır diye söyleyen bir kız arkadaşım oldu. Konuyu bilmediğim için 2 yıla yakın sadece ermeni sorunu ve edebiyatı ile ilgili okumalarım oldu. Bilhassa Aras yayınları içindeki edebiyat eserlerinde, ermenilerin kürtlere kustukları nefret satırlarını okudum. O günden beri, pkk ve türevlerini savunan herkesi engelliyorum. Bu forumda yada başka bir mecrada farketmez. Kürdistan kuracağız diye aslında batı ermenistanı temellemeye çalışan tüm bölücüleri engelliyorum. Forumda da sanırım 3 veya 4 kişiyi bu yüzden engelledim.

Bu engelleme olayını kişisel hayatımda, o kişileri görmezden gelerek çok yaptım, çoğu gereksiz ve vasıfsız akraba. Sırf bir aile bağı var diye birbirimize katlanmak zorunda değiliz.

Reklam için arayan numaraları ve SMSleri de hiç üşenmeden anında engellerim.

Sosyal medyada da yukarıda bahsettiğim yöntemle görmezden geldiğim halde bana ulaşmaya çalışan 1-2 hastayı engellemişimdir. Aleni yalan atan siyasetçiler ve devlet görevlilerini de onlar beni engellemeden ben engellemişimdir. Son örneği Fahrettin Altun.

Fakat forumda kimseyi engellemedim. Yönetici olana kadar zaten kimseyle böyle bir diyaloğum olmadı. En tahammül edemeyeceğim konularda bile gülüp geçebilmeyi, kafaya takmamayı öğrendim. Türkiye’nin son yıllarının bana katabildiği tek olumlu yön olabilir. Şaşırmamak, takılmamak, büyütmemek...

Herneyse, yönetime geçtikten sonra bir iki kişiyi burada seve seve engelleyecektim fakat Twitter’da en ufak bir eleştiri karşısında vatandaşı engelleyen zavallı siyasetçiler ve akılsız resmî kurumlar aklıma geldi her seferinde. Aynı duruma düşmemek için, forumda bir sorun olursa herkes ulaşabilsin diye kimseyi engellememeye devam ettim.

Bu arada, yöneticilerin engellenemediğini ya da kimseyi engelleyemediğini de şimdi öğrendim. Bence 2 taraf da dilediği gibi birbirini engelleyebilmeli.

Ben kimseyi engellemedim. Ancak üslup ve tavır olarak gerçekten de itici, ukala, boş ve teferruatın teferruatına kafayı takıp, büyük resmi göremeyen, hedefi ıskalayan yorumlar yapan, kendisi kadar bilgi sahibi olmayan üyeleri aşağılayan hatta belli kesimlerce taktir görenler var.. Bu bilinçle biri olmama rağmen beni engelleyenler var 🤣Böyle insanları engellesek de bu insanlar bitmez.. O yüzden zorlamayın.. 😅

Ben kimseyi engellemedim. Ancak üslup ve tavır olarak gerçekten de itici, ukala, boş ve teferruatın teferruatına kafayı takıp, büyük resmi göremeyen, hedefi ıskalayan yorumlar yapan, kendisi kadar bilgi sahibi olmayan üyeleri aşağılayan hatta belli kesimlerce taktir görenler var.. Bu bilinçle biri olmama rağmen beni engelleyenler var 🤣Böyle insanları engellesek de bu insanlar bitmez.. O yüzden zorlamayın.. 😅
Abi şaşırttın beni senin çok tartıştığına şahit oluyorum da ..

Abi şaşırttın beni senin çok tartıştığına şahit oluyorum da ..

Evet, doğru 😅 kimsenin düşüncesine hakaret etme ya da aşağılama hakkım yok ama uymamayı, kabul etmemeyi seçebilirim.. Fakat böyle davranmayanla forumdan atılana kadar tartışırım..

İnsanlar saygılı davranmayı öğrenecekler. Bugüne kadar forumda bir kişiye bile sen diye hitap etmezken tanımadığım birisi bana sinir bozucu gibi bir laf ettiğinde anında engellemişimdir onu. Bana göre gülüp geçilecek bir şey değil bu. Engelliyorum çünkü saygısız insandan kimseye fayda gelmez. Öğrenmek, yardımcı olmak ve paylaşmak için bu forumdayım. Bana bir şey katmayacak kişileri ortadan kaldırırsam alan açılır, bilgiye ve iyi arkadaşlara daha kolay ulaşırım. Mantık bu.

Yöneticilik zamanında kimseyi engelleyemiyorduk (siz de öğrenmiş olu n, yöneticiler kimseyi engelleyemez :D:D) o dönemden kalma bir alışkanlık olacak, engel listem boş :ssrtcbya:

Ama forum habitatının çoook geniş olduğunu ve engelleme özelliğinin bazı durumlarda gerçekten çok gerekli, mecburi olduğunu söylemek lazım :harika:

Engel listen boş mu o_O

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Engel konusunda inanılmaz eli bol davranıyorum. İnternetteki deneyimimi düzgün bir şekilde filtrelemeye özen gösteriyorum. ekşi'de 5000 kişi engellenmiş sözde insan listem var mesela. Burada da engelliyorum. Ahkam keseni engellerim, haddini aşanı engellerim, varoş varoş konuştuğunu düşündüğümü engellerim. İhtiyacım yok böyle insanlara.

Kimseyi Engellemedim. Engellemeyi gerektirecek münakaşaya yada problemle karşılaşmadım. "Beni Böyle Sev seveceksen." 🤣

@hamlet2006 videodaki bizim necoya amma benziyor yav

(link)

Hangi neco diye sormayin bsbbsbb
Başkan adam bi kilo bıyıkla nasıl gamgamstil oynuyor öyle. Son hareketi afsaneydi. :koptum: Nasıl oturdu öyle iki ayağını açıp.:) Adamın başı kel yaw. Benzerlik orada bitiyor. Forumdaki kel arkadaşlar alınmasın ha. Başkan sen hiç alınma.:koptum:
O bu kadar esnek değildir bence. 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
İmkanı yok. Öyle esnek olmak her babayiğidin harcı değil.

@hamlet2006 videodaki bizim necoya amma
Benim kafamda canlandırdığım Neco şöyle.
Adam sevgi pıtırcığı, mutluluk kelebeği, her şeyle mutlu olabilen Polyanna gibim bi şey. Polyanna dediysek onun bıyıklısı, bıyıklı polyanna. :ssrtcbya:

Geri