Şerif Feridun
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.100
- İsim
- Şerif Feridun
- Bisiklet
- Carraro
Görüldüğü gibi aynı kibir devam ediyor. Sanırım sadece bu örnek bile konuyu açan arkadaşın sorusuna cevap olur.
Görüldüğü gibi aynı kibir devam ediyor. Sanırım sadece bu örnek bile konuyu açan arkadaşın sorusuna cevap olur.
Abi şaşırttın beni senin çok tartıştığına şahit oluyorum da ..Ben kimseyi engellemedim. Ancak üslup ve tavır olarak gerçekten de itici, ukala, boş ve teferruatın teferruatına kafayı takıp, büyük resmi göremeyen, hedefi ıskalayan yorumlar yapan, kendisi kadar bilgi sahibi olmayan üyeleri aşağılayan hatta belli kesimlerce taktir görenler var.. Bu bilinçle biri olmama rağmen beni engelleyenler var 🤣Böyle insanları engellesek de bu insanlar bitmez.. O yüzden zorlamayın.. 😅
Abi şaşırttın beni senin çok tartıştığına şahit oluyorum da ..
Konuda hiç mesaj okuyamadım daha, cevaplar gözükmüyor.
edit. şaka tabiki 🥰
Yöneticilik zamanında kimseyi engelleyemiyorduk (siz de öğrenmiş olu n, yöneticiler kimseyi engelleyemez) o dönemden kalma bir alışkanlık olacak, engel listem boş
Ama forum habitatının çoook geniş olduğunu ve engelleme özelliğinin bazı durumlarda gerçekten çok gerekli, mecburi olduğunu söylemek lazım![]()
Bu ara özletiyor kendini.
Kimseyi Engellemedim. Engellemeyi gerektirecek münakaşaya yada problemle karşılaşmadım. "Beni Böyle Sev seveceksen." 🤣
O bu kadar esnek değildir bence. 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Başkan adam bi kilo bıyıkla nasıl gamgamstil oynuyor öyle. Son hareketi afsaneydi.
İmkanı yok. Öyle esnek olmak her babayiğidin harcı değil.O bu kadar esnek değildir bence. 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Benim kafamda canlandırdığım Neco şöyle.@hamlet2006 videodaki bizim necoya amma