denizt
Üye
- Tepki
- 534
- İsim
- deniz
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Eğer bana dediyseniz artık çok geç 🙂 dün akşam iş çıkışı gidip aldım bir tane. 15 km'lik ilk sürüş sonrası izlenimlerim gayet iyi. Biraz üzerinde oynamayı, tur bisikletine evriltmeyi deneyeceğim zaman içerisinde.Pedal yok!
Vitesin ortada olması epey bı garip. Arka sayfalardaki tavsiyelere bakın derim.
Merhabalar, bir konuda fikrinizi almak istiyorum Triban RC120 ile Corelli Goat 1.0 arasında kalmış olsanız, hangisini tercih ederdiniz? Bisiklet seçimi gönül işi fakat zaman ayırıp fikirlerinizi paylaşır iseniz sevinirim, şimdiden teşekkür ederim
@Mansouki çok teşekkür ederim yorumunuz için. Yerlilik unsurundan corelliye gonlum gidiyor zira masadaki 3 delik beni ayrica cezbediyor, specializedin pizza rack on bagaji minvalinde bir sey alip veya yaptirip sehirde de kullanacsgim bu yuzdende corelli goat 1.0, rc 120 ve belki bütçe zorlayarak rc500 olabilir. Ayrıca rc500 de 38mm'ye kadar lastik imkanida gravela goz kırpar nitelikte. İyi gunler 😊
GOAT 1.0 | RC 500 | |
Fiyat | 3 lira | 4.5 lira |
Lastik | 35C Cx lastik | 28C yol lastiği |
Ruble | 34-11 | 32-11 |
Gidon | Cx gidon | Yol gidonu |
Lütfen alınganlık yapmayın. Size bu görselleri paylaşan arkadaşımız duayenlerden. Forumda çok yardımcıdır. Espri ile karışık görsel paylaşmış sadece. Certcollection da onursal üyeyim ben. Orada böyle bir soruya önce forumda arama motoru var arasana diye önden ince bir fırça ile toz alırlar. Ama ben yeniyim diyene, spoonfed yeri değil burası, ağzına kaşıkla mama mı vereceğiz derler. Burası Allah tan orası gibi değil. Duayen size yanıt vermiş. Bisikletforum da asla sorunuz yanıtsız kalmaz. Ben de drop bar kullanmadım mesela doğrusunu sizin sorunuz sayesinde transpotting35 görselleri ile öğrendim. Size de, trainspotting35 e de sonsuz teşekkürler.Görsellere bende erişim sağlayabiliyorum. Takdir edersiniz ki yolun başındayım ve hata yapıp yapmadığımı anlamaya çalışıyorum. Laf sokun diye yazmadım. Nezaketle daha fazla inmesi gerekiyor vb. diyebilirsiniz. İlk defa yol/tur bisikleti kullanıyorum. Biraz anlayış.
Lütfen alınganlık yapmayın. Size bu görselleri paylaşan arkadaşımız duayenlerden. Forumda çok yardımcıdır. Espri ile karışık görsel paylaşmış sadece. Certcollection da onursal üyeyim ben. Orada böyle bir soruya önce forumda arama motoru var arasana diye önden ince bir fırça ile toz alırlar. Ama ben yeniyim diyene, spoonfed yeri değil burası, ağzına kaşıkla mama mı vereceğiz derler. Burası Allah tan orası gibi değil. Duayen size yanıt vermiş. Bisikletforum da asla sorunuz yanıtsız kalmaz. Ben de drop bar kullanmadım mesela doğrusunu sizin sorunuz sayesinde transpotting35 görselleri ile öğrendim. Size de, trainspotting35 e de sonsuz teşekkürler.