Teşekkür ederim hocam. Soracağım.Ben kaynak göremedim ama bi sor sen yine de. Alu kadrolarda kaynaklı 2. el tavsiye etmem. Çelikte ederim. Kaynak yoksa alınır.
Teşekkür ederim hocam. Soracağım.Ben kaynak göremedim ama bi sor sen yine de. Alu kadrolarda kaynaklı 2. el tavsiye etmem. Çelikte ederim. Kaynak yoksa alınır.
Tam size göre o zaman. Ben geçen sene aldım, piyasadaki en uygun fiyatlı yol bisikletlerinden biri ve Decathlon olması sebebiyle tercih ettim ve kesinlikle pişman değilim. Tek problemim; ben düz yolda kullanmayı pek sevmiyorum, o yüzden zorluyor. Ek olarak vites kolu gidon üzerinde ve değiştirmek için gidonun düz kısmından tutmanız ya da elinizi komple gidondan bırakmanız gerekiyor. Pek hoş bir durum olmasa da kısa sürede alışıyor insan.Bisiklet decatlonda 7800TL(gravel-bisiklet-gri-rc100). Güncel piyasa hakkımda fikrim yok, fiyat olarak alınabilecek bir bisiklet mi?
İşe gidip gelirken kullanacağım.Düzergahım düz sayılabilir. İzmir karşıyaka- alsancak sahil yolunca kullanacağım. Yaklaşık hergün 20km gibi bir yol yapacağım. 90kiloyum. Bu hafta içinde almayı düşünüyorum.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Bisiklet decatlonda 7800TL(gravel-bisiklet-gri-rc100). Güncel piyasa hakkımda fikrim yok, fiyat olarak alınabilecek bir bisiklet mi?
İşe gidip gelirken kullanacağım.Düzergahım düz sayılabilir. İzmir karşıyaka- alsancak sahil yolunca kullanacağım. Yaklaşık hergün 20km gibi bir yol yapacağım. 90kiloyum. Bu hafta içinde almayı düşünüyorum.
Bisiklet decatlonda 7800TL(gravel-bisiklet-gri-rc100). Güncel piyasa hakkımda fikrim yok, fiyat olarak alınabilecek bir bisiklet mi?