Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Erdoğanlar Bisiklet

ben de erdoğanlar bisikletten internet üzerinden alışveriş yaptım.

ancak bisiklet alacaksınız ilkönce bacak içi ölçünüzü ölçün size uygun kadro boyunu tespit edin. böylelikle ellerinde sizin boyunuza uygun bir bisiklet olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Scudo
ben yıllardır bisikletle ilgili bütün alışverişlerimi erdoğanlardan yaparım son olarak bir hafta öncede forma ve şort aldım bir günde teslim ediliyor,ödeme konusuna gelince hiç zorluk çıkartmıyorlar bazı kriterleri uygulamaları konusundada kendilerine hak veriyorum orası bir ticarethane orayı ayakta tutup devam ettirebilmek için bazı prensiplerin olması şart.

bisiklet forumda erdoğanlar bisikletin temsilcisi olsa daha da güzel olur.

lütfü beye her aradığımızda bıkmadan usanmadan sorularımıza en ince ayrıntısına kadar verdiği yanıtlar için ayrıca teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Yavuz
Merhaba,
Karşıyaka'da eski antrenörlerden Güner Kocakanat'ın öğrencilerinden biri olarak sizler gibi çocukluktan beri 2 tekerlek üzerinde değişik aktivitelerde bulunmaktayım. ancak yine çoğunuz gibi bu aktivite gezi tur kıtalararası yolculuklar vs yi forumlardan vs uzak tutarak kendimize saklayanlardanım.
Fakat Erdoğanlar Bisiklet (Lütfü Bey ve sevgili Mehmet) ile yaşadığım güzel olayı zaten bu işi Türkiye'de yapan az sayıdaki iyi esnaflardan biri olunca paylaşmak gerekir diye düşündüm.
Kendilerini hiç Tanımam herhangibir alışverişimizde olmamıştır. Scott'ın bir modeliyle ilgili biraz bilgi almak için aradım konuştuk. internet üzerinden bisiklet almanın riskleri vs herşeyi konuştuk. sonra Lütfü Bey dediki (umarım suistimal edilmez) "ben size istediğiniz bisikleti göndereyim. beğenirseniz parayı yollarsınız. beğenmezseniz çizilmemesine dikkat ederek lütfen bana ödemeli geri yollayın"...
Bisiklet geldi kurdum bindim. ertesi gün hala parayı yollamamıştım. arayan soran yok bu arada. daha fazla dayanamayıp telefonla teşekkür edip havaleyi çıkardım. kendilerine çok anormal gelmeyen bu durum benim için hala iyi esnaflığın ölmediğini gösterdiği ve duydukları güven için tekrar teşekkürü hakediyor. özellikle İzmir'de de böyle olabilse diye iç geçirmiyor değilim.
Bilgilerinize...
Hepinize Saygılar Sevgiler

Serdar Uziş
Karşıyaka

kalite olarak tartışılmaz müessese ama fiyat olarak biraz yüksek ama promosyonlaral açaık kapanıyor artı ücretsiz kargo :) tüm ürünlerde

Erdoğanlar bisiklet kesinlikle sorunsuz.Ne aldıysam 2. gün ürün hep elimde oldu. Boyuna göre kadro büyüklüğüne bakıp, gönlün rahat bir şekilde al derim. Taksit seçeneği ve bedava kargo olmasıda güzel bence :)

bence bursa gencosman postanesinin asagisinda Aydin bisiklet var git görerek oradan al her markayi satiyo Sedona,trek,merida Carraro,Cube,Bianchi ve Amoeba da var sahibi ismail beydir süper seker gibi adamdir tavsiye ederim :in: internet siteside var altta veriyorum
www.aydinmotobike.com

• Beğen
Tepkiler: Joyrider
Erdoğanlar bisiklet den Lütfü beyle telefonla görüş bence bisikleti almakda ki amacını hangi amaçla bineceğini kullanım amacını ve boy uzunlugunu söylemen yeter... Dört Dörtlük bisikleti sana tavsiye edecektir... Ben ne kadroyu denedim ne de binip test etmedim ama bana uyan şiir gibi bir biiskleti seçip önerdi ve şuan kullanıyorum çok memnunum...( Tek sıkıntısı Varan Kargoyla çalışmaları oda en kısa zamanda değişecekmiş zaten... )

Evet arkadaşlar başlığı hoplatıyorum.

Dün Erdoğanlar bisikletin web sayfasından alışveriş yaptım. Havaleyi yapınca Lütfü beyle telefonda görüştüm. Kendisi çok kibar bir beyefendi. Açıkcası ilgisine şaşırdım. Gerçekten bisikletçi dostu biri olduğu telefondaki konuşmalarından anlaşılıyordu. Siparişim tam tamına işlem onayından 20 saat sonra istanbul'da kapımdaydı. Kendisine buradan teşekkür ederim. Alışveriş yapmayı düşünenler gönül rahatlığıyla yapabilirler.

biiskletin hayırlı olsun, güle güle kullan, kazasız belasız sürüşler...

Ben Ankarada olmama rağmen Erdoğanlar Bisikletin Magazasına hiç gitmemiştim fakat Erdoğanlar bisikletin internet sayfasından alışveriş yapardım. En son iki gün önce yeni almış olduğum 28”Alexrims jant ve teller için internet sitelerinden shimano 475 viam göbek aldım. Göbekler ertesi gün elime ulaştı ve evde internetten izlediğim video ve bilgilerle kendim jant dizilimini yaptım, teller ayar vidalarından 2-3mm dışarıya çıktı. Daha sonra acaba telleri yanlış mı aldım diyerek Erdoğanlar bisikleti aradım.
"Sizden dün shimano 475 viam göbek almıştım, bu göbeğe kaç mm tel almam gerekirdi, ben 282mm tel aldım fakat bir kaç milim ayar vidalarından dışarı çıktı” dedim.
Telefonun ucundaki Ahmet Bey 290 ve 292 mm tel almanız gerekir dedi. Bende fakat bu teller 282mm olmasına rağmen uzun geliyor gibi dedim. Bana siz uğraşmayın isterseniz getirin biz 30-35 tl'ye halledelim dedi. Bende jant, göbek ve telleri mi alarak ilk kez Erdoğanlar bisikletin mağazasına gittim. Ahmet Beyi gördüm, kendisi jant tellerine baktı ve yanlış dizdiğimi o yüzden bu şekilde olduğunu almış olduğum tellerin büyük ihtimalle olacağını söyledi. Bende uymaz ise almış olduğum firmayla görüştüm değiştirecekler dedim. Ahmet Beyde büyük bir ihtimal uyacağını uymazsa size telefon ile bildiririm eğer sizi aramazsam uyum sağlamıştır dedi. Bende tamam diyerek jant, tel ve göbeklerimi Ahmet Beye teslim ettim ve mağazadan ayrıldım saat 13:00 gibi.
Daha sonra saat 16:00 gibi aradığımda jant tellerinin kısa geldiğini ve kendisi yeni jant teli 285mm taktığını ve akortları bitmek üzere olduğunu söyledi. Bende jant telleri kısa gelirse haber verecektiniz dedim. Siz almış olduğunuz telleri iade edersiniz dedi. Bende zor olacak keşke arayıp haber verseydiniz bende telleri aldığım yerle görüşürdüm, onlar değiştireceklerdi ama yine de görüşüyüm dedim. Size borcum ne kadar olacak dedim. Jant telleri için 30 TL dedi. Ben size 30 tl tek jant için mi söyledim çift jant için mi dedi. Bende çift jant için dediniz dedim. Hayır dedi, ben tek jant zannettim dedi, çift için 60 tl teller içinde 30 lira toplamda 90 lira vereceksiniz dedi. Bende yapmayın etmeyin 30 lira dediniz göbekleri jant tellerini çemberleri bıraktım, gördünüz çift olduğunu o zaman bişey demediniz, şimdi iş bitiminde ben tek zannettim onun için 30 lira demeyin dedim. Neyse gelinde bişeyler yaparız dedi. Bende saat 17:30 gibi tekrar mağazaya gittim, giderken yanımda 50 lira vardı 10 lirada arkadaştan borç aldım.
Magazada Ahmet Beyin yanına gittim, jantın birinin akortu bitmiş hazır halde idi. Diğeri de akort yapılıyordu. Bende Ahmet bey 60 lira alacaksınız değil mi dedim. Hayır dedi fiyatta bişey yapamıyoruz dedi bana.
Bende Ahmet bey yapmayın zaten o kadar param yok dedim ayrıca siz bana 30 lira dediniz şimdi tek jant için 30 lira diyorsunuz ayrıca telleri bana sormadan değiştirdiniz, onu da kabul ettim, 30 lirada onun için ödeyeceğim dedim. Zaten 60 liradan başka param yok dedim.
Bana firmanın fiyatının sabit olduğunu bişey yapamadıklarını söyledi, ancak 5 tl indirim yapabileceklerini, bende inanın 60 lira ayarladım başka param yok siz başta 30 değil 60 lira deseydiniz zaten bu işe hiç girmezdim dedim.
Yapabileceğimiz bişey yok dedi. Tamam o zaman sökeriz dedi. Bende sökün demiyorum yardımcı olun diyorum dedim. Bişey yapamayız dedi. Aldı eline jantları sökmeye başladı.
Yapmayın, etmeyin o kadar uğraştınız dememe rağmen akort yapılmış jantı tamamen söktü, diğer jantı sökmek için eline aldı bende fazla vaktim olmadığını tellerin parasını vereyim uğraşmayın benimde acelem var dedim. Hepsini torbaya koydular, 30 TL tel parasını ödedim.
Bende sizin gibi bir firmaya bu hareketinizi yakıştıramadım, yapmış olduğunuz hareketten beni bisikletten soğuttunuz diyerek ayrıldım.
İnanın Erdoğanlar bisikleti böyle bir firma olduğunu zannetmiyordum, mahalle bisikletçisi bile daha anlayışlı ve saygılı. Bir daha kesinlikle Erdoğanlardan alışveriş yapmayacağım ve kimseye önermeyeceğim.
Madem bu kadar anlayışsızsınız ilk önce düzgün fiyat verin, sonra bir iş yapmadan müşteriden onay alınır değil mi, kafanıza göre iş yapılmaz.
Bunu Erdoğanlar Bisiklet öğrenememişse kimse öğretemez zaten değil mi?
Herkes firmayı Profesyonel sanıyor ama ne kadar amatörlermiş.
Bu yazıyı benim yaşadığımı siz yaşamayın , ibret alın, Erdoğanlar Bisikletin Nasıl bir firma olduğunu görün diye yazdım. Okuyup okumamak size kalmış,
Bir Ankaralı olarak Böyle bir firmanın Ankara’da olması oldukça üzüldüğüm bir durum.
Saygılarımla
İlker ÇİFTÇİ

Üzücü bir durum olmuş... Mesele neden kaynaklandı bilemeyeceğim ama ben okurken üzüldüm...

Lütfü Bey'i 18 yıldır tanıyorum. ürün portföyü çok geniş olduğunu söyleyebilirim. satılmayan üst grup bisikletlerin bazılarının parçalarını satabilme esnekliğine sahip olduğu için, yaklaşık 10 yıllık ürün gamında dilediğiniz ürünü bulmanız bir zamanlar mümkündü. fiyatlar konusunda da yardımcı olur. sonuçta bir ticarethanedir. ayakta kalmak zorunluluğu var. türkiyede, tanışıp alışveriş yaptığım Sundu, Motis, Delta, Güngörler, Velespit, bikeandoutdoor, parkur, yeşil bisiklet içinde yer almaktadır. her ticarethane gibi memnun olan ve memnun olmayan olacaktır. ben 18 yıl içindeki alışverişlerimde olumlu görüş belirmekte bir sakınca görmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
ateş olmayan yerden duman çıkmaz. çok şikayet eden var. memnun olanda bi o kadar fazla. erdoğanlar ile şimdiye kadarki alışverişlerimde birçok sorunla karşılaştım. sorunsuz alışverişlerimde oldu hatta kusursuz. çok yoğunlar orası kesin. en son 32 delik jant siparişi verdim telefonda da söylememe rağmen 36 delik gönderdiler ve aradığımda 32 delik yok kalmamış dediler. geri gönderdim onlarda saolsun paramı geri gönderdiler bazende eksik gönderebiliyorlar. tavsiyem erdoğanlara: en az 2 eleman daha işe almalarını öneriyorum

Yaklaşık 1.5 yıldır karşılıklı güvenle sayısız alışverişim oldu.Hiç birinde de sorun yaşamadım.Üstelik çevremdeki eş dostuda yönlendirerek hem onlara müşteri kazandırmış hem de bir kez daha dürüstlük ve güvenilirliklerini perçinlemiş oldum.Lütfü abi önce maneviyata daha sonra işin maddi kısmına bakan bir esnaf.Ayrıca ürün çeşitliliği bakımından biz bisiklet severlere zengin bir menü sunuyor.Her ne kadar bazı ürünlerin fiyatları yüksek olsada,genele vurulduğunda çok da makul fiyatlarla istediğim ürünleri bulabilmem mümkün.Nakit yada kartla alışverişte de ekstra uyguladıkları ufakda olsa indirimler memnuniyet verici.

Ürün temini,hızlı ve ücretsiz kargo,güleryüz ve içten konuşma daha ne olsun...

Oncelikle herkeze merhaba,
Bisiklet uzun zamandir suruyorum fakat yeni istedigim bisikleti toplaya bilme sansim oldu. Bu neddenlede erdoganlar bisikletten zorunlu olarak bir kac malzeme almam gerekti. Bisiklettimin butun parcalari suan hazir mmontaji bekliyorlar. Suana kadar butun parcalarimi siz degerli forum arkadaslarimdan aldim. Sadece kablo ve 4 vida icin erdoganlardan allisveris yaptim. Fiyatlar izmir veya istanbul piyasasina gore sitede oldukca pahali. Yuz yuze gidincede bir ise yaramadi yine ayni fiyattan verdiler ve soylenilen kadarda cana yakin bulmadim.
Sonuc olarak arkadaslar bence bu forumun kiymetini bilelim. Tek tabanca veya sayili tabanca olduklari icin fiyatlar bu kadar yuksek bence. Ben bisikletimi buradan topladim ve inanin ellerindeki 4binlik sifir bisikletten iyi olacagixna eminim. Ben zorunda olmadikca gidip alisveris yapmam byir daha. Buradaki parcalarinda orada ne kadar olduguna hic bakmiyorum bir suru alis veris yaptim forum oldukca guvenli ve degeri neyse o fiyattalar.
Benim fikirlerim bu sekilde tesekkurrler

İnternet sitesi olarak kesinlikle çok yavaş ve bugün üye olmadan alışverişimi tamamlayamadım, üye olduktan sonra sıkıntı olmadı. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım, her türlü üründe ücretsiz kargo sunduğu için tercih ediyorum. Ürün fiyatları diğer dükkanlara göre daha pahalı ve daha ucuz olabiliyor.

Arkadaşlar erdoğanlar dan bisiklete alacağım fakat inanılmaz şikayetler var.Birde sitelerinde bisikletler havale ile baya ucuz geliyor.İnternet üzerinden alsam sorun yaşarmıyım.???Bu bisiklet elime ulaşırmı??

Geri