Scudo Sports

Erdoğanlar Bisiklet

Scudo
Erdoğanlar bisiklet pazarın büyük payını hakkıyla alan firma. Diğer firmaların Erdoğanlara yaklaşması zor gözüküyor.

Erdoğan'lar bisiklet firmasına, telefonla dahi aramadım mail yazdım..

3 Günde, 5 dakika'lık zaman ayıramıyorsa firma, benim nazarımda kendini kanıtlamış bi firma değildir..

• Beğen
Tepkiler: Çetin ŞAHİNÖZ
sürekli alışveriş yaptığım ancak hiç gitmediğim erdoğan'lar bisiklet beni hiç üzmedi.

decathlon bence bisiklet foruma moderatör vermesi lazım her türlü aksesuar bilgisi vs. uğraşmak için., ya abi erdoganlar bisikleti kim övüyor merak ediyorum bi sitesine gir direk çıkasın geliyor. Fiyatlar zaten hiç söylemeye gerek yok. Sahibinden de veya gitti gidiyorda pahalıdan ucuza sırala genede erdogandan ucuz en üstteki satan bile :) adamlar bildiğin dağdaki benzinci bulduna geçiriyo ayrıca alıcanı söylemezsen hacı bakkal amca gibi 0 ilgi. decathlon tr kıyaslanamıcak bir firma.. Rakipleride yok zaten.. He çok kolay para kazanıosundur ve harcıcak yer yoktur gidip alış veriş yap erdoğanlardan..

izmite gelse yağmalıcazda cio larında iş yok. Kocaeliyi değerlendirmiyorlar..

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Benim de ufak tefek yanlış anlaşılmalar haricinde sorunsuz ve sıkıntısız alışveriş yaptığım yerdir Erdoğanlar Bisiklet. Yanlış anlaşılmaları da zaten konuşarak kolayca halledebiliyoruz, ki bunlar öyle büyütülecek şeyler de değil, stok durumu veya ürün açıklamasındaki ufak tefek hatalar oluyor genellikle. Firma sahibi Lütfü bey son derece yapıcı ve anlayışlı bir insan, zaten "içinize sinmediyse karşı ödemeli olarak geri gönderebilirsiniz ürünü" diyerek mağduriyetin en baştan önüne geçmiş oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Mahsus Mahal
Erdoğanlar Bisiklet kendini kanıtlamış bir firmadır ki ; 2011 Yılından beri kendilerinden alışveriş yaparım kesinlikle hiçbir sorun yaşamadım. Lütfü Bey anlayışlı bir insandır. Mutlaka size dönüş yapacaz deyip yogunluktan unutulmuştur. Yoksa başka bir art niyetleri felan yoktur yani !

Decathlon ile Erdoğanlar ı karşılaştırmamak lazım.... Birinde dünyada 1000 tane mağazası olan her spor da bir marka yaratan bir firmadan bahsediyoruz. diğerinde esnaflıktan Türkiyenin en büyük tedarikçilerinden biri olmuş bir firmadan....

Decathlondan alış veriş yapılır... Part time , Full time çalışılır ama bir Departman Müd. ve Mağaza Müd. çok zor işlerdir... Heveslenenlere şimdiden sosyal hayatı unutmalarını tavsiye ederim....

Sonuçta Decathlon Türkiyeye en düşük ürün gamını getirmeyi uygun görmekte ilerleyen zamanda eminim üst ürün gamlarıda gelir ve rekabet kızışır...
Yoksa pahalı ürün almaya veya yurtdışından kargo beklemeye devam.. :(@Kadir Yılmazer

• Beğen
Tepkiler: Kadir Yılmazer
Decathlon'a mail yazdığımda olumlu yada olumsuz mutlaka geri dönüşler oluyor,

Erdoğan'lar bisiklet firmasında hiç kurumsal'lık göremedim, 3 gün sonra mail e cevap gelmeyince formayı almaktan vazgeçtiğimi bildirdim yine mail yazma zahmetinde bulunmadılar.

Erdoğan'lar bisiklet firması, benim nazarımda hiç bir hükmü yoktur.

Abi iyi olabilirdi (bence) çok pahalı ya.Haksız mıyım ?

Üç sefer ürün aldım kendilerinden,üç gün içerisinde bütün ürünler elime ulaştı.Hızlı kargolama konusunda başarılılar.

@Çağlayan

Eğer site üzerinden bir form doldurarak atılmış bir mail değilse maillere o kadar güvenmeyin. Özellikle size mailiniz aldıklarına dair bir dönüş de yapmadılar ise.

Nedenine gelince spam mailler. Spam mailler şirketler için beladır. Özellikle de mail hizmeti veren firmalar için. Ne kadar kurumsal olursa olsun eğer bir mail server spam listesine girmişse mail gönderemez. Kendi çalıştığım firmadan örnek vereyim TrendMicro'nun mail gateway'ini kullanıyoruz. Geçen aylarda bazı IP'leri iki defa spam listesine girdi. (Bu spam listeleri de ayrı bir derttir) Ve o listelerden kontrol yapanlara maillerimiz gitmedi.

Bir de firmalar bunu önlemek için kendileri filtre koyuyorlar. Bu filtrelerler de her geçen gün daha sıkılaşıyor. Atıyorum sıkıştırma oranı %95 üzerindeyse maili kabul etmiyor vb.

Uzattım kısaca demem o ki her attığınız mailin %100 yerine ulaştığını düşünmeyin.

Ben gecen sele aldim ne aradim ne sordum 2 gunde geldi guzel kargolanmisti. Memnun kaldim

@antecurs

Mail'e gelen cevap şu şekildeydi, ''şuan vaktimiz yok, fakat müsait zamanımızda döneceğiz''. 3 gün boyunca her gün bir kez mail yazdım.. telefon etmedim meşgul etmemek adına.. spam' a düşeceğini pek sanmıyorum..

İlginç, Erdoğanlar'dan bu şekilde cevap ve ilgisizlik hiç denk gelmedi bana. Hatta forumda yardım aranırken ücretsiz kask süngeri temini falan sağlamışlardı zamanında. Yakın zamanda da lastik almak için stok durumu vs. için mail atmıştım yarım saat-1 saat içinde geri dönüş yaptılar. Siparişi verdim geçtim 2 günde geldi kargo.

Yalnız ben olsam yoğunum diyene mail atmak yerine telefon ederdim. Nedense daha etkili ve kesin çözüm oluyor.

@Çağlayan Hakikatten ayıp etmişler o zaman:) Yahu müşteriye "Şu an vaktimiz yok" denir mi? Tamam vvaktin olmayabilir de açık açık bu yazılır mı? En kötüsü "mailinizi aldık, mümkün olan en kısa zaman içerisinde cevaplamaya çalışacağız" dersin.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@Çağlayan

Mailinin içeriğinin resmini gönderir misiniz ? Size güvenmediğimden değil, yani birkaç alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım da sadece gözlerimle görmeden pek inanasım gelmiyor.

@Hüseyin Külcüoğlu

Önemsiz mailleri silerim genellikle, biz de söz senettir inanmayabilirsiniz oda sizin düşünceniz.. Forum da Erdoğanlar bisiklet firma personelleri var ise (vardır diye tahmin ediyorum), zaten onlara da cevap hakkı düşüyor..

Ben gidon yukseltici aldim, ertesi gunu kapima geldi.

Arkadas masa icin yay siparis etmis, daha dogrusu urunu masa yayi sanmis. Adamlar yanlis anlayabilecegini dusunup masa yayi diye mi siparis verdiniz? Bu urun masa yayi degil diye uyarmislar ve siparisi dolayisiyla iptal etmisler.

Bence bu cok iyi bir musteri memnuniyeti.

Geri