Scudo Sports

Erdoğanlar Bisiklet

hocam 8 km uzaktaysa niye elden görüp almadın :) taşıyamam eve kadar kargo getirsin dersen o ayrı, ama hem alıp kurulumu da yaptırırdın :)

Scudo
19 temmuz günü sipariş verdiğim pedal ve ayakkabılarım salı günü elime ulaştı. Euro kurundan yaptıkları güzel bir indirim oldu açıkçası. Teşekkürler

@ismail.yüksel kampanya vardı ve sadece internet alışverişine özeldi. Bayramda dükkan kapalıydı ;)

bu zamana kadar bir çok alışverişim oldu. adanada olmama rağmen ertesi gün elimde oldu siparişlerim. iki gün önce yine bir sipariş verdim kart bilgilerinde sorun var diye çekemedi tekrar denedim olmadı. zaten ertesi günde sitelerinde bakımdayız yazdı. telefon açtım abi durum nedir fln diye siparişiniz gözükmüyor sitede bir sorun olduğunu en kısa zamanda gidereceklerini söylediler. kibar, güler yüzlü insanlar bir telefon açın isterseniz sistemlerinde bir sorun varmış.

Benimde 19 Temmuz'da verdiğim siparişten tam bir ses seda yok. Sipariş tamamlandı yazıyor fakat ne takip kodu var, ne maile cevap var. Birazdan arayacağım bakalım.

@Saturn Bende de aynı mesele 2 gündür tamamlandi yazıyordu bugün aradım yarın kargoya verilecek dediler.

bende tam aksine bir o kadar memnunum yurtiçinden alışveriş yapılmaz mantığını erdoğan lar kırdı

• Beğen
Tepkiler: Ismail Hakkı Y.
Benimde 19 Temmuz'da verdiğim sipariş bu gün elime ulaştı, halbuki dün gelmesi gerekiyordu. Arayıp nedenini sorduğumda bayram dolayısıyla yapılan indirimler sebebiyle yüzlerce siparişin olduğunu ve bu sebepten ürünleri yetiştiremediklerini söylediler mantıklı olduğu için anlayışla karşıladım. Bu zamana kadar yaptığım hiç bir alışverişimde tek bir sorun yaşamadığım için bu gecikmenin bir önemi yok benim için.

Bu durumda siparişi geciken arkadaşlarında fevri davranmamaları gerekiyor.

@Yağız Gökmen Demek ki standartı tutturamiyorlar ki bu kötü bir şey.

@BF Okuru Neden fevri davranmayalım anlamadım ben. Sonuçta para karşılığında ürün ve hizmet satın alıyoruz. Bedava dağıtmıyorlar. Eger stokta var yazan ürünü 8 km ötedeki teslimat adresine 3 günde gönderemiyorsa fevri davranmalıyım bence.

@sabitkamera kendi adıma şunu söyleyebilirim; yaptıkları bayram indirimiyle yurtdışı fiyatına kafa kafaya geldi neredeyse alacaklarım (3-5 fazlası vergiden)
herkes için böyle olduğunu düşünürsek talep fazla oldu. 2-3 günlük gecikmenin mazur görülebileceğini düşünüyorum. Yurtdışından alsanız en az bir hafta sürecek.

@sabitkamera Sistemlerinde bir sorun veya bayram dolayısıyla olan yığılma anlayışla karşılanabileceğini düşünüyorum.
Benim 1 tane alışverişim oldu ve beden uymadığı için değişiklik yaptık iade için bile sipariş verirken kadar yardımcı oldular.

Bayram indirimini yıl boyuna yaysalar, hem onlar yüzlerce siparişi her zaman alsa ve kazansa, hem biz uygun fiyatla ihtiyaçlarımızı alıp, yurt dışından alışveriş derdinden kurtulsak olmaz mi?

@feversea Mesajlarımı okumamışsınız. 10 dk arayla Merlin'den de bir şeyler aldım. Onlar yarın elimde olacak.

@sabitkamera

Sizin 1km ötede bile olmanız birşey ifade etmiyor, çünkü sipariş sıralaması denen bir şey var demek ki siparişleriniz sırası oldukça geride olmalı ki geç gelecek. 17 Temmuz'da başlayan bir indirimdi bu. Ayın 19'una kadar yüzlerce kişi alışveriş yapmış olabilir ve siz de ayın 19'unda alışveriş yapmışsınız geç olması gayet normal bu yüzden fevri davranmayınız.

Bu arada Merlin'le Erdoğanlar Bisiklet'i bir tutmayın ;)

@BF Okuru Bey. Anlamadığım nokta su ki neden satıcıyı savunuyorsunuz. Yani işi bunu yapmak olan bir dükkan ve karşılığında para alıyor. O getiremeden Britanya'dan siparişler geliyor.

Sanıyorum bayram indirimi de "Dükkan da kapalı fazla zarar etmeyelim. Biraz indirim yapalim" indirimi.

Bu arada telefonda bayram boyu yaklaşık 180 sipariş olmuş dedi arkadaş. Bence çok da değil.

@sabitkamera
Benim ki savunmak değil ki, sadece seninle aynı durumda olduğum için senin biraz sert yaptığını söylüyorum. Ben onların şu anki durumunu anlayışla karşıladığım için seninde insan olarak bu durumu saygıyla karşılamanı bekliyorum. Sonuçta herkes para verip alıyor bedavaya almıyorlar ki, sırayla herkesin ki gelecek işte. Bir önceki mesajımda dediğim gibi 1km ötede olmanız bişey değiştirmez.

Bence sizde bu konuyu uzatmayın bekleyin.

@sabitkamera yanılıyorsun. Ayın 19'unda dükkandaydılar ama dükkan kapalıydı. İnternetten düşen siparişleri paketliyorlardı.

Neyse, merlin'den 1 günde ankaraya nasıl getirtiyorsan ben de o metodu kullanmak istiyorum. Yardımcı olursan sevinirim.

Erdoğanlardan alışverişlerim oldu, hepsinde de arayıp sorup teyit aldım sorunLa karşılaşmadım, sizde bir telefon açın etkisi oluyor..

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Yaptığım en hızlı alışveriş ve teknik destek burada oldu örnek bir bisikletçi ve bisiklet destekçisi firma.

• Beğen
Tepkiler: r.ezk
Geri