can onur
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.183
- İsim
- Can Onur
- Başlangıç
- 1982—83
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bu bir sorun değil ki böyle bir mağaza gördüğünüzde aksine güvenmeniz gerekir. Mağaza demiş ki benim ürünlerim bunlar, standartlarım bunlar, fiyat politikam bu, benim malımda hile hurda yok, internetten alışverişini yap ve kullan. Covidden dolayı Avrupa'da alışverişler hep böyle zaten. Sizi rahatsız eden Erdoğanlar değil, genel olarak karşınızdakine güvenmemek. Bu da sizin sorununuz değil, ülkenin sorunu. Avrupa'da sözün değeri vardır. Bir insan bir şey diyorsa bu değerlidir. Mağaza malım bu diyorsa mal budur. Müşteri malda sorun var diyorsa o üründe gerçekten sorun vardır. Geçen sene Erdoğanlar'dan iki çift Ultegra fren pabucu aldım. Üründe önemsiz, kılcal bir çizik vardı, bunu değiştirmek istediğimi söyledim. Bana üründen bir çift getirdi ve dışarıda seçip değiştirdim. Büyük mağaza olmak bunu gerektirir. Fiyat politikası, güvenilirliği en iyi olan mağazalardan biridir Erdoğanlar. Başkası olsa "cebine koyduğunda anahtar, bozuk para çizmiştir, yere düşürmüşsündür, ben bunu nasıl iade edeyim" derdi. Nelerle karşılaştım. Erdoğanlar iyidir.