Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Erdoğanlar Bisiklet

Scudo
Bugün başlattıkları "CUMA" indiriminde kod kullanabilen oldu mu? Seçili ürünlerin içinden sepete eklediğim ürün için kod yanlış diyor.

277582 dosyayı görüntüle

Her ürün grubu için farklı kod tanımladıklarını söylediler, farklı indirim oranları olduğu için. İletişim kurarsanız yardımcı oluyorlar. Ben çok memnun kaldım ve ilk yol bisikletimin siparişini de kendilerinden verdim.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Teşekkürler arkadaşlar, farklı ürünlerde farklı kod türlerini kullanıyorlarmış, ben hızlı davranayım derken atlamışım. Malesef sepete eklediğim ve almak için uğraştığım bisiklet satılmış. Alan kişiye nasipmiş hayırlı olsun...

• Beğen
Carraro E- Sportive marka bisikletimi alırken ürünü benim yerime başkasına satmışlar. İş yerlerine gidip ürünü göremedim, nerede olduğunu sordum satıldı dediler. Ben arayıp almak için geliyorum ayırın dediğimi söyledim deyince hemen yeni sipariş geçelim beklerseniz dediler bekledim.

Bir yada iki ay bekledim sıkıntı olmadı kış ayı idi. Fakat yeni gelen parti döviz üzerindeki dalgalanmadan etkilendiği için arada baya bir fark çıktı. Hiç unutmam aradaki farkı yansıtmadan ilk istemiş olduğum zamandaki fiyat üzerinden aldım. Acaba dedim carraro dan zaten ucuza mı geldi diye sayfalarına baktım. Carraro sayfasında ürün gerçekten pahalı idi.

bisan e-city elektrikli bisiklet ve envai çeşit aksesuar aldım direkt yerlerinden. çok profesyonel ve kibar bir ekibi var. fiyatlar da makul geldi. satış sonrası destekleri de iyi ama bazen telefona çıkmıyorlar.

• Beğen
Merhaba; @a.gul29

(link)

merhaba; ilgili kampanya için detay bilgileri linkte ekledim. Muhtemelen kampanya dahilinde olmayan bir ürün eklidir sepetinizde.
Mail veya telefon ile ulaşabilirseniz daha hızlı destek verebiliriz.

iyi forumlar :)
Teşekkür ederim ilginiz için.

Daha geçen gün alışveriş yaptım Erdoğanlar Bisiklet'ten, hep yapıyorum. Süper bir işletme. Çok memnunum. Herkese öneririm tercih etmelerini.

Kargo ücretleriyle alakalı bir bilgisi olan var mı acaba

Erdoğanlar bisiklet ilk tercihim net olarak.. Hatta n11 , hb gibi sitelerde satıcı Erdoğanlar ise gözüm kapalı alıyorum.

Keşke morhipoda da satsalar😀

Ben kendi sitesi üzerinden almayı tercih ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
Yerleri evime yakın olduğundan genelde kendim gidip yerinden görerek alışveriş yaparım, çok düzgün insanlar, fiyatlar da iyi bence.

resim_2021-11-27_230415.png Siparişi dün verdim. Kargoya verilince falan siteden mi gözükücek yoksa mail, sms falan mı gelir ?

Tanesi 50 TL’den 4 tane Maxxis iç lastik aldım😉

• Beğen
Geri