Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Erdoğanlar Bisiklet

Erdoğanlar Bisikletin sitesinde sepete eklediğim ürünü görmek için sepete girmeye çalıştığımda Kaspersky resimdeki uyarıyı veriyor. Size de böyle bir şey oluyor mu?

IMG_3902.jpg

Scudo
Erdoğanlar Bisikletin sitesinde sepete eklediğim ürünü görmek için sepete girmeye çalıştığımda Kaspersky resimdeki uyarıyı veriyor. Size de böyle bir şey oluyor mu?

277730 dosyayı görüntüle
Javascript falan bir şey çalıştırmaya çalışıyor olabilir. Ondan kaynaklı Kaspersky önleme yapmış olabilir.

Erdoğanlar dan biri bisiklet aldım
Üşenmedim İstanbuldan Ankara gidip aldım
Hem ağırlamalarından ,hem bilgilendirmelerinden o kadar memnun kaldım ki Ankara ya ne zaman yolum düşse bir şey almayacak olsam bile uğrayıp bir kahvelerini içiyorum
Herkese tavsiye edilecek bir mağaza

• Beğen
Tepkiler: everhard

277730 dosyayı görüntüle
Çalıştıkları web tasarımcısı hazır bir script kullanmış ve içinde şüpheli kod barındırıyor şeklinde anlıyorum.
Bu ekran görüntüsünü şirkete mail atsanız bence iyi olur.

Ben de 2-3 yıldır PC'den giriş yapamıyorum sitelerine. Site HTTPS olduğunu söylüyor ama öyle değil, o yüzden şüpheli siteye sokmuyorum seni diyor bilgisayar :)
İşim olduğunda mobilden giriş yapıyorum.

@Erdoğanlar Bisiklet

@Saudalf
Merhaba;
Konu ile ilgili yazılımcı arkadaşlar gerekli çözümlemeleri geçen hafta (salı) yaptılar. Ancak bazı virus programları yine de hata veriyor :)

zaten girmek istediğiniz link uzantısında herhangi bir bilgi veya kart numarası girmediğiniz için bir sorun yok. Ödeme ekranı için PAYTR ödeme ekranına ulaşıyorsunuz.
Java ile ilgili bir sorun. Yakın zamanda kaspersky da düzelecektir.

selamlar

2021 biterken (30 Aralık günü), olası zam furyası öncesi bir kaç yedek parça alıp kenara koymak istedim.
Siparişim hazırlandı ve kargo yola çıktı...Yeni yıl ile ürünlerin fiyatları ne durumda diye bakmak istedim.
O da ne!. Ürünler indirime girmişti :ssrtcbya: ...
Hemen durumu anlatan bir e-posta yolladım:

Merhabalar...
Eski bir müşteriniz olarak yıl bitmeden, gelecek zamlar öncesi yedek parça almak istedim.
Ürünleri satın aldıktan sonra yeni yıl indiriminizi farkettim.
İki kalem ürün için ödeyeceğim miktar
1.653 lira iken, siparişi şimdi versem aynı ürünler 1.405 lira oluyor..
Arada 248 lira gibi önemli bir fark oluşuyor.
Bu mağduriyeti telafi etmek için;
- Ürünleri iade edip yeniden mi satın almalıyım ?
-Aradaki fark iade mi edilir?
-Bir sonraki alış veriş için çek olarak mı kullanabilirim?
Çözüm odaklı olduğunuzu bildiğim için şimdiden teşekkür eder, hayırlı işler dilerim...

Hemen yanıt geldi:

merhaba;
bilgilendirme için çok teşekkür ederiz.
ilgili fark için tabiki kupon oluşturabilirim.

kampanya bitiminden sonra salı günü ilgili kuponu mail atmış olurum. Başka bir alışverişte kullanabilirsiniz.

iyi akşamlar dilerim
mehmet

Bu akşam üstü de konuya nokta konuldu:

Merhaba;
adınıza tanımlı "......." olarak tanımlama yapıldı.
31.01.2022 tarihine kadar geçerlidir.

bisiklet hariç tüm ürünlerde kullanabilirsiniz.

iyi akşamlar dilerim...

İşte bizlere ve daha çok da esnaflarımıza örnek olabilecek bir çözüm...
Mehmet YEŞİLÖREN özelinde @Erdoğanlar Bisiklet ailesine teşekkürlerimi iletiyorum..
Ahlaklı esnaflarımıza sahip çıkacağımızı da bilmeliler...:harika:

evime çok yakın olmasına rağmen, stokta olmayan malı n11 üzerinden satın aldığım ama nerede kaldı bu mal diye yazmayıncaya kadar umursamayan, sonra stokta olmadığı için daha ucuz olan alt modelini şark kurnazlığı ile kabul ettirmeye (alt modeli satın almayı bilmiyormuşum gibi) çalışmalarından bu yana en ufak malzemeyi internetten alırım gerekirse 5 gün beklerim ama yine oradan satın almam

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
evime çok yakın olmasına rağmen, stokta olmayan malı n11 üzerinden satın aldığım ama nerede kaldı bu mal diye yazmayıncaya kadar umursamayan, sonra stokta olmadığı için daha ucuz olan alt modelini şark kurnazlığı ile kabul ettirmeye (alt modeli satın almayı bilmiyormuşum gibi) çalışmalarından bu yana en ufak malzemeyi internetten alırım gerekirse 5 gün beklerim ama yine oradan satın almam
Kurnazlık murnazlık dedirtmem ayrıca erdoğanların fanı da değilim adamlar bisiklet ve sistemleri konusunda çok eğitimli her gün kendilerini yeniliyorlar her soruma mail den sıkılmadan açıklayıcı cevap veriyorlar yetersiz değiller teknik servisleri de çok kaliteli yıllardır alışveriş yaparım adamlar çizgisini hiç bozmadı

Bende oraya bakıyordum moon vortex1300 lm on far ve arka için moon sirius 200lm için indirimli hali 1056 tl civari yapiyor. Normal bir vatandaş olarak uyguna almak istediğim için gittigidiyor üzerinden 970 tl ye alacagim malesef.. daha öncede peugeot r13 için bekledim farkli siteden aldim. Bir türlü nasip olmuyor alışveriş yapmak

Yıl sonunda Dolar'ın zirve yaptığı tarihte shimano kitli pedalı güncellenmemiş fiyattan aldım. İlk alışverişimdi, açıkçası göndermezler belki diye düşündüm. O günlerde satıcılar bolca ürün iptal ediyordu. Ertesi gün kargoya verdiler ve hızlıca ulaştı.

Değerlendirme yalnızca fiyat ve ucuzluk üzerinden yapılmamalı. Fiyat belki büyük mağazalar için daha anlamlı bir kriter, mesela decathlon gibi. Ama stok çalışan esnaf uluslararası teslimat yapan online mağazalarla ucuzluk açısından kolaylıkla rekabet edemez.

Esnaftan benim esas beklentim ise dürüst olması, müşteriyi salak yerine koymaması, sattığı malı bilmesi ve uygun olanı önermesi. Sıkıntı çıkınca da arkasında durması, üç kuruş için kaypaklık yapmaması. Bu yüzden Erdoğanlar kaliteli bir alışveriş için her zaman tercihim olmuştur. Paranın üzerine yatmaz, uyanıklık peşinde koşmaz ve müşteriyi memnun etmeye çalışır. Fiyatları da makul genelde. Ucuz değil ama makul.

Aldığım trainer hakkında kafama takılanları @Erdoğanlar Bisiklet e sordum. Cihazı onlardan almadığın halde her sorumu yanıtladılar. Buradan tekrar teşekkür ederim. Yeri geliyor burada negatif yazıyorum ama "yiğidi öldür, hakkını yeme".

Son düzenleme:
Bisiklet dünyasıyla yeni tanışanlar olarak bu tarz yorumlar gerçekten çok faydalı oluyor, çoğu bisikletçiye veya yedek parça satışı yapan firmalara ön yargıyla yaklaşıyorsunuz. Bu yorumlardan sonra erdoğanlar bisikletten şüphesiz alışveriş yapabilirim. :harika: :harika: :harika:

Ben de iyi çoğunluğuktayım. 2 adet Presta Michelin airstop 60mm iç lastik sipariş ettim ama 52mm geldi. Telefon ettim. Mehmet bey'e aktardılar. Kendisi çok kibar ve anlayışlıydı. Sitede hata olduğunu ve 60mm stok sadece ultralight modelinde kaldığını söyledi. 60mm tercih ettiğim için fiyat farkı karşılığı, bu modeli göndermelerini rica ettim. Fiyat farkı talep etmeden ertesi gün 2 adet ultralight 60mm gönderdi. 😍

Ben de bir iki alışveriş yaptım siparişimden 1 gün sonra kargo Bursa'ya geldi. Bir alışverişimde 100 TL lik press fit göbek sipariş etmiştim, İstanbul'a gitmesi gereken 11.32 arka ruble yanlışlıkla bana gelmişti bisikletime uyduğu halde firmayı arayarak ürünü iade etmiştim :) @Erdoğanlar Bisiklet

2013 ten beri bisiklete dair herşeyi İnternet alışverişi ile alıyorum.

Erdoğanlar Bisiklet her zaman ilk baktığım ve en çok alışveriş yaptığım site olmuştur.

Esnaflıkları iletişimleri beni her zaman ziyadesi ile mumnun etmiştir o yüzden gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ediyorum.

Aradığım lastikleri yine en uygun kendilerinde buldum teşekkürler @Erdoğanlar Bisiklet

(link)

Erdoğanlar dan sağ 105 fren kolu siparişi verdim, ancak kargodan takım olarak geldi. Firmayı aradım hatalı gönderdiklerini belirttiler sol olanı geri gönderdim, demek istediğim ufak tefek hatalar olabiliyor hemen insanları fırsatçı, art niyetli gibi yaftalamamak lazım.

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
Geri