Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Erdoğanlar Bisiklet

Hepsi bir yana da, "bıdı bıdı" çok seviyesiz bir yorum gerçekten. Bunu ifade etmenin de bir adabı vardır. Çok ayıp yahu...
 
Scudo
Erdoğanlar bisiklette online alışveriş te sepette % 5-10 indirim var ama sepete eklediğimde indirim yansımıyor. İlk defa alışveriş yapacaktım bilmediğim bir şey mi var acaba.
 
Sepete gelince en üstte indirim kodları diye bir kutu var. Oraya 2022 yazarsanız indirim uygulanıyor.
 
Erdoğanlar bisikletteki indirim nasıl işliyor? Sepette %10+%5 indirim diyor ama sepete gelince sadece %10 indirim veriyor. Ayrıca sepete, sepette %5 indirim yazan başka ürün ekleyince oda indirime yansımıyor. Biryerde hatamı yapıyorum acaba?

Screenshot_20220630-115234_Chrome.jpgScreenshot_20220630-120021_Chrome.jpgScreenshot_20220630-120031_Chrome.jpg
 
  • İnanılmaz
Tepkiler: Özcan
  • Beğen
Tepkiler: yusufgs36
Havale ile alırsanız işler +%5.
Teşekkürler cevap için. Ozaman keşke havale ile ödemede %5 indirim yazsalar ürüne/ürünlere. Sepette %5 indirim ile havale ile ödemede %5 indirim farklı şeyler normalde.
 
Şuana kadar hep indirimli ürünler aldım hiç kötü bir şey yaşamadım. Bir sürü ürünü minimum %20 indirimli aldım. Tavsiye edilir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ali Eren
ben 2 gün önce sipariş verdim de, hesabımın mailini ve şifresini unuttum giremiyorum. havale/eft yöntemiyle ödemeyi göndermiştim, ama banka hesabı başkasına aitti. dekontu da mail olarak attım, umarım sıkıntı yaşamam.
 
Şikayet değil ama telefonla arıyorum ulaşamıyorum. 10:15 saati erken mi acaba?
 
Firmanın fiyatları piyasaya göre uygun, aldığım ürün çok hızlı geldi ki ben de Ankaradayım onun da etkisi vardır. Son aldığım orta aktarıcı fd-tx800 modeli olması gerekirken başka bir model geldi hemen mail attım 5 dakikada dönüş yaptılar özür dilediler ve bugün yeni ürünü kargolayacaklarını söylediler.

Şuana kadar oldukça memnunum şimdi kargo firmasına gidip bana gelen yanlış ürünü iade edeceğim şube uzak ama bisiklet sürmüş oluruz :)
 
İki gün önce aradım. Bir ürün siparişi için bilgi almak için aradım. Tam 8 dk. ilgilendiler. Daha önceki aramalarımda da 10/15 dk. konuşmuşluğumuz da olmuştur. Bu konuda tam bir esnaflar. Ben onlardan razıyım.
 
Cumartesi günü aldığım iç lastiği şehir dışında olmam sebebi ile ancak dün yeni aldığım janta takabilme imkanı buldum.İç lastiği takmadan önce az bir hava vurdum hava kaçağı sesi geliyordu herhalde sibop kısmını çok sıkmadım oradan geliyordur diye düşündüm.Fazla beklemeden janta monte ettim fakat kuvvetli şekilde hava basmama rağmen hava kaçıyordu.İç lastiği söküp baktığımda ise sibop kısmının tam üstünde ufak bir yırtık fark ettim.Bunun üzerine erdoğanlar bisiklet ile iletişim kurdum ve sağ olsunlar yardımcı olacaklarını söylediler.Mail üzerinden adres bilgilerimi göndermemi istediler ve yeni bir iç lastik göndereceklerini belirttiler.Şu anda bekliyorum.Daha önce bir çok alışverişim ve hepsi memnuniyetle son buldu.Erdoğanlar bisiklet isminin hakkını sonuna kadar veriyor ,çalışan ve ilgili arkadaşlara buradan bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum 🙏🏼
 
Dün ve bugün sabahtan sipariş geçerek ilk siftahımı açtım.
(link)
(link)
(link)
Arkadaşıma
(link)
Ama kargoya verilmiş kargo numaram yok mailede baktım sitelerinde hesabım kısmındanda baktım kargo numarası yok.
 
  • Beğen
Tepkiler: Myali
Dün ve bugün sabahtan sipariş geçerek ilk siftahımı açtım.
(link)
(link)
(link)
Arkadaşıma
(link)
Ama kargoya verilmiş kargo numaram yok mailede baktım sitelerinde hesabım kısmındanda baktım kargo numarası yok.
Telefonla ara yardımcı olurlar.
 
Hocam erdoğanların o kargo numarası konusu fena; e-posta göndermeden veya telefon etmeden nedense takip numarası gelmiyor. Gönderdiklerinde de paket zaten sizin kargo şubesine gelmiş oluyor. Direkt kargo şubenizi arayıp isim soy isim verip bana erdoğanlar bisikletten gönderilen kargom nerede diye sorabilirsiniz, hatta benim şube takip no'sunu da veriyor :))
 
  • Beğen
Tepkiler: Ekincan
Çok kez siparişim oldu pek sorun yaşamadım ertesi gün geldi çoğunlukla bayram sonrası son siparişim 2 günde geldi bursaya aradım yoğunluktan kargoya verilemedi demişlerdi.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Şefim yarın ola hayrola. Kargo numarası içinde aramak, belki de arayana kadar kargo gelir.
Umduğum gibi oldu kargolar ben arayana kadar geldi. Telefon açmadım muhattap hiç olmadım ama gönderdikleri ürünün takip edilemiyor olması çok acayip birde ios tan bağlandığınızda online mağazalarında dokunarak seçmede problemler var hesabım sekmesine mailden hesabım alıntısına tıklayarak girebildim.
 
Geri