Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Erdoğanlar Bisiklet'ten alınan sıfır(!) fren

@Serkan Mıstınoğlu

SERKAN BEY;

Özür dilenecek veya pişman olunacak bir durum açıkcası göremiyorum. Müşterim sıfır bir ürün almış ve bu üründe arıza çıkmış. Yasal olarak haklarını kullanmış ve ürünü iade etmiş. Kargo ücreti dahil tüm masraflar firmamız tarafından karşılanmış. Ürün bedeli iade edilmiş. Yani ortada herhangi bir mağduriyet yok. Yasaların verdiği haklar bunlarla sınırlı ve hepimiz bu sınırların içerisindeyiz.

Ürünü satın alan arkadaşa telefon yoluyla gerekli açıklama yapıldı ve gerekli düzenleme sağlandı. Bunu burada tekrar açıklama ihtiyacı hissetmedim. Hatanın hangi çalışanımız tarafından yapıldığını zaten tespit ettim. Ancak orası tamamen iç işlerimizle alakalı. Yani onunla ilgilide gerekli çözüm üretildi. Ancak bunları burada madde madde açıklamama gerek yok.

Durumla ilgili gerekli hassasiyeti gösterip buraya yazı yazmam bile bence yeteri kadar bu konuya önem verdiğimin bir göstergesidir. Sorun veya problemi olan her müşterimle elimden geldiği kadar ilgileniyorum. Yasal sınırlar içerisinde gerekli haklara sahibiz zaten. O hakları da müşterim kullandı.
"YANİ SORUN ÇÖZÜLDÜ"

Yazdığım cevaplar herkes istediği şeyi anlayabilir. Durumla ilgili elimizden geldiğince YAPICI çözümler üretiyoruz. Bu durumla ilgilide çözüm üretildi ve benim için konu kapandı.

Anlayışınız için teşekkür eder.
iyi akşamlar dilerim

Scudo
@a.f.k. Forumda her şeyi gayet net bir şekilde anlattım. Okumayı sevmediğin için olacakkı konudaki yazıları okumamışsın. Pazar sabahın köründe aramadım. İş saatlerinde aradım. Ağaç meyve verecekse bozuk ve kurtlu olmasın midemizi bozmasın. Kaldıki sorun bir şekilde çözüldü.

Daha nasıl anlatmamı bekliyorsunuz her şeyi oluğu gibi yazdım zaten. Daha ne bekliyorsun anlamadım ? Sonuç gelen bozuk bir fren ve sonrasında yapılan iade. Bunu idrak etmek zor olmamalı.

@ihsan onur şener
"Etik dışı davranışlar" diye bir ifade kullanılmış yukarıdaki bir mesajda. Etik dışı davranış derken sabah saatlerinde aramak mı kastediliyor? Buna etik dışı davranış demek pek doğru olmaz.

Muhatap sizsiniz @ihsan onur şener ... lütfen gerekli açıklamayı yapınız. Aksi halde @Erdoğanlar Bisiklet belki de haksızken haklı duruma düşecek. Ya da belki siz haksızsınız ve @Erdoğanlar Bisiklet haklı.
Kafamız karıştı.

@07yusuf

Ben saat 10.35 civarında aradım burayı baz alarak. Ki çalışanda aynı şeyi söyledi. Ulaşamamın sebebi bölgedeki bir arızaymış. Sonuç olarak alış veriş yaptığım yeri aramak ve ulaşmak istemem etik dışı bir davranış değildir.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Şikayet olumlu bir şekilde çözüldüğünden dolayı konu kapatılsa nasıl olur sayın yetkililer ?

Ben erdoganlar bisikletten Schwalbe marthon racer lastik almistim kilcal yirtilmalar var diye resmini eposta ile yolladim oyle cok israr olmaz nasil olur falan yazmadim da yani. Bayrama denk geldi sonrasında Mehmet bey bir kac gune size donus saglayacagim firmaya ulasip seklinde eposta gondermisti iki gun sonrada lastiklerinizi yollayin isterseniz muadili isterseniz aynisiyla değişiktirelim dediler. ben aynini istedim gelen lastikler aynisiydi ilkine gore biraz tozlu depoda yatmis havasi vardi ama cok onemli de degil sonucta yine kirleniyor yolda. Bu konuda ben oldukca memnun kaldim.

• Beğen
Tepkiler: 9magiko ve ekranci
@Erdoğanlar Bisiklet

Her zamanki gibi çözüm odaklı olduğunuz için teşekkürler. Üstelik hatayı kabul etmiş ve mağduriyeti de gidermişsiniz. Üstelik bunu aylarca sürmeden makul bir süre içerisinde gerçekleştirmişsiniz.

Sizden birkaç defa alışveriş yaptım ve hepsinde memnun kalmıştım, bu başlık gösterdi ki doğru yoldayım :)

İyi çalışmalar ve bol sabırlar dilerim.

Ben bir çok kez iletişime geçip bir çok kez de alışveriş yaptım bu firmayla. Kendi hatam olan yanlış ölçü siparişimi kendilerine bildirdiğimde ücretsiz kargo ile yenisini gönderip bendeki ürünün kargoya verilmesini bile beklememiş bir firmadır bu erdoğanlar.

Bence üzerlerine düşen görevi yine yapmışlar. Bu konuda suçlu erdoğanlar değil konu içerisinde ben detayları biliyorum diye laf atıp köşeye çekilen arkadaşlardır. Anlatırlar ise sorun çözülecek yoksa uzayıp gidecek.

Geri