Bizim gruptan başka arkadaş yok mu?
Toplamda 10-15 kişiyiz.genelde 7-8 kişilik olarak tur yapabiliyoruz. Yeni arkadaşları,simaları aramızda görmekten mutluluk duyarız..
Ben Emre inşaat mühendisiyim Erzurumda ikamet ediyorum. Forumu yeni keşfettim. Başlangıç olarak araştırmlar yaptım ve bugün kendime bianchi montana 26 D aldım yakışıklı Biliyorum biraz ağır bisiklet ama. Başlangıç için iyi oldu bence. Bir iki kilo vermem lazım sor salonuna giderken ve akşamları kullanıcam. Bakalım artık hayırlısı.
İyi forumlar dilerim herkese. Resimleri paylaşıcam yakında..
arkadaşlar tekrar merhaba. Öncelikle artık bir bisikletçi olmaktan ve aranıza katılmaktan çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. umarım güzel dostluklar kurarız. Ben ömer veli. 20 yaşındayım. Erzurum tıp fak. 1. sınıfa başlayacağım nasip olursa. Çocukluktan beri bisiklet sürmeyi seven sayan ancak son 5 senedir belki yoğunluktan, derslerden ötürü bisikletlere uzak kalmış bir insandım. ama bu yaz kesin olarak bisiklet almaya karar verdim. Temmuzdan beri bisiklet bakıyoum ancak bir türlü kafama uyan bi model bulamadım. (beğendiklerim genelde kalmamış oluyordu) tam ümidi kesmiş ancak seneye alırım bir bisiklet derken (buradaki bisikletçiler ellerindeki malı kakıp yollamaya and içmiş olarak bisikletlerini övüyor altus vitesleri acerayla aynı kalite deoreyi de aratmaz şekilde anlatıyor, hepten bana bu adamlardan bisiklet felan alınmaz dedirtiyordu) 3 gün önce hepsiburada.com'da insomnia 272'yi gördüm. Fiyatına kıyasla özellikleri beni tatmin etti. Başlangıç olarak iş görür bir bisiklet olduğunu düşündüm ve satın aldım. kargonun ulaşmasını heyecanla bekliyorum. Biliyorum belki aynı fiyata farklı önerileriniz olacaktır ama inanın 2 aydır araştırmaktan ve her defasında hüsranla geri dönmekten (stokta kalmamış oluyor genelde) öyle yoruldum ki sonunda içime sinen bir bisiklet olsun, parçaları iş görsün, cebime de uysun da gerisi önemli değil deyip böyle bir karar verdim.
arkadaşlar merhaba. Öncelikle artık bir bisikletçi olmaktan ve aranıza katılmaktan çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. umarım güzel dostluklar kurarız. Ben ömer veli. 20 yaşındayım. Erzurum tıp fak. 1. sınıfa başlayacağım nasip olursa. Çocukluktan beri bisiklet sürmeyi seven sayan ancak son 5 senedir belki yoğunluktan, derslerden ötürü bisikletlere uzak kalmış bir insandım. ama bu yaz kesin olarak bisiklet almaya karar verdim. Temmuzdan beri bisiklet bakıyoum ancak bir türlü kafama uyan bi model bulamadım. (beğendiklerim genelde kalmamış oluyordu) tam ümidi kesmiş ancak seneye alırım bir bisiklet derken (buradaki bisikletçiler ellerindeki malı kakıp yollamaya and içmiş olarak bisikletlerini övüyor altus vitesleri acerayla aynı kalite deoreyi de aratmaz şekilde anlatıyor, hepten bana bu adamlardan bisiklet felan alınmaz dedirtiyordu) 3 gün önce hepsiburada.com'da insomnia 272'yi gördüm. Fiyatına kıyasla özellikleri beni tatmin etti. Başlangıç olarak iş görür bir bisiklet olduğunu düşündüm ve satın aldım. kargonun ulaşmasını heyecanla bekliyorum. Biliyorum belki aynı fiyata farklı önerileriniz olacaktır ama inanın 2 aydır araştırmaktan ve her defasında hüsranla geri dönmekten (stokta kalmamış oluyor genelde) öyle yoruldum ki sonunda içime sinen bir bisiklet olsun, parçaları iş görsün, cebime de uysun da gerisi önemli değil deyip böyle bir karar verdim. konu uzun süredir kurcalanmamış ama inşallah ulaşabilirim sizlere
Dostum öncelikle hoşgeldin Facebook'da haberleştiğimiz bi grubumuz var. Beni eklersen seni davet edebilirim Görüşmek üzere. Bu arada ben de tıp fakültesi öğrencisiyim 4. sınıf
Tanıştığımıza Memnun oldum gıyabında ismini çok duydum aslında. Fazıl Ahmet abiyle sınıf arkadaşısınız o zaman yüz yüze de tanışırız insallah. face'ten de ekledim hemen.