Karayolunda izin veriyorlar örneğin d100 bir de bı için değil sağlıklı yaşam ve kilo vermek için bunu yapmak istiyorumHocam trafik tehlikeli. Siz de yeni başlıyorsunuz. Dolmuş+ metrobüsten hızlı ulaşım da sağlamayacaksınız. Ankara'da durum öyle değil, trafik kilitleniyor. Azıcık yok 1 saat sürüyor. Bisikletle trafikten sıyrılabiliyorsunuz. İstanbul'da her yer otoyol, otoyol kenarlarında bisikletli ulaşıma izin veriliyor mu, isterseniz bir araştırın.
Ankara'da ciddi zaman kazancı sağlardık, arkadaşlar bizi toplu taşımadan görür, sen ne güzel sürüyorsun biz trafikte beklerken derdi. Tandoğan tarafları ise çok sıkıntı, o tecrübe şehir içine çıkmaktan resmen korkuttu. Tevekkili diyorum şehirdışı, şehir içi trafiğindeki şoförlerden çok daha güvenli kalıyor. Sağ şeritte gitmek diye bir olgu var İstanbul'da. Bu tecrübeyi Ankara'da yaşayamazsınız.Karayolunda izin veriyorlar örneğin d100 bir de bı için değil sağlıklı yaşam ve kilo vermek için bunu yapmak istiyorum
Çok doğru. 1. maddeye eklemek istediğim birşey var, Strava'dan anlayan biri varsa rakıma göre bir rota oluşturulmasını öneririm. Bizim buradan Beylikdüzü'ne hayvan gibi yokuş var, tabirimi affediniz.@salesmanager Örnek mahallesine baktım, E80'de (yanlış olarak E-6 olarak bilinen yola) yakın. Tamamen bisikletle gidilecek bir yol değil bence, çok uzak. ve inişli çıkışlı bir rota. Kondisyonu olan biri bile bu yolu yaptığında iş yapacak hali kalmaz. İlla ki bir kısmını bisikletle gideyim diyorsan katlanır şart bi kere. İki seçenek gözüküyor,
1 - Dümdüz aşağı Tüyap'a inip metrobüse binmek, halıcıoğlu veya okmeydanı'nda inip bisikletle galata.
2 - Bisikletle E80 - mall of istanbul'a varınca dümdüz aşağı vurup sahil - sahilden yenikapı ve sonrasında metroya binip şişhane'den 1 dakikalık sürüşle galata.
Bu bahsettiğiniz güzergahta yanlışım yoksa haramidere rampasıda var mı?😁Aynı mahallede oturuyorum. Bisiklet için çok yokuş ama esas problem yokuş değil, dönüşlerin nehir yatağı gibi eğimli olması sizi ıslak havalarda deneyecek. 120 kiloluk arkadaşımızın her ne kadar çekiş anlamında benden daha az sıkıntısı olacak olsa da, sürüşü yokuşla bitirmek sakatlanmak için birebir. Koşu sporunda koştuktan sonra yürüyerek soğuma egzersizi olduğu gibi bisiklette de tırmandıktan sonra bir süre düz sürüş egzersizi var, kaslardaki laktik asitin uzaklaşabilmesi için.
Çok doğru. 1. maddeye eklemek istediğim birşey var, Strava'dan anlayan biri varsa rakıma göre bir rota oluşturulmasını öneririm. Bizim buradan Beylikdüzü'ne hayvan gibi yokuş var, tabirimi affediniz.![]()
E80 yasakmis zaten d100den giderim diye planlıyordum@salesmanager Örnek mahallesine baktım, E80'e (yanlış olarak E-6 olarak bilinen yola) yakın. Tamamen bisikletle gidilecek bir yol değil bence, çok uzak. ve inişli çıkışlı bir rota. Kondisyonu olan biri bile bu yolu yaptığında iş yapacak hali kalmaz. İlla ki bir kısmını bisikletle gideyim diyorsan katlanır şart bi kere. İki seçenek gözüküyor,
1 - Dümdüz aşağı Tüyap'a inip metrobüse binmek, halıcıoğlu veya okmeydanı'nda inip bisikletle galata.
2 - Bisikletle E80 - mall of istanbul'a varınca dümdüz aşağı vurup sahil - sahilden yenikapı ve sonrasında metroya binip şişhane'den 1 dakikalık sürüşle galata.
O tarafları tam bilmiyorum. Bir arkadaşım Esenyurt'ta oturuyor. Haramidere zaman zaman soylerdi ondan dedim.🤣@ErzincanLeeBeylikdüzü - Esenyurt arasında çok sert bir yokuş yok.Meşhur Haramidere yokuşu Beylikdüzü ile Avcılar arasında.
Edit: Düzeltme. Arabayla geçerken geçtiğim sert yokuşları hatırladım![]()