Kuzey Ege
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 10.107
- İsim
- Murat Gökhan
- Başlangıç
- 1980—81
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
sürülmeyecek bir rota değil ama keyifsiz. ben her 60kmye yakın sürüyorum iş için.
rotada benzer. bakırköyden ataköye geçip oradan güneşliye geçiyorum.
307718 dosyayı görüntüle
TeşekkürlerE5ten gideceksiniz ve her gun!
Caninizi sokakta buldunuz sanirim.
O yolda her sayisiz kaza oluyor.
Yapmayin etmeyin, delilikten baska bir sey degil. Hele her gun o rotada soluyacaginiz arac egsozlarindan cikan zehirli gazlar.
Aman diyeyim aman.
Sen sürersin, o yokuşları her gün tırmanırsın da, biz burda normal insanlardan bahsediyoruzsürülmeyecek bir rota değil ama keyifsiz. ben her 60kmye yakın sürüyorum iş için.
rotada benzer. bakırköyden ataköye geçip oradan güneşliye geçiyorum.
307718 dosyayı görüntüle
Ben de her gun ayni mental yeterliligi bulamiyorum. Dedigin gibi cok zor. Bazen fiziksel yeterlilik olsa bile araba ile basip gitmek isteyebiliyor insan.estahafurllah. her gün işe sürmenin fiziksel yanından çok mental yanı daha zorlu bence. benim servis şansım da var mesela , bahane bulmam çok kolay.
Valla benim ise gidis gelis toplam 15 km (bol rampali) sabah ise giderken zor olmuyor da aksam donusu yorgun halde 7 km bana 700 km gibi geliyor, zor atiyorum kendimi eve, kolay degil oyle her gun 60 km, bir de o trafikte.uzun uzun herkez teknik olarak konuyu ele almış. Mantık yürütmüş harita felan paylaşmış Arkadaş bu yolu sadece bir hafta git gel yapsın gelsin bana ...
Hocam bir kere mesafe zaten uzun. ( bakırköy-güneşli arasını aynı mesafe diyen felan var)
Onu geçtim gidene kadar 2-3 kez ölürsün o denli tehlikeli bir lokasyon. Bir kaç uzun yokuşta var. Ya hadi varın terlemeyi halledip o yorgunlukla mesaine nasıl başlayacaksın.
Hepsi bitti birde dönüşü vare bu abinin kondisyon zaten kilodan belli. Dönerkende 4 kez ölünür.