Scudo Sports

Esenyurt

E5ten gideceksiniz ve her gun!
Caninizi sokakta buldunuz sanirim.
O yolda her sayisiz kaza oluyor.
Yapmayin etmeyin, delilikten baska bir sey degil. Hele her gun o rotada soluyacaginiz arac egsozlarindan cikan zehirli gazlar.
Aman diyeyim aman.

Scudo
Bolu Tüneli Ankara yönünden D100 girişinin eğimi kaçtı, hatırlayan var mı? Dünden beri arıyorum, arkadaş her yönde her gün bunu çıkmak istiyor. Bu ne kadar mümkün, beni de bir merak sardı. :D

sürülmeyecek bir rota değil ama keyifsiz. ben her 60kmye yakın sürüyorum iş için.

rotada benzer. bakırköyden ataköye geçip oradan güneşliye geçiyorum.

307718 dosyayı görüntüle

Ama işte siz 120 kg değilsiniz ve Salcano'ya da binmiyorsunuz :)

@salesmanager Azim ve kararlılığınız güzel. Fakat başlangıç sancılı olacaktır. Buradaki arkadaşlar çok değerli tecrübelerini paylaştılar sizinle. Hiç tecrübeniz yoksa lütfen arkadaşlara kulak verin, bodoslama yollara düşmeyin. Kısım kısım deneyimleyin, tecrübe edinin. Her şeyden önce güvenliğiniz gelsin.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
E5ten gideceksiniz ve her gun!
Caninizi sokakta buldunuz sanirim.
O yolda her sayisiz kaza oluyor.
Yapmayin etmeyin, delilikten baska bir sey degil. Hele her gun o rotada soluyacaginiz arac egsozlarindan cikan zehirli gazlar.
Aman diyeyim aman.
Teşekkürler

Sahil yolu için rota paylaştı sizde önceki postlarda arkadaslar o rotaları kullanicam

sürülmeyecek bir rota değil ama keyifsiz. ben her 60kmye yakın sürüyorum iş için.

rotada benzer. bakırköyden ataköye geçip oradan güneşliye geçiyorum.

307718 dosyayı görüntüle
Sen sürersin, o yokuşları her gün tırmanırsın da, biz burda normal insanlardan bahsediyoruz :)

Ben 100 kilo civarındayım şu an ve 20-30 km gibi güzergahları 3-4 gün arka arkaya sürdüğümde bi sonraki güne bacaklarımda o kudreti bulamıyorum ne yalan söyleyeyim. Ha tırmanışlı güzergahlar tercih ediyorum genellikle gerçi ama yine de hafta içi her gün 60 km'nin çılgınlık olduğunu düşünüyorum. Bu şartlarda kararlılığın menzile etkisi olsun olsun günlük 10 km olur, geri kalan 50 km bacaklara bağlı :)

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
estahafurllah. her gün işe sürmenin fiziksel yanından çok mental yanı daha zorlu bence. benim servis şansım da var mesela , bahane bulmam çok kolay.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
estahafurllah. her gün işe sürmenin fiziksel yanından çok mental yanı daha zorlu bence. benim servis şansım da var mesela , bahane bulmam çok kolay.
Ben de her gun ayni mental yeterliligi bulamiyorum. Dedigin gibi cok zor. Bazen fiziksel yeterlilik olsa bile araba ile basip gitmek isteyebiliyor insan.

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
uzun uzun herkez teknik olarak konuyu ele almış. Mantık yürütmüş harita felan paylaşmış Arkadaş bu yolu sadece bir hafta git gel yapsın gelsin bana ... :)
Hocam bir kere mesafe zaten uzun. ( bakırköy-güneşli arasını aynı mesafe diyen felan var :) )
Onu geçtim gidene kadar 2-3 kez ölürsün o denli tehlikeli bir lokasyon. Bir kaç uzun yokuşta var. Ya hadi varın terlemeyi halledip o yorgunlukla mesaine nasıl başlayacaksın.
Hepsi bitti birde dönüşü var:) e bu abinin kondisyon zaten kilodan belli. Dönerkende 4 kez ölünür.

Ölümümüzün sıradanlaştırılması, şakalaştırılması, kahkahalarla karşılık bulması :acpsnr:

uzun uzun herkez teknik olarak konuyu ele almış. Mantık yürütmüş harita felan paylaşmış Arkadaş bu yolu sadece bir hafta git gel yapsın gelsin bana ... :)
Hocam bir kere mesafe zaten uzun. ( bakırköy-güneşli arasını aynı mesafe diyen felan var :) )
Onu geçtim gidene kadar 2-3 kez ölürsün o denli tehlikeli bir lokasyon. Bir kaç uzun yokuşta var. Ya hadi varın terlemeyi halledip o yorgunlukla mesaine nasıl başlayacaksın.
Hepsi bitti birde dönüşü var:) e bu abinin kondisyon zaten kilodan belli. Dönerkende 4 kez ölünür.
Valla benim ise gidis gelis toplam 15 km (bol rampali) sabah ise giderken zor olmuyor da aksam donusu yorgun halde 7 km bana 700 km gibi geliyor, zor atiyorum kendimi eve, kolay degil oyle her gun 60 km, bir de o trafikte.

Evim Sancaktepe’de işim Beylikdüzü. Ama ne yazık ki şirket araba verdiği için bu beyefendininkinden daha çılgın hayallere kapılamıyorum.. :)

• Beğen
Tepkiler: MutluGezgin
Sahil yolunda bir kere binmiştim. emniyet şeridi yoktu hatırladığım kadarıyla. Bisiklet tecrübeniz yoksa o yolun kullanılması tehlikeli olabilir. rota genel olarak tehlikeli.

Hocam yeni başlayan biri 120 kilo ve bu sıcaklarda Esenyurt gibi bir yerden İstanbul'un bir ucu yani tee galataya 30- 35 yolu var. Dönüş ile günlük 70 km yapar. Akıl mantık işi değil. Hadi gittin diyelim terli terli nasıl iş başı yapacaksınız. Bir de deneyiminiz yok bayılırsınız yolda. Ayrıca güzergah çok sıkıntılı. Yoğun trafik büyük tehlike arz ediyor. Ben hafta sonu bile kullanmam o güzergahı. Vakti zamanında avcılardan Gayrettepe ye haftada bir kaç gün işe gidip gelmişliğim vardı. Gittiğim yerde duşum da vardı yedek kıyafetim de. Üstelik zaman bakımdan metrobüsten daha hızlı gidiyordum yol bisikleti. Kondüsyonum süper di 70 kilo falandım gidiş geliş de 70 km idi. Ama sizin olay mantık dışı gibi görünüyor .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: jgraves
Ambarlı sahil mantıklı gibi dursa da çok fazla ağır yük taşıyan araç var ve çoğunlukla kör noktaya gelmemeye çalışacaksınız. E5'i düşünmeyin bile. Dönüşte Haramidere yokuşu zaten tam bir killer olacak. Arkadaşlar tavsiyeler vermişler. Ben de Küçükçekmece - Sultanahmete bisikletle serin havalarda gidiyorum. Ancak tek yön dönüş şeklinde yapıyorum. Otel yöneticisiyim. Tüm odalarda duş var. Ben bile terli terli çalışmasam bile çift yön işine girmedim. Aynı zamanda siz 120 kilo değilsiniz. Unutmayın her gün ekipmanı yanınızda taşıyacaksınız. Öncelikle rahat kıyafetiniz olmalı sürüş yaparken(tayt+forma+kask+tamir kiti+pompa+gözlük+iş kıyafetleriniz). Böyle düşünerek hareket edin. Sürekli sırt çantası veya sele çantasına sahip olacaksınız ve normal sürüşlerden daha yüksek rüzgar direnci olacak. Aynı rotada hafta sonu 28-29 km hız tutturan ben, işten çıkışlarda 25-26 ile sürüyorum. İşten çıkış saatim 15:00.

Mantıklı olanı söylüyorum size. Toplu taşımayla tek yön düşük eforlu işe gidiş. Dönüş ise bisiklet. Ancak küçük turlarla başlardım. Örneğin haftasonu Esenyurt-Küçükçekmece Ring. Esenyurt-Yeşilköy Havuzlu kavşak tek yön veya Ring. Zamanla Tek yön Sirkeci gibi.

İmkansız diye bir şey yoktur ama sizin plan şu an için aşırı hırslı bir plan.

Dün yine metrobüse bindim, Edirnekapı ve sonrasında bir tane daha yokuş vardı adını unuttum; otobüs titreye titreye çıkıyor. Otobüs bile bir yokuşu hızlanmadan zar zor aşabiliyorsa, sizin durumunuzu merak ediyorum.

Geri