hocam güzelmiş güle güle kullanında 500gr hafif olacak diye o kadar para verilirmi, takip ettiğim kadarıyla zaten süper bisikletleriniz var. en iyisi ben çenemi yormiyim
@Murat Cömez Mesajımdan dolayı özür diliyorum, sizin modele çok benzeyen bir modelmiş bende tekrardan izleyince fark ettim. Ama ilk bakışta direk sizin bisikletiniz geldi aklıma Video linki yok malesef yani facebook video linki paylaşamadım. Bu sayfaya girin, (link) sıradan 3. ve 4. gönderi de ki videolara bakabilirsiniz.
@deli oglan
Öncelikle iyi dileklerin icin tesekkürler Volkan.
500g hafifletmeye gelince, sadece su cümleyi söylemek istiyorum.
Bisiklet hafifletmek hafifletmek baska bir hastaliktir ve birdefa kapilinca kurtulmasi basit degildir. Bu ise lutfen fazla takilmayin sonu hic iyi degil.
Benden sadece bir tavsiye.
@Osman Tuğrul
Estagfurullah özür dilemenize gerek yok, sonucta siz yine haklisiniz. Videolara baktimda evet ayni bisiklet sadece peter saganin kullandigi 2015 modeli. Yani aradaki fark sadece yeni model olmasi. Ayrica bilgi icin cok tesekkür ederim, Peret saganin S-Works yol bisikleti kullandigini biliyordum ama MTB kullandigini ilk defa gördüm.
@Murat Cömez Bende şaşırdım, direk aklıma bu konu geldi yazayım belki görmeyen bilmeyen ben gibi şaşırır diyerekten. İlk videosun da model hiç net değildi, sonradan 2. video atmışlar ama ben konuya çoktan cevap yazmıştım, 2. videoda her şey belli oldu
Şu mesajı ilk okuduğumda hafif bir kıskançlık duymuş ve cevap yaz(a)mamıştım. Ta ki dün eşim bana Specialized Roubaix Carbon yol/yarış bisikleti hediye edene kadar.