Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Eşimin 7,9 kg ağırlığındaki S-Works Hediyesi

Scudo
@mariokaldato
Cumhur reis gidisi mükemmel. Üzerindeki jantlarin akisi ve hafif olmasi kesinlikle yol bisikletini nerdeyse hic aratmiyor.

@vitalx
Tesekkürler. :)

@Murat Cömez
Ovvv sen begendinse mukemmeldir. Yazin gelde bi.makas atayim sana benim meridayla hahaha :D şaka şaka sen gel yeter :D

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@Tasogare
Ney ne ???? Pedallari diyorsan yaylilar agir oldugu icin havalisini taktim. :koptum::koptum:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Tasogare
Yokuslari cikarken kesinlikle hic his etmiyorsun, sanki e-bike mis gibi seni hic yormadan tepelere cikariyor.

Saka yapiyoruz ya, o firatin yazdigi havali pedal olayi ikinmizin arasinda bir telefon sakasiydi. Sen hic havali pedal gördünmü hayatinda ben sahsen görmedim.:koptum::koptum:

• Beğen
@Murat Cömez
görsem o ne yaa demezdim, kendi aranızda orta oyunu çevirmişsiniz anlaşılan :koptum::koptum:

• Beğen
@Tasogare
Evet o konu tamamen kendi aramizda. :koptum::koptum:

• Beğen
çok güzel bisiklet, umarım kazasız belasız bisikletin hakkını verirsin.

Abi ya senin turlarında hep böyle dağlı, bayırlı, uçurumlu oluyor. Korkmuyormusun Allah aşkına.
Bayılıyorum senin şu bisiklet hayranlığına.

@bekirkose
Bekir benim hosuma gidende böyle dagda bayirda sürmek ve o temiz havayi almak. Korkmaya gerek yok, tamamen adrenaline bagli bir sey.:)

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin inşallah :)

Olan vaaar olmayan vaaar kıskanırlaaaarrr

• Beğen
Tepkiler: mtbcanavarı
Bunu düşünmesi ve eyleme geçirip hediye etmesi süper. Geçmiş yaşınız da kutlu olsun.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@karakaya26
Tesekkürler. :)

@H.T
Olabilir, kiskanalar varsa onlara laf bulamiyorum cünkü kiskanclik nedir bilmem...... Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin.

@AydınGünaydın
Tesekkürler Aydin bey.:)

Geri