o parca arka süspansiyonun kilit ayari oluyor. Brain sistemlerinde ayni rebound ayari gibi kilitti de sert vey yumsak olarak ayarlaya biliyorsunuz.
Mesela (+) kisminda en sona getirirseniz kilit komple aktiv oluyor ve kendini otomatik olarak sadece sert darbelerde calistiriyor. (-) konumuna dogru ayarladiginizda kilittin yumsuyor ve (-) kisminin sonuna getirince kilit komple acik oluyor ve devamli calisiyor.
Bu sistem sadece BRain sistemlerinde vardir.
@selket
Yok kenan arka sok gidondan kilitli degil.
@kaskreis
Tesekkürler ulas bey, evet 8kg'nin altinda. Size tavsiyem hayal bile edemiyorum demeyin, daha iyisi sizlerin olsun ki insallah yakin zamanda da olur.
@kaskreis
Ulas bey, insallah yakin zamanda olur.
9,7kg olan bir yol bisikleti nasil 8kg'nin altina dürülür diye inceleme konusu acmistim belki size yardimci olur. İnceleme - Bu bir dönüşüm hikayesi (Hafifletme içerir)
@mariokaldato
Senin bayraminda mubarek olsun cavus.
@Cem Ç.
Tesekkürler cem, biraz zor ama yine de insallah bir gün nasip olurda o sahilde beni de görürsün ve beraber pedallariz.
@selket
Kenan arkadas benim bisiklete downhill dememis ve yazmayi unutmus. "Abi down hill ve böyle bisikletler görünce sahilde yolda sen aklıma gelıyorsun forumda konuna bakıyorum"
Bir de sunu bilmeni isterimki bu bisiklet enduro da degil sadece CC.