Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Eşimin 7,9 kg ağırlığındaki S-Works Hediyesi

@Ruhpastası
Bulunur kelimesi bence dogru degil.

@SerkanH
Serkan evet ilginc bir soru olmus.

Scudo
@Murat Cömez Şimdi ben sizi Ürgüp'e çağırsam. Bisikleti sonuna kadar kullanabileceğiniz vadilerde gezelim desem. Yok yok demiyorum. Yanınızda çok rezil görünürüm. Maşallah. Hakettiği gibi binmeniz dileğiyle

@Kadirhan
Yorumunuzu yeni gördüm kusura bakmayin. Insallah bir gün yollum oralara düserse,sizinle beraber görüsüp ve güzel vadilerinizde turlamak iserim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
hep erkeklermi yükseltecek çıtayı bşrazda bayanlar yükseltsin:
hayırlı olsun hocam dumbelden hafifmiş bisiklet

Dambıl herhalde Muratcim hani agirlik kaldiiriyorlar ya ondan galiba

@mariokaldato
Dambil evet ama dumbelden ney. Hani harf hatasi var diyecem ama????? Neyse herhal de dambil demek istedi güzel kardesimiz.:)

• Beğen
@Murat Cömez dambıl diye okunan ağırlıklar varya hocam ondan:)

@Tekere Fısıldayan Adam valla hocam bunu o kadar çok soran var ki... :) herkes bir anlamı var sanıyor fakat açıkçası bir anlamı yok:)

Es worke bundan mi taksak napsak ?
:D

Gerçekten çok güzel bir hediye. Eşinizi tebrik ederim. Allah hepimizin eşlerinden razı olsun. [emoji6]

• Beğen
@kursatihtilali
Tesekkürler kürsat bey. Amin

@Murat Cömez bundan otesi yok reis. Peki hayal edebilecegin bir makina da kalmadi ne yapmayi dusunuyorsun acaba ? :)

@mariokaldato
Var öncelikle s-works yol ve birtane de harttail niner9 carbon kadrosu. En önemlisi colnago retro c40 b-stay airbrusch dizayli. Bu ücünü de ele gecirdimiydim baska yok. Ondan sonra artik hakiki klasik ne bulursam.

Vay anam.vayyyyyy reis bos durmuyor calisiyor :D abi buldun mu kolnagoyu ya ?

Geri