Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Esimin yeni projesi. CUBE AMS WLS PRO

Scudo
Muray abi beni evlat çocuğumu da torun edin. :)

@Sehzade43
Tesekkürler sehzade.:) Allah kazasiz bisiklete binmeyi insallah tüm bisiklet alemine nasip eder.

@Berke Kazankaya
Berk benim icin de yenidir ama ypacak bir sey yok.:)

@Çetin ŞAHİNÖZ
Size biraz kaba davrandigim icin özürdilerim. Umarim linkler size istediginiz cevaplari azda olsa vermistir. :saril:

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Murat bey;
Özüre gerek yok, belki de ben biraz fazla direkt sordum soruyu. Yapım gereği lafı fazla dolandırmayı sevmem zira.
Linkler oldukça imrendirici oldu. Merak ettiğimden fazlasını buldum:alkis:

@Murat Cömez

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Hayırlı olsun çok güzel ve etkileyici bir kadro. Bende sonucu merak ediyorum. Hafta sonu geldi çattı. Bitmiş resimlerini bir an önce bekliyoruz :)

Gecmis projelerinide inceledim abi, kesin bomba bir makine cikacak karsimiza

GT-I9500 cihazımdan tapatalk ile gönderildi. Bu nedenle Türkçe imla hataları içerebilir. Kusura bakmayın.

Kadro harika görünüyor, sonucu merakla bekliyoruz. Kolay gelsin.

Abi gelişme var mı? :)

@Rıdvan SIĞAN
Tesekkürler begendiginiz icin. Resimleri insallah yakinda ceker ve koyarim, bu hafta sonu tam bitiremedim.

@celalettin aktas
Insallah iyi bir sey cikacak ortaya celalettin, tesekkürler.

@Yusuf G.
Tesekkürler.

@Berke Kazankaya
Gelisme var yok, bu hafta sonu tam bitiremedim. :)

• Beğen
Trekden buna aktarılma olmayacak mıydı, yeni donanım mı geliyor? Uzun sürmüş de.

@Yunus Emree

Evet dogrudur trek den buna aktarim olacak ama mesela seleborusunun capi uymuyor, arkafrenborusu uzungeldi ve vites gurubunuda XT yada XTR yapmak istiyor esim gerci bulana kadar SLX kalacak. Dedigim gibi seleborusu ve frenborsu tamalaninca resimler geliyor. Birde bu hafta sonu bitiririm sandim ama bende devamli bisikletin basinda olamiyorum sonucta benim de bir ailem var ve diger aileler gibi bize de misafir falanda gelebiliyor.
Genc bekar ve herzaman zamani olan bir kisi degilim, yas olmus 41 ve bisikletden baska sorumluluklarimda var.;)

• Beğen
@Murat Cömez
Sadece sorunları öğrenmek istemiştim işsiz, bekar ve sorumluluğu yok gibi düşünceyle yorum yapmadım.

@Yunus Emree
Yok yanlis anladin, ben de sorunlari sadece anlatmaya calistim. Sen giresunun neresin de kaliyorsun?

• Beğen
@Murat Cömez
Merkez Gemiler Çekeğinde. Siz?

bu ne güzel kadrodur yahu. maşallah diyelim, inşallah istediğiniz gibi bir canavar çıkar ortaya ve ağız tadıyla binersiniz.

@Serkan KURAL
Iyi dileklerinizicin tesekkürler, insallah esimin icin en dogru secim bu kadrodur ama tabiki sonucun iyi olup olmadigini kullaninca görecek.

• Beğen
Ailede birtek Cube bisiklet eksik vardı, şimdi kadro tamam. 7'den 70'e herkes Cube :)

@Murat Cömez

Şu an Almanya'dasınız heralde.

Geri