Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Esimin yeni projesi. CUBE AMS WLS PRO

@Berke Kazankaya

Aslında Fuji'nin herşeyi hazır da, Murat abi Cube yoğunlaştı. İkisini bir arada götüremiyor haliyle iş güç :)

Scudo
@öner yıldırım
Neden öyle düsünüyorsunuz? Biraz aciklarsaniz gercekten cok memnun olurum.
Bence böyle modifeler, orjinal bir sekil de yapilirsa cok güzel olduguna inaniyorum. :) Sonra bir bayana bu sekilde daha uygun oldugunu düsünüyorum ve en güzel olanida dünyada tek olmasi.

Bu tür üst seviye bisikletleri bence böyle özellestirmek gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
bende fikrimi belirtmek isterim.
en basından en sonuna kadar merakla bekledim.
bence cok guzel bir renk ve desen seçimi olmuş.
fotograflardan bakınca benim için en guzel hali vernikten önceki hali.
belki fotograflardan dolayıdır, cok parlak gorundu gozume,
tabii esiniz zevkidir, bizim bir bayan gozu ile bakmamız cok zor :)
birde benim mat boya sevgimden de kaynaklanabilir.
sonuç olarak ellerinize sağlık, sizin ve eşinizin seçimi bu olduktan sonra gerisi teferruattır :)

@Murat Cömez

Öncelikle emeğinize sağlık. Özellikle kadro üzerindeki çiçeği görünce çok şaşırdım. Bir bayan bisikleti de olsa böyle bir çiçek çıkartması hoş gözükmemiş, üstelik baskı kalitesi iyi olmayan çiçeğin bir fotoğraftan detaysız bir şekilde kesilip yapıştırılması kalitesiz göründü. Yazı karakterleri de Cube Ams gibi kaslı, özellikle heryerinden amortisörlü bir bisikleti kaldırmayacak incelikte.

@öner yıldırım

Bu sizin düsünceniz ve saniyorumki konuyu tam olarak okumamissiniz. Cicek ve yazilar birkere baski ve yapiskan degil, her bir renk bir cizgi elle yapilmis airbrush'dir. Fotograflarda belki iyi kaliteli görünmeye bilir ama bitince kaliteli resimler gelecektir.
Amortisörlü bisikleti kaldiramiyacak bir incelikte demissiniz, bu sizin düsünceniz olabilir. Düsünceleriniz icin tesekkürler. Bir de bu bisikletlerin ismi amortisörlü bisikletz degil, dogrusu benim bildigim CC Fuly oluyor.

Saygilar

• Beğen
Güzel görünüyor abi açık havada daha güzel görüneceğini düşünüyorum bir ayağı kalksın o zaman yorum yapalım. :)
Bundan sonra da artık Fuji'yi bitirirsin değil mi abi? :D

Abi Rengi Çok Güzel Ama Yazı Deseni Biraz Daha Kaslı Olsaydı Senin Cubede ki Gibi Daha Güzel Olabilirdi,Yazıyı da Ortalayıp Çiçek Desenini Yazının Üstüne Alınsaydı,Güzel Olurdu Ki Benim Düşüncem Budur,Eşinize de Karışmak Olmaz.

@Murat Cömez

Hem açıklama istiyorsunuz, hem de alınmış bi' şekilde yazı yazıp sonunda ders vermeye çalışıyorsunuz. : )

@öner yıldırım

Hayir kesinlikle yorumunuzu saygiyla karsiliyorum ve alinma falan da yok. Ders falan da vermek istemiyorum sadece bisikletin dogru ismini söylemek istedim.
Siz beni yanlis anlamisiniz, yanlis anlasma icin cok özür dilerim.
Tabiki begenen olur, begenmeyen olur. Sahsen benim bisikletim olsaydi ben de cicek yaptirmazdim :) ama esim bir bayan oldugu icin cicegi beginiyor, ben de onu kirmamak icin istedigini yaptirdim. Kadronun son durumunu görünce cok sevindi ve cok begende. O begendikden sonra ben ve baskasi begenmese de önemli degil benim icin, yeterki o mutlu olsun.

Tekrar yanlis anlasma icin özür dilerim, zaten beni nedense herkes yanlis anliyor. Lanet olsun su türkceyi iyi bilmememe. Keske ben de sizler gibi türkce konusa bilsem de sizler de beni yanlis anlamasaniz.

• Beğen
@halil ibrahim duran

Insallah senin bisikletini de görürüz halil, senden hic süpem yok sen basaririsin bu isi. :in: Sonra da beraber amerikaya gideriz.:D

@Berke Kazankaya
Bundan sonra sirf senin icin fuji bitiriyorum berke, sonra da sen den yarim sayfa yorum bekliyorum. :)

@MustafaNR

Mustafa sana katiliyorum ama inan böyle olmasini esim istedi. Hatdaha o yazi bile istememisti bukadarinada ben ikna ettim. Yine de yorum icin tesekkürler.:)

• Beğen
@Murat Cömez

inşallah valla hayali bile güzel :)

bi ön gösterim yapayım

http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/08/14/c8d4735b1ef7320c2206d9218368e8d1.jpg

@halil ibrahim duran
Vayyy yol he? Hayırlı olur inşallah.

@halil ibrahim duran

Kadro cok güzel görünüyor halil, bunu herhalde yeniden boyamayi düsünmüyorsun?

Bu bisikletin orjinal durumu...
focus cayo evo 2.0 (senin kadro)
http://i.imgur.com/IPI6DI9.jpg

Ve seninkine mesela söyle bir görüntü verebilirsin...:in:
focus cayo evo 3.0 Bu gerci 3.0 olani ama görüntü ve boya ayni.
http://i.imgur.com/cREcji5.jpg

Basarilar, inaniyorumki süper bir sey cikacak ortaya.:in::alkis:

• Beğen
@Murat Cömez

Buraya açtığın konuları en başından sonuna kadar takip eden birisi seni tanır ve anlar. Yazıların aslında çok akıcı ve anlaşılır. Ancak gündelik hayatımızda alıştığımızın dışında bir yazı, cümle ile karşılaştığımızda verdiğimiz tepkileri veriyoruz. Bu da anlaşılmazlığa doğru götürüyor durumu.. Bence de çok kişisel bir bisiklet olmuş ve emini eşinizi de yansıtıyor. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. Mutluluklar sizinle olsun..

@Murat Cömez
yok abi boyamayacağım, sadece parçaları toplayıp birleştireceğim

@SerkanH
@Serkan abi 1-2 kadro hiç eder biz de yaparız belki :D :D

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Üçüncü sayfadan sonra resimler ne yazık ki silinmiş.Aşamaları görebilseydim çok iyi olurdu.Yeni linkten son haline bakacağım artık.Zahmetli ve uzun bir süreç olmuş anlaşılan.

Geri