Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Eski çelik yol bisikleti kadrosundan tur bisikleti yaoma hakkindaki düşünceleriniz

Scudo
Hayalimdeki bisiklet fotoğrafta duruyor insallah bu ise basladigimda bu forumdan yeterince yardim alabilirim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Yaklasik ne kadarlik bir butce olusturulmali

bütçe konusu oldukça öznel; yalnız toplama bir bisiklet hazırından her zaman daha pahalıya gelir.

Çelik demek ağırlık demek. Tur bisikletine dönüştürmek ne kadar mantıklı olur bilemem ama bisiklet çok güzel duruyor hasta oldum :) Umarım başarılı olur proje.

• Beğen
Tepkiler: furkan.furkandem
Ben tur bisikleti dedim fakat daha cok gunluk 15 km kullanacağım

Peki ben böyle bir kadroyu nasil bulabilirim

Randenneur 'e çevirmek istiyorsunuz anlaşılan.Kadro hasarsızsa sorun çıkmaz. Ama yol jantı varsa üzerinde onları değiştirip, daha geniş çemberli jant takmaniz gerekebilir. Kolay gelsin

Daha geniş cemberlerin genisligi ne kadar olmali sizce

24,5 mm ölçüsü Mavic'in tur için olan jant çemberi için. Dıştan dışadır büyük ihtimal.Ama gene de bakın siz de

• Beğen
Hocam bende bilmiyordum çeliğin tur bisikletinde tercih edilesi olduğunu, kusura bakmayın teşekkürler :)

@furkan.furkandem çünkü benim dağ bisikleti nın 26" çemberinin iç genişliği 19 mm. Ordan yola çıktı m

Nostaljik öndeki fara bittim :D

Celik kadrodan mtb haric her bisiklet gayet de guzel olur. Ne celik kadrolar var, sadece kadro fiyati 3-4 bin usd..

• Beğen
Geri