Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Eskiden ne vardı nostalji yapalım biraz 70'ler

A

Anonim

Silinmiş hesap

1973 'de köprüde idim,anadolu yakadan herkes yürümeye başlayınca köprünün direkleri sarsıldı , korktum geri dönmüş idim .

Erkin babayı 17 yaşımda dinlemiştim hemde bedava,siyah beyaz idi tv ekranı,

Ve de barışı

Futbolu pek sevmem ama dünya kupalarını seyretmiştim 74 senesi,ne maçtı arkadaş hollanda almanya

Kunta kinte unutulmazdı

Siyah beyaz tv 'lerden renkli tv 'lere geçtık sonunda,yok 250 kanal yok 500 kanal millet şaşırdı, hangi kanalı seyredeceğim diye,,ev hanelerinde zaplama savaşı başladı millet birbirine girdi,

Uzay yoluna kilitlendik,mr spayk ilgimizi çok çekmiş idi,duygusuz volkanlı olaylara mantığı ile cevap veren ilginç bir kişilikti,

Nostalji güzel bir duygu, ancak zaman çok farklı şu an.

Ve Mr spayk'ı kaybettik

Scudo
@mehmetsunu

Aynen 60 yaş

photo.php

140047 dosyayı görüntüle

Önce ,şöyle ilk 10 yıllık plan yapacağız,bu şu demek ,bisiklet forum 10 yıl içinde kapanmaz ise,tabi bilemeyiz burada olacağım,2009 giriş,2027 hedef,
70 yaşında zimba olacağımdan şüphen asla olmasın,tabi bisikletin alüminyum kadrosu 10 yıl dayanmalı ,toplam 12 yıllık bisiklet olacak altımdaki,bu kadro bence efsane,
Bir birincilik bir ikincilik daha ölmedik madalyaları boy boy dizeceğim yıllar sonra basın beni 70 yaşında yakalarsa ne ala ama benim zati basın ile medya ile işim olmadı olmazda,yeni foruma girenler bilmez ,kartepe maceralarını,ıstanbuldan kartepeye kaç adet kişi bisiklet ile gitti ve de döndü
Kartepe olayı ile gençlere zoru tattırdım,bir günde kartepeyi almak öyle kolay iş değildi, milli formayı giymiş mete taşkın, sen dedi ,en zoru başardın demiş idi,ki biliyorsun 2 dakika arkamda kaldı.önemli olan kondüsyonunu limitlerini tehlikeye atmadan korumak,bu çok önemli,
Yukardaki resimde hemen yanımda olan 77 yaşında saim tatlıcılar,bu ülkenin gençleri önce beni değil onu örnek alacak,77 yaşında 53 km'yi 2 saat 5 dakikada durmadan aldı,aynı etapta aynı katagoride idik ,ama malesef memlekette 65 mastırda yarışacak adam olmadığı için 60 mastırda yarıştı,tabi orantılı bir katagori değildi,1 saat 35 dakikada 53 km 'yi bitirirken 33.4 ortalama ile saim bey 22 dakika sonra arkamdan geldi,saim bey benim idolümdür,77 yaşında saim bey yapılabiliyor ise bende yarışırım,türkiyede medya var ise önce saim tatlıcılar 'ı recep,osman,ve de en küçükleri mecit tatlıcılar'ı tanısın ,bu aileyi tüm kayseri bilsin ve de tüm iller.........
Dip not,70 mastır olsa idi,saim bey kesin birinci olur idi,bu ülkede ne kadar 70 artı var ise ortaya çıksın diyoruz ,diyoruzda hani nerde.

140050 dosyayı görüntüle

Ya seydi sunu,bu görüntülü yemin törenidir,
Madalyalara talibim
Işin ucunda para olmasada
Önemli olan adrenalindir

60 mastırda 2018 marmarada kürsüye oynayacağım
75 lira para değil
250 lira antalya gran fondoda para istiyorlar
Fazla uçtular bence
Makul olan 75 liradır
Ve hatta 50 lira katılım parası
Herkesi olaya katmak
2016 'da marmarada kısada 562 kişi vardı
2017 'de marmarada kısada 378 kişi vardı
Nedeni 75 lira alınması idi
Esasında parasız olması daha uygun tabi,

Kıssadan hisse gelsin bakalım 2018 marmara 60 mastır
Adam yok,mustafa sevinçel ve fatih altan dışında
Süpriz sağlam isim çıkabilirmi olabilir,

@mehmetsunu

Kask yok, o zamanlar öyle idi.

@mariokaldato

70 'lerin farklılığı her zaman ağır bastı raşit dostum,özellikle müzikte
Bir pink floyd gelemedi,ne de jethro tuller,ne de led zeppelin ne de jimi hendrix
Aşılamadı

@Kudret Kurtcebe bisiklet teknolojisi ve modasındaki çoğu gelişme 2005 ler sonrasına aittir şeklinde bir iddiam var. Sen yetmişlerde kask kullanmıyorlar diyorsun, bak benim için daha dün gibi olan 2001 deki yarışta kask kullanıyorlarmı.

• Beğen
Tepkiler: Kaptancan
@Kudret Kurtcebe

bu filmi 12-13 yaşındayken seyretmiştim hala sahneleri aklımdadır. Çekildiği dönemin ötesinde bir filmdir.

• Beğen
Tepkiler: ahmetyavuz
O zamanlar trafik ve yozlaşma daha az olduğundan herşey daha güzeldi ...

• Beğen
Tepkiler: Erhan Ertan
@historiyst

Nerde çokluk orada zorluk,istanbulun nüfusu 15 milyonu aştı,bu kadar insanın burada kümeleşmesi neyi getirdi,basta gettoları,burada yaşayan insanlar hala fakirdir,nitekim ataşehir böyle,en zengin en fakir yan yana olur ise sorun çıkar ha 70 'lerdede sorun vardı,ekonomik sorunlar gene vardı ama günümüz kadar ağır değildi,bu gün 3 milyon 600.000 kişi işsizdir..
Haberlerde cinnet geçiren insanların işlediği cinayetleri nasıl açıklayacağız daha bu gün küçükcekmecede motorcu kadına çarpıyor ve kaçıyor,yoldan geçen hiç bir araç yolun ortasında yatan kadına yardım etmiyor ,insanlık bu istanbulda öldü ise vay halimize

1960'lardan bir fotoğraf:
1968 Milli Takım Kampı'nda Rıfat Çalışkan, Osman Ertan, Süleyman Okur, Nusret Ergül, Mehmet Destan, Mehmet Göğüş, Süleyman Yılmaz, Mevlüt Bora. Oturanlar: Hasan Sert, Mehmet Tamküpeli, Nurettin Ün, Naci Göbekli.
Screenshot_2017-12-16-22-43-31-1.png

@Erhan Ertan

50 'lerden 70'lere kadar gerçekten sıkı bisikletciler çıktı,ama gerisi geldimi,şu an nerdeyiz,balkan şampiyonu erol küçükbakırcı 707 kez milli formayı giydi,ama artık hedefler bence büyütülmeli,bu da malesef paraya bakıyor,bir fransa şampiyonluğu mesela, veya italya ,
tabi dopingsiz

Geri