Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Eskişehir

Merhaba, Ben de katılmayı çok istiyorum fakat daha çok amatörüm. Hem kondisyonuma güvenemiyorum, kadansınıza ayak uyduramamaktan çekiniyorum hem de daha önce grup sürüşü tecrübem hiç olmadı. Sizce katılmam bir sorun olur mu ?
100 kilometreyi düşük tempoyla bile sürmek öyle pek kolay bi iş değil, belki Eskişehir çıkışına kadar birlikte pedallayıp sonrasında geri dönmek daha mantıklı olabilir. 30’dan 60-70. kmlere kadar merkeze en uzak olacağınız yerlerde olacaksınız, yani yarı yoldan döneyim deseniz zaten 100 km yapacak. Ben şahsen o şekilde yapardım, aksi halde keyif alacağınız yerde inanılmaz bir zulüm oluyor tecrübeyle sabit :(

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
Scudo
100 kilometreyi düşük tempoyla bile sürmek öyle pek kolay bi iş değil, belki Eskişehir çıkışına kadar birlikte pedallayıp sonrasında geri dönmek daha mantıklı olabilir. 30’dan 60-70. kmlere kadar merkeze en uzak olacağınız yerlerde olacaksınız, yani yarı yoldan döneyim deseniz zaten 100 km yapacak. Ben şahsen o şekilde yapardım, aksi halde keyif alacağınız yerde inanılmaz bir zulüm oluyor tecrübeyle sabit :(
Anlıyorum, yutabileceğimden büyük lokma ısırmayayım. Ben şimdilik güç kazanmaya ve kilo vermeye devam edeyim böyle işleri denemeden önce. Önerileriniz ve ilginiz için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Merhaba selamlar,
Bayram sebebiyle Eskişehir'e geldim, biraz bisiklet sürmek istiyorum bana eşlik edebilecek arkadaşlar varsa iletişime geçerse çok sevinirim. Tek başına olmaktansa en azından 2 kişi olmak daha iyi oluyor.
İyi bayramlar herkese :)

Arkadaşlar Mahmudiye'den merhabalar.

Eşimle katlanır bisikletlerimiz var sadece Mahmudiye içerisinde bisiklet sürebiliyoruz. En yakın komşu ilçe olan Çifteler'e bile gidebilmek büyük bir trafik riski içeriyor.
Eskişehir merkezde turlar varsa bisikletleri aracımızla getirip turlara katılabiliriz ama eşimin 20 jant benim 24 jant katlanır bisikletlerle turlara ne kadar ayak uydurabiliriz bilmiyorum:)
Herkese keyifli pedallamalar.

Eşimle katlanır bisikletlerimiz var sadece Mahmudiye içerisinde bisiklet sürebiliyoruz. En yakın komşu ilçe olan Çifteler'e bile gidebilmek büyük bir trafik riski içeriyor.
Eskişehir merkezde turlar varsa bisikletleri aracımızla getirip turlara katılabiliriz ama eşimin 20 jant benim 24 jant katlanır bisikletlerle turlara ne kadar ayak uydurabiliriz bilmiyorum:)

Facebooktan Velespid, Bisiklet Dostluğu gibi grupları takip edebilirsiniz. Yapacakları turlar için duyuru yapıpyorlar.

• Beğen
Tepkiler: tugrul1903

Es Park önünde perşembe akşamları toplananlar oluyordu. Eskiden facebookdan takip ediyordum şimdi hala toplanıyorlar mı bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: tugrul1903
Es Park önünde perşembe akşamları toplananlar oluyordu. Eskiden facebookdan takip ediyordum şimdi hala toplanıyorlar mı bilmiyorum.

Pab (perşembe akşamı bisikletçileri) düzenli ve kesintisiz olarak etkinliklerine devam ediyorlar.

• Beğen
Tepkiler: E. TUNA
Geri