Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Eskişehir

Scudo
Eskişehir'e açık velodrom yapılması için change.org üzerinden bir kampanya başlattım. Kampanya açıklamasında uzunca anlattım. Sizlerden rica kampanyaya destek olmanız ve mülkün olduğunca geniş kitlelere yayılmasında yardımcı olmanız.

(link)

Eskişehir'e açık velodrom yapılması için change.org üzerinden bir kampanya başlattım. Kampanya açıklamasında uzunca anlattım. Sizlerden rica kampanyaya destek olmanız ve mülkün olduğunca geniş kitlelere yayılmasında yardımcı olmanız.

(link)
İmza verdim.
Açıklamada da belirttiğiniz üzere bisiklet kullanımı yaygın. Daha önce de yazmıştım. Eskişehirde granfondo yarışı güzel olur. Bu konuya da eğilebilirsiniz.

İmza verdim.
Açıklamada da belirttiğiniz üzere bisiklet kullanımı yaygın. Daha önce de yazmıştım. Eskişehirde granfondo yarışı güzel olur. Bu konuya da eğilebilirsiniz.

Desteğiniz için teşekkürler. Eskişehir'de Yunus Emre Yol Şampiyonasını yaptık bu sene, valiliğin himayesinde olduğu için ana yolları kapatabildik fakat zor oldu. Belediye bir bisiklet etkinliği istiyor fakat işi biraz bisiklet turu gibi düşünüyorlar, yarış söz konusu olunca dahil olan etkenleri düşünmüyorlar. 20 yılı geçkin bir süre sonra şehirde bir yol yarışı yapmayı başardık. Devamının gelmesini istiyoruz. Özel veya belediye himayesinde bir etkinlikte ana yolları kapatmak çok zor. Yarışa uygun rotalar ise ne yazık ki yok. Ya şehir merkezinden uzak katılımcıları taşımak zorunda kalınacak parkurlar var ya belediğinin yaptığı, araçların bile yol alırken hırpalandığı çakıldan bozma yollar ile bağlanan parkurlar var ya da proları bile geçirmediğimiz tehlikeli rotalar mevcut. Eskişehir'in tabiat, turistik yer olarak çok güzel rotaları varken düz bozkırda yani Eskişehir'in doğusunda yarış pek cazip gelmiyor. Mesela Mihalıççık kaymakamı da bir etkinlik istiyor fakat fondo tarzı bir yarışta kalıtımcılara yetecek konaklama imkanı yok ilçede ve şehir merkezinden 100 km uzakta bir ilçe. Burada federasyon özelinde bir şeyler yapma planımız var.
Tam şu arayı asfaltlamışlar buradan bir parkur oluşur dediğimiz yerde böbrek taşı düşürecek kalite yol yapıyorlar. Parkur arayışları devam ediyor.

Kampanyayı ben de destekledim, umarım hayata geçen bir proje olur.

• Beğen
Tepkiler: PuncherZ
Şu sıralar Eskişehirdeyim. Gelmişken süreyim diyorum ama eşlik edecek biri yok, eğer eşlik edecek biri varsa iletişim kurabilirsek sevinirim.

En son Bozdağ taraflarında baya bi yol yapım çalışmaları falan vardı, şu an son durumla ilgili bir bilgiye ihtiyacım var arkadaşlar. Bu ay sonunda Eskişehir'de Türkiye Ulusal Tırmanma Şampiyonası'nın bir yarışı yapılacak ve ben de orada olacağım. Hazır gelmişken de 2 arkadaş Sakarıılaca'dan Hekimdağ tarafına tırmanalım bisikletle dedik biz de. Bu yol Hekimdağ'a kadar hala açık ve kullanılabilir durumda mı acaba? Bir de Hekimdağ'dan Bozdağ tarafına giden asfalt bir yol var mı?

En son Bozdağ taraflarında baya bi yol yapım çalışmaları falan vardı, şu an son durumla ilgili bir bilgiye ihtiyacım var arkadaşlar. Bu ay sonunda Eskişehir'de Türkiye Ulusal Tırmanma Şampiyonası'nın bir yarışı yapılacak ve ben de orada olacağım. Hazır gelmişken de 2 arkadaş Sakarıılaca'dan Hekimdağ tarafına tırmanalım bisikletle dedik biz de. Bu yol Hekimdağ'a kadar hala açık ve kullanılabilir durumda mı acaba? Bir de Hekimdağ'dan Bozdağ tarafına giden asfalt bir yol var mı?
yarışın bir linki var mı ?

yarışın bir linki var mı ?
Abi bu ralli arabalarıyla yapılan tırmanma yarışı bu arada, yani bisikletle bi ilgisi olmadığı için detaylı bi bilgi paylaşmamıştım. Yine de ilgilenirsen; maalesef internet sitesi güncel değil ama programla falan ilgili bilgileri özelden paylaşabilirim.

Abi bu ralli arabalarıyla yapılan tırmanma yarışı bu arada, yani bisikletle bi ilgisi olmadığı için detaylı bi bilgi paylaşmamıştım. Yine de ilgilenirsen; maalesef internet sitesi güncel değil ama programla falan ilgili bilgileri özelden paylaşabilirim.
Çok teşekkür ederim sonradan Ralli olduğunu anladım.Biraz araştırınca. 😁 Bizim takımda @sccetin sever Ralli yi.

Yarın Eskişehir'e geleceğim, Pazartesi de döneceğim. Şöyle 50km civarlarında, 1.000m'yi aşmayacak bi elevasyonlu güzergah önerilerine açığım.

Arada da bi Sakarıılıca'dan Hekimdağ tarafına doğru bi tırmanış yapmayı da deneyeceğiz ama hayırlısı bakalım, canım çıkmaz inşallah :)

Hafta sonu yağmur gözüküyor önce onu söyleyeyim. 50 km Eskişehir için biraz az. 50 km içinde düz Oklubal git gel olur, tırmanış Yarımca git gel olur. Daha uzun popüler rotalarda 60 km antrenman rotası Kümbet git gel var. Gezi olsun trafik az olsun için 70 km Beşikderesi git gel olur. Kızılinler, Gökçekısık gibi köy rotalar da bisikletçilerin gittiği rotalardır.

Bakıyorum hepsine şimdi, 50 dedim ama 1 arkadaş daha olacak yanımda ve ne kadar gider bilemediğim için 50 dedim aslında. Gidelim der, 100 gideriz belki bilemiyorum..

Arada da bi Sakarıılıca'dan Hekimdağ tarafına doğru bi tırmanış yapmayı da deneyeceğiz ama hayırlısı bakalım, canım çıkmaz inşallah :)

Sen bisikleti falan boşver de... Eskişehir'e gelmişken bol tereyağlı, tamekli karışık BALABAN kebabı ye :)

Benim ısı haritası, fikir verebilir.

ısı.JPG

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Eskişehirden sivrihisara ve mihalgazi ye hangi otobüs veya minibüs gidiyor?

Yol bisikletleri önceliklidir
316859 dosyayı görüntüle
Merhaba, Ben de katılmayı çok istiyorum fakat daha çok amatörüm. Hem kondisyonuma güvenemiyorum, kadansınıza ayak uyduramamaktan çekiniyorum hem de daha önce grup sürüşü tecrübem hiç olmadı. Sizce katılmam bir sorun olur mu ?

Geri