Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Eskişehir

Size Eskişehir'de bisikletlilerin çok azının bildiği bir yer tarif edeyim. Eşenkara yolunda askeri bölgeyi geçtikten sonra fotoğrafta işaretli yerden sola dönüyorsunuz, 2,5 km toprak yoldan devam edin çeşme ve sol tarafta Karacaşehir Kalesi'nin tepesinin arka yamaçlarında birkaç tane su kaynağı var. MTB veya hibrit bisiklet ile gitmenizi tavsiye ederim, biz yarış bisikleti ile gidebilmiştik 😀WP_20160704_009.jpg20220411_234035.jpg
Koordinatları:
İşaretli yer
(link)

Scudo
Mustafa Abiyi hatırladık yine fotoğraflarınızdan. Huzur içinde yatsın.

• Beğen
Tepkiler: Erhan Ertan
Size Eskişehir'de bisikletlilerin çok azının bildiği bir yer tarif edeyim. Eşenkara yolunda askeri bölgeyi geçtikten sonra fotoğrafta işaretli yerden sola dönüyorsunuz, 2,5 km toprak yoldan devam edin çeşme ve sol tarafta Karacaşehir Kalesi'nin tepesinin arka yamaçlarında birkaç tane su kaynağı var. MTB veya hibrit bisiklet ile gitmenizi tavsiye ederim, biz yarış bisikleti ile gidebilmiştik 😀286011 dosyayı görüntüle286010 dosyayı görüntüle
Koordinatları:
İşaretli yer
(link)
Vay Eskişehir'de kale mi varmış ...:ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: Erhan Ertan
Arkadaşlar bisiklet tamiri için Eskişehir’de tavsiye verebilirmisiniz?
Akord ve sapma ile ilgili ihtiyacım var.

• Beğen
Tepkiler: sercanyuksel
Sentez bisiklet var işini düzgün yapan bir yer instagram üzerinden iletişime geçebilirsiniz
Atölye bisikletli acaba diğer adı. Kanlıkavak parkının neresinde yeri tam olarak?

Arkadaşlar bisiklet tamiri için Eskişehir’de tavsiye verebilirmisiniz?
Akord ve sapma ile ilgili ihtiyacım var.

Ben normalde bisikletçiye gitmem. Aleti olmayan bir iş vs. olduğunda giderim. Hem ben hem de bizim gruptaki arkadaşların beğendiği Sinan var,. Dükkanının adını bilmiyorum, Haller Gençlik Merkezi karşısında Arus Otelin yanında küçük bir dükkan. Esnaflığı iyi, işini düzgün yapmaya çalışıyor. Tavsiye ederim.

Fiyatları abartılı değil. Shimano servisi, yeterliliği var. Olumsuz bir şey duymadım.

Ben normalde bisikletçiye gitmem. Aleti olmayan bir iş vs. olduğunda giderim. Hem ben hem de bizim gruptaki arkadaşların beğendiği Sinan var,. Dükkanının adını bilmiyorum, Haller Gençlik Merkezi karşısında Arus Otelin yanında küçük bir dükkan. Esnaflığı iyi, işini düzgün yapmaya çalışıyor. Tavsiye ederim.

Fiyatları abartılı değil. Shimano servisi, yeterliliği var. Olumsuz bir şey duymadım.
Evet Shimano'ya sorduğumda, oraya yönlendirdi beni henüz hiç gitmedim ama bir sorunum olduğunda gideceğim yer.
Genelde akort dahil kendi işimi kendim görüyorum. Son 7-8 senedir sanırım İki sefer bisikletçiye gittim, birisi gidon şaft borusunu kestirmek için diğeri de orta göbek gevşeme yapıyordu sökülüp temizlenip tekrar takılması için, ikisinde de Çınar bisiklete gitmiştim (3 yıl önce) hepsinde sahibi bizzat ilgilenmişti, şimdi ilgilenir mi emin değilim.

Selam herkese, forumda yeniyim ismin Cenk Pehlivanoğlu, iki sene önce bisikletim calindigindan beridir binmiyordum, yeni bisiklet aldim, almisken de sagdan soldan merak ettiklerime bakarken bu foruma denk geldim, gayet guzel bilgiler var ve herkes bilgi paylasimi konusunda cok comert, uye oldum tabi ki aranizdayim bundan sonra, beraber sehiricinde falan ara sira takilmak isteyen, bisiklet muhabbetlerini seven birileri olursa gercekte de tanisabiliriz tabi ki, instagramdan zaten ismim soyismimle beraber bitisik yazinca oradan da ulasabilirsiniz, bu arada tanisma kismini genel zannettim ben :) sehir seciyormusuz, şu anda Antalyadayim fakat Antalya/Eskişehir bir ordayim bir burda, memnun oldum arkadaslar.

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Eskişehir başlığına yazdığına göre sana Eskişehir'den bikaç bisiklet grubu tavsiye edebilirim. Facebook, İnstagram'da isimlerini aratınca mutlaka çıkar. 1. Perşembe akşamı bisikletçileri (PAB) 2. Velespit 3.Dorlion. Bu gruplar 20 30 kmlik bazen biraz daha uzun turlar yapan gruplar. Pab perşembe akşamları çıkar, Velespit çarşamba, Dorlion sanırım salı ya da cuma günüydü tam hayırlayamadım. Grup üyeleri haftasonları da kendi aralarında turlar düzenler . Yıllardır hiçbirine takılmadım ama dağıldıklarını zannetmiyorum. @MokaPoT

• Beğen
Tepkiler: MokaPoT
Eskişehir başlığına yazdığına göre sana Eskişehir'den bikaç bisiklet grubu tavsiye edebilirim. Facebook, İnstagram'da isimlerini aratınca mutlaka çıkar. 1. Perşembe akşamı bisikletçileri (PAB) 2. Velespit 3.Dorlion. Bu gruplar 20 30 kmlik bazen biraz daha uzun turlar yapan gruplar. Pab perşembe akşamları çıkar, Velespit çarşamba, Dorlion sanırım salı ya da cuma günüydü tam hayırlayamadım. Grup üyeleri haftasonları da kendi aralarında turlar düzenler . Yıllardır hiçbirine takılmadım ama dağıldıklarını zannetmiyorum. @MokaPoT
Harikasiniz, cok tesekkur ederim, bir sey sorsam size, bu gruplarda kask mecburi sanirim baska mecburi olan seyler var mi acaba ?

Bazı kuralları gruplara özgü olmaktan çok bisiklet sürüşlerinde alışkanlık haline getirmemiz gereken genel geçer kurallar olarak kabul etmek en doğrusu olur. Mesela kask, ön-arka aydınlatmalar, ve bisiklet kilidi yanınızda sürekli bulundurmanız gerekenlerden bazıları. Bunların haricinde yanınızda olması taviye edilen diğer gereçler; pompa, yedek iç lastik, yama seti ve plastik levyeleri (mümkünse dikdörtgen yamalılardan bulmaya çalışın), alyan çakısı, matara, eldiven ve gözlük. Son olarak da gidona bir ayna takmanızı özellikle öneririm. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Son düzenleme:
Merhabalar Eskişehir'den selamlar, pandemi sırasında bisikleti neredeyse tamamen bırakmıştım. Pandemiden önce de çok fazla aktif olduğum söylenemez. Ancak şimdi aktif olarak geri döndüm sayılır. Önceden de bu forumu takip ediyordum ama çok fazla forum kültürüm olmadığı için kayıt olmamıştım. Nasip bugüneymiş :D

Yol bisikleti binenler, facebook'dan (link)grubunu takip edebilirler. Pazar günleri yapılan etkinlikler duyuruluyor.

• Beğen
Tepkiler: bgcx ve Rovou
Arkadaşlar anketi değerlendirirseniz sevinirim.

(link)

Merhaba selamlar tekrardan, haftasonu tur veya antrenman için çıkan arkadaşlar var mı acaba. Malum tek başına keyifli olmuyor her zaman. Mesaj falan atarsanız sevinirim.

Eskişehir de bu kadar çok sokak köpeği varken nasil bisiklet surebiliyorsunuz, her bisiklet surusumde köpek saldirisina uğramadan eve donemiyorum, bir gün bok yoluna gidicem.

Eskişehir de bu kadar çok sokak köpeği varken nasil bisiklet surebiliyorsunuz, her bisiklet surusumde köpek saldirisina uğramadan eve donemiyorum, bir gün bok yoluna gidicem.
söğüt uludere yolu-kolejin oralara kadar
ulusal egemenlik bulvarı
atatürk bulvarı-odunpazarı evleri
gençlik bulvarı-kent ormanı
osmangazi üniv altından regülatör karacaşehire giden yol
kütahya yolu-kızılinler

Ben bu yollarda sürüyorum şuana kadar köpek saldırmadı. Tedbirli geziyorum tabi o ayrı konu :D
Söğütönü yolunu yapıyorlar bu aralar. Bisiklet yolu da var uzun ve düz bir yol. Orası da güzel olacak.

Biz şehir içinde sürmüyoruz, şehir dışında da belli noktalarda bisiklete gıcık köpekler var. Şehir dışında bisikletçilerin çok kullandığı rotalarda köpekler olsa da bisiklete alışıklar, kovalamıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Rovou
Eskişehir de antreman yapabileceğim yollar ne kadar mevcut? Şehirler arası yol vb gibi.

Geri