Scudo Sports

Eskişehir'de bisikletlilere trafik cezası kesilmesi

@ottoman

uyarınız için teşekkürler.bende ters bişey söylemek istemedim.

Scudo
suç poliste değil şehir planlanmasında orayı bisiklete kapatan belediyede zaten.bu durumla ilgili bir imza kampanyası olucak yakında bisiklet yolları ve bisiklet kullanların yaşadığı sorunlarla ilgili katılımlarınızı bekliyoruz

@çaylak26

forumdan konu ile ilgili haberdar edersen sevınırız.

Eskişehir İli İçerisinde Var Olan;

Bisiklet yollarının tadilatı, yeni bisiklet yollarının oluşturulması, son dönemlerde açılan parkalara kent park, sazova parkı vs gibi bisiklet ile girilebilir hale getirilmesi için bir kampanya başlatmayı uygun gördük.

Önemli olan şehir gündeminde kamuoyu yaratabilmemiz, basın ve medya ile de görüşüp onlarında desteklerini almayı düşünmekteyim ancak bir az daha zaman lazım.

Sadece imza toplayıp, işte yetkililere götürüp 'biz böyle bir çalışma yaptık, artık ne olursa' gibi bir düşüncemiz olmayacak devamlı takipçisi olacağız.

katılımın yüksek olması çok önemli arkadaşalr desteğinizi bekliyoruz

yakalaya bilirseler keserler cezayı 10 kere geçer deli ederim valla yakaldığımdada alamazlar isyan çıkartırım daha önce 3 kere yaşadım :)

• Beğen
Tepkiler: ali furkan çatma
şikayeti olan arkadaşlar bu konu ile ilgili imza kampanyasına bekliyoruz.eskişehirlilerin dikkatine başlılklı konudan takip edebilirsiniz

ya bu parklarda bisiklete binimin açılması kesinlikle gerekli birşey. o kadar güzel parklar yapıldı bisikletimizle gidelim diyoruz kapıda hooop dur diyolar. madem parkı yaptın kullanımada aç gezelim değil mi? Orda 5 sene yaşadım ve gezmedim bu parkları sırf bu yüzden...

bugün 13:30 civarlarında doktorlar caddesinde yine ceza kesiliyodu... neredeyse tüm eskişehir polisleri oradaydı bir yan cadde olan cengiz topel caddesi ve sakarya caddesinde park etmek yasak olmasına rağmen çift sıra park etmiş araçla kaynıyodu ama o sıra tüm polisler bisikletlilerin peşindeydi güçleri bize yetiyo sanırım...allahtan bisikletle ordan geçmiyodum ceza yiyen arkadaşlara geçmiş olsun...

• Beğen
Tepkiler: Emrah BİLBAY
Bu bisiklet düşmanlığından başka bişey değil. Kimse aksini iddia edemez. Yasalar taraflı uygulanıyorsa bu düşmanlıktan başka bişey olamaz. Tramway yolunda yaya gezmeninde cezası var ama halk ayaklanır diye yapamıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: kron_xc4000 esk
Dün aksam saat 20:00 civarında doktorlar caddesınde tramwaya tutunarak gıden bır bısıkletlı gordum:(
Atm de oldugum ıcın yetısıp uyaramadım ve bu tarz arkadaslarımız yuzunden herkese ceza yazılıyor,sızde bu tarz davranıslarda bulunan arkadaslarımızı uyarın derım!

• Beğen
Tepkiler: ali furkan çatma
Dün yine ceza yazmışlar 2 eylül caddesinde arkadaşımda ceza yemiş:D 62 tl. bir arkadaşımda oradan geçmek üzereyken inmiş bisikletinden ses çıkarmamışlar 15 -20 kişiyi görmüş bende geçtim olaydan sonra ceza yazan varmı diye bana rastlamadılar. büyük ihtimal tramvaya tutunan bisikletlilerin davranışlarındandır

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
hocam bu arada avatarındaki kırmızı bisiklet seninmi.fixied gear a benziyor

yok tramvay yolundan gitme yok kaldırımdan gitme caddeden gitme ee biz napacaz resmen pusu kuruyorlar arka arkaya ceza yiyip bisikleti bırakmış arkadaşlarım var rezillik

Geri