Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Evans Cycles

@İlker_Yılmaz

Teşekkür ederim cevabınız için, benim de ödemeyi geri almam 1 ay sürdü neredeyse.

Scudo
Evancycle dan verdiğim siparişin 2. ürünü olan ve sırf bosuna kargı parası vememek için lastik siparişine eklediğim cervelo 750 ml matara elime ulastı. toplamda 12 gün olmus .Bunun 4 günü cumartesi pazar.Tahminim 6-7 gün içinde Türkiye'ye girdi kalan iş gününde de PTT kargo süresi geçti.Ürün güzel çok hosuma gitti.

Lastiklerde bugün yarın elime ulasır sanırım.

http://img22.imageshack.us/img22/8259/kvyh.jpg

arkadaşlar bende evans cylenden sipariş verdim, yalnız siparişiniz royal mail ile gönderildi ve bu takip edilemez diyor ürünler iki tane ayrı ayrı sipariş verdim 75 euro yu geçmiyor, ama belli olmaz takılırsa sanırım ptt gümrüğe gelecek takılırsa bana yazı gelirmi ? bunu nasıl takip edebilirim, bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.?

yardımcı olabilecek ??

teşekkürler.

@ddinc

Evancycles ın ücretsiz kargo hizmeti bizdeki pul yapıstırılan adi posta hizmetine denk geliyor yani evet takip edilebilir bir hizmet değil. Ürünleriniz takılırsa size bir haberde gelmez yalnız 75 euro üzrindeyse ve gümrüğe takılırsa kdv sini ödemeniz gerekeceğinden haber vereceklerdir. Dostum bende 52 sterlinlik bir alısveriş yapmıstım.Yalnız benim 2 parca ürün faklı depoalrdan kargoya verildi. 10. günde matara elime ulastı (sırf 9$ kargo parası vermemk için 4$ lık matara aldım.Keskede kargo parasını verseymişim.) ama lastiklerden ses yok. 25 gün sonunda maillesmelerimiz sonucunda kargonun kaybolduguna kanaat getirdiler ve tekrar mı göndrelim para iadesi mi isterseniz diye sordular.Bende bir 25 gün daha yüreğim kaldırmayacağından para iadesi istedim. 5 iş günü dediler 3. gün ade edildi ama 30 TL eksik. Bende zararın neresinden döndsen kardır hesabı hiç vırt zırt etmedim aldım paramı forumdan Murat ATAY arkadasımdan grandprix aldım sıfır rahatıma bakıyorum şimdi.

Siz siz olun avrupadaki sitelerden bir ürün alırken royal mailin ücretsiz kargo hizmeti ile ürün almayın.Şans olayı çok fazla oluyor

bekliycez görücez artık :)

Ben evancycles dan 4 defa alışveriş yaptım. Ürünler geç de olsa, ki genelde üç haftayı buluyor, sorunsuz geliyor. Gümrük olayı sadece şans. Fiyat 150 euro nun altında dahi olsa gümrüğe girebiliyor. Girince de mutlaka gümrük ücreti, inceleme ücreti adı altında 40 TL çakıyorlar. Bunla ilgili kağıt gelmiyor. Postacı ödemesi var şu kadar diyor ve nakit tahsil ediyor. Hadi bakalım iyi şanslar.

Birde hatırlatma

Evancycles ta bir sorun yasarsanız.Ne soracaksanız kac defa olursa olsun site üzerindeki contact kısmından bildirin. Yani bir mail atıp dönüş yaptıklarında sürekli o mail üzerinden gitmeyin. Çünkü otomatik çağrı sistemi ile calısıyorlar. Siz site üzerindeki contact kısmından bir sorun bildirdiğinizde sistem otomatik çağrısını açıp seçtiğiniz kategorideki personele atıyor. Personelde soruya cevap verdimi çağrıyı kapatıyor ve birdaha o çağrı numarası ile kendisine gelen hiç bir maile cevap vermiyor.

Evanscycle müşteri hizmetleri mail atmıştım 128 Euro değerinde bir aynakol almayı düşünüyorum Royal mail ile yoksa DHL ile mi gönderirsiniz diye sordum mebla yüksek olduğu için DHL ile göndeririz diye cevap geldi. Böyle bir ürünü devlet postası ile gönderebilicek bir firmayla gümrükten geçebilme şansını denemek istiyorum. Almak istediğim ürün Shimano M780 XT 10-speed Hollowtech II Triple Chainset

1 kere siparişim gelmedi diye onlara mail attım. Bir daha aynı siparişi gonderdiler. ama 3 gun sonra ilk sipariş elime ulaştı =)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
evanscyles siparişin içine faturayı da koyuyormu acaba, gümrük memurları kontrol etmesi için ??

jant seti sipariş etmiştim, vardı faturası diye hatırlıyorum. zaten gümrükte fiyatı öğreniliyor, ona göre gümrük ödetiyorlar %18+konşimento

@ddinc
Mutlaka faturası içindedir.

Arkadaşlardan birisi dediki, yılbaşı öncesi yoğunluk fazla olduğu için 75 Euroyu aşan kagoların takılma ihtimali düşüyormuş. Sizce bu bilgi nekadar doğrudur?

@Kerim BEŞER

Kerim Bey, yıl başında satışları artırmak için kotalar birkaç haftalığına 150 euroya çıkıyor diye duymuştum. ama net bir bilgim yok

• Beğen
Tepkiler: Kerim BEŞER
Arkadaşlar Evanscycles'ten 12'sinde eldiven siparişi verdim.3 gün önce mesaj attım , bana söylediği ise ;

Normal ulaşma süresi 7-10 iş günüdür fakat yılbaşı yoğunluğundan dolayı gecikme olabilir......11.güne girdik bugünde gelmedi :( Arkadaş anlamıyorum takip numarası verseler ne olucak böyle bir huyları var bide ya harbiden ucuz olmasa almıcam buradan :D Şuan takip numarası olsa açıp bakar en azından nerede olduğunu öğrenirdim....

Urun gumruktedir, elinize ulasmasi 3-4 hafta kadar surebilir.
Benim en son paketim de bu sebeple 3. hafta sonunda ulasmisti ve kapida gumrugunu odemistim.

24 Aralık Noel arifesi,25 Aralıkl Noel.Yani tüm hristiyan alemi,Dünyanın dört bir yanından birbirine hediye yolluyor.Gecikme Türkiyedeki gümrükle alakalı değil.Uluslararası nakliyedeki sıkışıklıktan.Yanlış bir zaman seçmişsiniz.Alışveriş yaptığınız yer son derece güvenilir bir site.Bekleyin,mutlaka gelir.

Geri