Scudo Sports

Evans Cycles

3-4 kere alışveriş yaptım 10-12 gün arası geldi. Her alışverişim 75 € dan aşağıdaydı.

Scudo
Yılbaşı nedeniyle,Avrupa noel tatiline giriyor,3 yada 15 gün tatilleri var yanlış bilmiyor isem..

O nedenle kargolarınız biraz daha gecikebilir..

Ülkemizde ürünler,ekonomik olsa hem esnaflar kazanır,hem de paramız ülkemizde kalır,ama esnaflarımızın umurlarında değiliz sanırım..

Benim güzel hayallerim.. :)

@A.Aşkar

Takip numaralı taşımaların ücreti daha fazla. Merak etmeyin elinize geçecektir. Bizim gümrüklerimizde çok bekliyor.

@Bora

Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.Bora bey , ürünüm 50 euro gümrüğe takılacağını sanmıyorum.Daha önceleri 120 euro'nun üstünde alışverişlerim oldu hiç birisi takılmadı.:)

tourcyclingten sipariş verdim kasımın 30unda, hala bekliyorum bakalım. ocağa ulaşır heralde :D mail attım, "olur bazen öyle" dediler..

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@A.Aşkar

Evet dediginiz gibi daha onceleri evans'in royal mail ile gelen paketleri hic takilmiyordu.
Ancak tahminime gore yeri de degisen yeni gumruge, artik takipsiz ufak paketler de giriyor. Hic aflari da yok malesef:(
En son gecen hafta 70tl gibi bi rakam odemistim kapida teslim alirken. Sizinki zaten 50€ oldugu icin gumruk odemezsiniz, umarim kisa surede ulasir:)

Bende evans cycles'ten fuji touring almak istiyorum ama ilk defa internetten bir şey alıcam o yüzden tedirginim. Sitede yazan fiyatlar o ülkenin vergisi dahil fiyatları herhalde. Ben çiftevatandaşım ve bisikletimi bulgaristana kargolatmak istiyorum sınırı kendim sürerek veya arabayla geçirmek istiyorum acaba o zaman yine vergi ödermiyim birde tax free olayı var direk türkiyeye kargolatsam bisikleti tax free'den ne kadar para geri alırım birde öyle olunca galiba yinede %18 kdv ödemek gerekiyor sizce hangisi karlı olur ?
(link) almak istediğim bisiklet bu
son olarak ordan aldığım bisikletin garantisi burda devam ediyormu servis hakkından yararlanabilirmiyim?

• Beğen
@Huseyin Naimoglu

Evanscycles'tan bir çok arkadaş ürün satın aldı,ancak bir sorunla karşılaşmadılar..ben de yakın bir zamanda alışveriş yapacağım,

Vergilendirme hususunda yorum yapamayacağım,ancak gümrük işleriyle uğraşan bir kaç üye arkadaş var isimlerini anımsayamıyorum,onlar yardımcı olabilirler..

• Beğen
Tepkiler: Huseyin Naimoglu
@Çağlayan
Anladım ama şöyle birşey gördüm herhalde bisikleti türkiyeye ve bulgaristana kargolamıyor.
Item cannot be shipped based on your delivery country or current checkout options
Please remove from your basket to continue yazıyor

• Beğen
@Huseyin Naimoglu

Evet sanırım göndermiyorlar..

• Beğen
Tepkiler: Huseyin Naimoglu
Arkadaşlar , 10 aralıkta Evans Cycles sitesinden Eldiven siparişi verdim.12'sinde depodan kargoya verilmiş diye mail geldi.Dün mesaj attım , sipariş numaramı verip 16 gün oldu neden gelmedi dedim.Bugün şöyle bir mesaj yollamışlar ;

Ben bu siparişin kayıp olduğundan korkuluyum , Bu durumda size ya para iadesi yada değiştirme seçeneği sunuyoruz Deyip Adresimi istediler....

Sizce Para iadesimi isteyim ? Yada tekrar göndermelerini mi ? Yada gelmesini mi bekleyim ? Evans cycles için 16 gün normal mi ? Bunlar hep takip kodu vermedikleri için başlarına geliyor.Pinti herifler......

Bekleyin acele etmeyin benimde 20 günde anca geldi merak etmeyin gelir

@ddinc

İnşallah İnşallahhhhhh bunlar kendilerine neyse

@A.Aşkar

adamların noel tatili var.. 29 kasımda verdiğim siparişi sabırla beklemekteyim.. ümidim %50 diyeyim :) açıkçası, çok uzun süredir arayıpda bulamadığım 2 ürün sipariş ettim, onlara sahip olamazsan üzülücem :(

@Serkan Mıstınoğlu

Sizin ki 29 kasımdan beridir gelmiyor yani ?

@A.Aşkar

http://u1312.hizliresim.com/1j/v/vxbx1.png

3 aralıktan beri miami depoda yatıyor..
ben de mail attım, "olur bazen öyle şeyler" dediler. çok doğal karşılamaları beni biraz rahatlattı aslında :D bi bildikleri var heralde..

@Serkan Mıstınoğlu

tourcyclingten sipariş vermişsiniz ben evanstan sanıyorum

2side gavur 2sinde de noel zıkkımı var :D
problemlerimiz aynı yani :D

evanstan jant almıştım yazın, 6 günde gelmişti şok olmuştum. DHL kargo getirmişti. evans hep DHL mi kullanıyor bilmiyorum.

@Serkan Mıstınoğlu
"Depart USPS Sort Facility" diye geçen ifade çoğu zaman ürünün ülkeden ayrıldığı anlamına gelebiliyor.
yani bu ürün büyük ihtimalle uluslararası güzergahta seyir halinde.
bu durumda ürün İstanbul'a girene kadar izleme yapamıyorsunuz.
USPS'in kötü yanı bu. sadece ABD içindeki ve TR içindeki hareketleri gösteriyor

• Beğen
@Serkan Mıstınoğlu

Kargo son durum nedir acaba sizin ? Benim hala gelmedi :D

Geri