Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Evde bisiklet saklama klavuzu

@nuriaktürk

bence de galiba en iyisi bu olacak :)) ama o vakte kadar gelen tum fikirler gercekten guzel, yani bana yardimci olmasa bile olacak birisi mutlaka cikacaktir ;)

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
Scudo
(link)

benim de kastettiğim bu idi..
ama ben o kasnagı bisiklete dik olacak şekilde değil yandan monte etmekten bahsediyordum...
bisiklet duvar ile kasnak arasında kalacak,bisikleti yandan kasnaga bağlayacaksın
ya da bu şekil de olabilir..benim çizdiğim giriş kapısı..raflar da ayakkabılık ama tabi sen onları kitaplık olarak kullanmayı düşünmüşsün :)

resim bu linkten..birileri daha açmış böyle bi konu byes

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=7454

bizim binanın altında yaklaşık 50 bisikletlik bir alan var dört tarafı kapalı çok güzel oluyo.hem yer de kaplamıo.ev içinse bizim yazlıkta var bisiklet konulduğunda otomatik sabitlenio,mekanizmadan dolayı.model,marka bilmiorum.bi araştırıyım yazarım en kısa zamanda.

• Beğen
Tepkiler: bikergrrl
Coyote tabi ki odamda duruyor. Road Runner ise diğer boş olan dairemizde kafasını dinliyor ;).
http://img358.imageshack.us/img358/4048/bisbisia5.jpg
Bu da odamın planı :).
http://img358.imageshack.us/img358/9758/odampo6.jpg

benım bisikletımde bınanın gırısınde kucuk kardesıımın bısıkletı ıle yanyana duruyor beraber yatıp beraber kalkıyorlar:)

(link)

(link)

(link)

Delta bisiklette 3 cesit askı var bunlar yardımcı olabilir..

• Beğen
duvara takılan bisiktel askıları da oldukça faydalı. Benim bisikletlerden biri duvarda asılı olarak duruyor.Yerden de kazanmış oluyorsunuz. Yalnız dikkat edeceğiniz bir husus var. Asılı olan bisikletin zinciri, baş hizasından biraz yüksek olmalı ki kazayla zincire birşeylerin değmesi ve kirletmesi sorunu olmasın.
(link)

• Beğen
@HaliliOzturk

halilcim kapı bı problem olmasın anı gırıslerde biraz bana sakat gozuktu de.

Aga bana sorarsan benim gibi bi garaj yaptır herşeyi ona koy derim ancak bu mumkun deil sanirim. :)

Sana önerebileceğim iki yol var:

1. si Bisikleti tavana çakabileceğin bir kanca sayesinde asabilirsin. (Bu zor olabilir ama yapanlar var :))

2. si kullanabilecegin bi duvar varsa bu duvara ilk önce bisikletinin ölçüleri doğrultusunda ve asabileceğin noktaları göz önüne alarak, havada kalacak şekilde asabilirsin (Tablo asar gibi düşün ) Bunun için iki adet dübel 2 adet vida
ve iki adet ucu kapalı L biçiminde askı lazım sana. Buda guzel oluyor.

Not: Bu dediğim uygulamalar devamlı olarak kullanım için deil uzun süre kullanmayanlar içindir. Yanlış anlaşılmasın. :)

Saygılar

@burgazz

Yok Burgazz
Şöyle ki bu zaten kabataslak çizilmiş bir plan. Bir de kapı ile dolabım arasındaki o boşlukta yukarıda kitaplığım duvara monte edilmiş şekilde duruyor. Bisikletin arka tekeri ile kapının arasında 10-15 cm kadar bir mesafe var. Kapı sonuna kadar açılsa bile bisiklete değmiyor.

@Lütfü Çolak

evet bisikletler ciceklere benzer ama o cicekler ilgi sevgi saygı bekler bunları vermessen sana küser ve seni yolda bırakır hevesini kursağında bırakır mesela kendi evimde bisikletim icin oda ayırtım malzemeler yedek parcalar giyim kuşam bakım malzemeleri stantı vs bunların hehpsi bir odada böyle oluncada insan daha bir zevk alıyor yaptığı işden yani kısacası odaya girdiğim zaman rahatlıyorum tamir bakım hzırlıklar hepsi bu odada gercekleşiyor darısı böyle bir imkanı olmayan ların başına bu arada bisikletlerin kapı önünde ve balkonda bodrumda tutulmasına kesinlikle karşıyım

arkadaslar bu fikirlerin hepsi gercekten cok ise yariyor.. bugun de serkan'in basina eksidim, biraz kafa patlattik nasil yapariz ne ederiz diye.. galiba cok basit bir sekilde bu isi cozebilecegiz, eger basarili olursak size fotograf cekip gonderirim :) ama siz gene de orjinal fikir/yaklasimlarinizi buradan paylasmaya devam edin, ozellikle dar mekanlardaki cozumler cok ama cok yardimci oluyor!!

bu arada nirvanacigim, kesinlikle katiliyorum, balkon ve apartman icin saklama olaylari bana da cok sakat geliyor :)

ud-i lutfu bey kardesim, yelkeni dus perdesi olarak kullaniyorum, boylece her seferinde bir posta yikaniyor :D tekneyi de kuvet yapicam alirsam :p :D :D bi tasla bissuru kus iste :D :D

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
Benim bisikletimde odamda kalıyor benimle birlikte. Beraber yatıyoruz. Daima gözümün önünde. allah ona zeval vermesin..:D :D

Sevgiler...

@trialerkan

Buna ek yapayım, bayan olarak bisikleti tavandaki kancaya asmak zor olabilir.
Bu durumda kancadan ip geçirip, ipi ön janta bağlarsan ipi çektikçe bisikletin önü tavana doğru ilelemeye başlar, işlem bittiğinde elindeki ipi de duvara çakmış olduğun 2. kanca yada çiviye bağlarsan, bisikletin tavana asılmış olur.

Bu arada aklıma gelmişken;
Bu soruyu sorduğuna göre, demekki önümüzdeki bütün kış seni pedallarken göremiyeceğiz değil mi Bikemcim.

Son çare, bisikleti sat kurtul :) :p :p :D

Bikem o kadar gelip gidiosun hiç biz nasıl asıyoruz bakmadın mı? :)) Farklı bi sistem istersende bizim askılara bi bak yardımcı olacaktır.(link)

@Turhan Evci

ne demek efendim :D goremicez falan :D bisikletimi parcalara ayrilip depolamiyorum ki, sadece eve getirince yer kaplamasini, devrilmesini onlemeye calisiyorum! rica ederim turhan evci bey, ne satmasi, duymasin benimkisi valla :D :D :D

@Kamil

baktim :D ama benim aradigim duzenegi goremedim sizde :) benim istedigim bisikleti arka tekerden dikip, tavana degil duvara sabitlemek :) Semrta'nin cizdigi gibi, ama o aksam elimizde olmadigindan onun alternatifi bir yontem ureterek :) :)

walla benim pisilet balkonda duruyor ama yeni bisikletimi toplayınca ona bir yer açıcam odamda:)

http://resimpaylas.de/out.php/i13151_20122006001.jpg

Geri