Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Evinizdeki diğer yaşayan canlılar...

Scudo
Şehirlerde kedi ve köpekler için doğal ortam kalmadı. İnsanoğlu müsade etse bu şekilde de yaşarlar belki. Ama bırakın sizin dışardaki hayvanları beslemenize müsade etmeyi, daha çok engel oluyorlar. Her gördüğü kediyi köpeği belediyeye şikayet ediyorlar.Keşke dediğiniz gibi olsa da dışarda özgürce yaşayabilseler

@Sadettin Z.

Yazını okumadım bile konuyu da fazla uzatmak istemiyorum . Herkes herşeyi anlıyor merak etmeyin . Kimse aptal değil. Hayatta başarılar

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@Cem Unden

Siz okuyun diye yazmamıştım zaten. Size de başarılar.

Eğer kedi köpeğin doğal yaşamı neresi derseniz bunlar evcil hayvanlar olduğu için insanların yanıdır denebilir. Ormanlık alanlarda tek başına yaşayan kedi veya köpek görmezsiniz, hepsi insanların yaşadığı bölgelere yaklaşırlar. Bu hayvanlar bir evrim sonucu evcilleşmişlerdir. Bu anlamda kedi ve köpekler sokaklarda yaşamamalı, sahiplendirilmelidir.

Mesela bazı kişilerin "ben apartmanda yaşayan köpeklere acıyorum onların yeri bahçe olmalı" gibi söylemlerini biliyorum. Köpekleri tanımadığı için böyle konuşuyor. Bir köpeğin yeri sahibinin yanıdır. Sahibi nerede yaşarsa köpek de onunla birlikte yaşar. Sokakta yaşayan köpekleri gözlemleyin, kendilerine kim yemek veriyorsa o bölgede yaşarlar. O bölgenin konforlu veya konforsuz olduğuna bakmazlar.

Eğer titiz bir insansanız evinizde kedi veya köpekle yaşamanız elbette mümkün değildir. Gerekmezde. Evde hayvanla yaşamanın mantığını kimse anlatamaz çünkü mantıklı bir şey değildir tamamen duygusal bir şeydir. Severseniz yaşarsınız sevmezseniz yaşamazsınız. Hayvanları sevip evinde beraber yaşamayanlar da var.

Ayrıca evde hayvanla yaşamanın da sorumlulukları vardır. Bu sorumlulukları alamayacaksanız sevseniz dahi yaşayamazsınız.

bedirhan diye arkadaş var. burası tam ona göre bi başlık.
evinde yılanı ve tarantulası var. :D

Bir adet Karakulak besliyorum, yavruyken bulmuştum şu an salmak onun için pek de iyi olmayabilir. Beslenmesi yasak olduğu için resim koyamıyorum..

@gokhantig Karakulak dediğiniz hayvan vaşak mı?

Bunlarda İşyerimdeki ve evdeki canavarlarım ;) Duboisi Maswalarım ve gariban lepisteslerim

Dosyalar

• IMG_20150505_135006.jpg
    IMG_20150505_135006.jpg
    77,6 KB · Okunma: 34
  • IMG_20150302_201420.jpg
    IMG_20150302_201420.jpg
    108,1 KB · Okunma: 33
  • IMG_20150505_134947.jpg
    IMG_20150505_134947.jpg
    81,1 KB · Okunma: 33
  • IMG_20150505_134955.jpg
    IMG_20150505_134955.jpg
    62 KB · Okunma: 33
@FelixTheCat vaşak daha bir aslanvari-kaplanvari bir canlı, karakulak daha kediye yakın. Hem boyut hem de hareketleri ile. Zaten şu anda kediden bir farkı olmadığından doğaya salmam, kesinlikle adapte olamaz..

• Beğen
Tepkiler: FelixTheCat
Her eve lazım bundan bir tane. Stres topu gibi mıncıklanmadık noktasını bırakmamak lazım. Deli edesiye kadar atıp atıp tutmak lazım. Ama bu sizin azman dediklerime aldırış edecekmiş gibi görünmüyor
:komik:

Geri