Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Evlenmeli mi evlenmemeli mi?

Scudo
Bu hafta sonu evlilik teklif edeceğim. (Gırgır değildir)
Seçim var hocam, bence bu stresli zamanda karambole getirmeyin, akabinde edin derim. Ama tabii ki sizin takdiriniz
Ya da oy kullanırken sandık başında evlilik teklifi denenebilir, kadınlar hep diğerlerinden farklı bir evlilik teklifi ister dururlar. Bu dediğimi henüz uygulayan duymadım , basket maçı dahil uygulandı diye biliyorum. :)

Seçim var hocam, bence bu stresli zamanda karambole getirmeyin, akabinde edin derim. Ama tabii ki sizin takdiriniz
Ya da oy kullanırken sandık başında evlilik teklifi denenebilir, kadınlar hep diğerlerinden farklı bir evlilik teklifi ister dururlar. Bu dediğimi henüz uygulayan duymadım , basket maçı dahil uygulandı diye biliyorum. :)
Dün sevgilimle mesajlaşırken sevgilim, dahi anlamındaki - de'yi birleşik yazmış. Kıvrandım kıvrandım, oradaki de dahi anlamında olduğundan ayrı yazmalısın diyemedim ya. İşte o an "Ben bu kızı gerçekten seviyorum" dedim ve evlilik teklif etmeye karar verdim.

Son düzenleme:
Dün sevgilimle mesajlaşırken sevgilim, dahi anlamındaki - de'yi birleşik yazmış. Kıvrandım kıvrandım, oradaki de dahi anlamında olduğundan ayrı yazmalısın diyemedim ya. İşte o an "Ben bu kızı gerçekten seviyorum" dedim ve evlilik teklif etmeye karar verdim.

O "de"ler "mi"ler şimdi olmasa da sonra illa ki düzeltilecek.
9 gün sonra 21'i dolduruyoruz. İlk başlarda yazım düzeltmeleri yaparken bozulup "doğru yazanını alsaydın" diyordu, artık bir paylaşım yapacaksa göndermeden önce "al şunları düzelt, sonra laf söyleme" diyor.

O "de"ler "mi"ler şimdi olmasa da sonra illa ki düzeltilecek.
9 gün sonra 21'i dolduruyoruz. İlk başlarda yazım düzeltmeleri yaparken bozulup "doğru yazanını alsaydın" diyordu, artık bir paylaşım yapacaksa göndermeden önce "al şunları düzelt, sonra laf söyleme" diyor.
Screenshot_20230509_232040_com.android.gallery3d.jpg

Seçim ve sandık başında vay bee neden olmasın abi. Benimle ayni pusulaya mühür basarmisın sonra mühür arası tek taş 😁

Sonra arka fonda haydi bi daha bi daha bi daha hep beraber söyleyelim 😂

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Eş çok önemli. Eğer eşin sürekli beraber olmanız gerektiğini düşünen biri ise ayvayı yersin. Bir insanı bu zamanda normal olmasını sağlayacak şeyler hobileri hatta zaman zaman yalnızlığıdır. Birde çocuk oldumu sadece var olmak için yaşadığını farkedersin.

Bu hafta sonu evlilik teklif edeceğim. (Gırgır değildir)

Düğün için altınlar toplamda 250 bin tl
Hayırlı olsun. Düğün tarihiniz ne zaman haberimiz olursa bi çeyreklik hazır edelim :)

• Beğen
Düğün için altınlar toplamda 250 bin tl
Hayırlı olsun. Düğün tarihiniz ne zaman haberimiz olursa bi çeyreklik hazır edelim :)
Gönlümüzden ne koparsa ibana gönderelim .

Bir evlilik kaça mal oluyor önce buna bir bakalım, ondan sonra karar veririz

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Şeçim öncesi evlenseydin bari, yoksa zengin misin?

Bir evlilik kaça mal oluyor önce buna bir bakalım, ondan sonra karar veririz

Maliyeti çok fazla, ben bu zamanda evlenemezdim. Elimden tutacak kimse yok. Onu bunu istemiyorum eşyaya yatırım yapacağımıza kendimize yatırım yapalım diyen kadın da bulamazdım muhtemelen.

• Beğen
Tepkiler: gunerokn
bakın böyle bir uyum aramayın. mutsuz olursunuz.

Napıyoruz ya bu başlıkta bisikletlerimizi mi evlendiriyoruz 😀🤭

Napıyoruz ya bu başlıkta bisikletlerimizi mi evlendiriyoruz 😀🤭
Günümüz şartlarında evlenmek mantıklı mı diye istişare yapıyorduk. Sonra @hamlet2006 abimiz evlilik öncesi sürecin daha pahalı olduğunu beyan etti. Çiçek vs zor tâbi velhasıl sonuç ruh ve ekonomik ikizini bulunca evlenilebilinirmiş galiba 😁

• Beğen
Geri