hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 33.785
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Seçim var hocam, bence bu stresli zamanda karambole getirmeyin, akabinde edin derim. Ama tabii ki sizin takdirinizBu hafta sonu evlilik teklif edeceğim. (Gırgır değildir)
Dün sevgilimle mesajlaşırken sevgilim, dahi anlamındaki - de'yi birleşik yazmış. Kıvrandım kıvrandım, oradaki de dahi anlamında olduğundan ayrı yazmalısın diyemedim ya. İşte o an "Ben bu kızı gerçekten seviyorum" dedim ve evlilik teklif etmeye karar verdim.Seçim var hocam, bence bu stresli zamanda karambole getirmeyin, akabinde edin derim. Ama tabii ki sizin takdiriniz
Ya da oy kullanırken sandık başında evlilik teklifi denenebilir, kadınlar hep diğerlerinden farklı bir evlilik teklifi ister dururlar. Bu dediğimi henüz uygulayan duymadım , basket maçı dahil uygulandı diye biliyorum.
Dün sevgilimle mesajlaşırken sevgilim, dahi anlamındaki - de'yi birleşik yazmış. Kıvrandım kıvrandım, oradaki de dahi anlamında olduğundan ayrı yazmalısın diyemedim ya. İşte o an "Ben bu kızı gerçekten seviyorum" dedim ve evlilik teklif etmeye karar verdim.
Seçim ve sandık başında vay bee neden olmasın abi. Benimle ayni pusulaya mühür basarmisın sonra mühür arası tek taş 😁Dün sevgilimle mesajlaşırken sevgilim, dahi anlamındaki - de'yi birleşik yazmış. Kıvrandım kıvrandım, oradaki de dahi anlamında olduğundan ayrı yazmalısın diyemedim ya. İşte o an "Ben bu kızı gerçekten seviyorum" dedim ve evlilik teklif etmeye karar verdim.
Butun piyasalar secim sonrasina odaklanmis. Secim oncesi su isi hallederek ince bi ṣok yasatin benceBu hafta sonu evlilik teklif edeceğim. (Gırgır değildir)
Bu hafta sonu evlilik teklif edeceğim. (Gırgır değildir)
Gönlümüzden ne koparsa ibana gönderelim .Düğün için altınlar toplamda 250 bin tl
Hayırlı olsun. Düğün tarihiniz ne zaman haberimiz olursa bi çeyreklik hazır edelim
Bir evlilik kaça mal oluyor önce buna bir bakalım, ondan sonra karar veririz
Bu hafta sonu evlilik teklif edeceğim. (Gırgır değildir)
Günümüz şartlarında evlenmek mantıklı mı diye istişare yapıyorduk. Sonra @hamlet2006 abimiz evlilik öncesi sürecin daha pahalı olduğunu beyan etti. Çiçek vs zor tâbi velhasıl sonuç ruh ve ekonomik ikizini bulunca evlenilebilinirmiş galiba 😁Napıyoruz ya bu başlıkta bisikletlerimizi mi evlendiriyoruz 😀🤭