Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Evlenmeli mi evlenmemeli mi?

Günümüz şartlarında evlenmek mantıklı mı diye istişare yapıyorduk. Sonra @hamlet2006 abimiz evlilik öncesi sürecin daha pahalı olduğunu beyan etti. Çiçek vs zor tâbi velhasıl sonuç ruh ve ekonomik ikizini bulunca evlenilebilinirmiş galiba 😁
Kim evlenmek istiyor hemen everelim. Nolcak şurada toplarız 3 5 zor mu 😀

• Hahaha
Tepkiler: ErzincanLee
Scudo
Kesin düşer.

YTD.

@hamlet2006 Şimdi sen buradan gaza gelip evlenmeye karar verdiysen süreç hakkında detay vereyim de sonra sıkıntı olmasın.

İlk önce çiçek maliyeti düşüyor. Çiçek alımları zamanla azalmaya başlıyor. Fakat hediye alımları tam gaz devam ediyor. (Evlilik, tanışma, isteme, söz, nişan vs. tüm özel günlerde). Çiçeğe paralel hediyeler de biraz düşüyor ama çiçek tamamen bittiğinde vicdan yapıp hediyeye abanıyorsun. Orada kısa süreli bir peak yapıyor hediye alımları. Buradaki kritik nokta çiçeğe asla geri dönmemek, biraz diş sıkmak.

Bu eşiği atlattıktan sonra hediyeleri zamana yayarak yavaş yavaş azaltabilirsin. Bu konudaki kritik nokta ise, "artık bana eskisi kadar hediye almıyorsun, artık bana çiçek almıyorsun" gibi söylemlere kulak asmamak. Ya da daha önce pek beğenmediği bir hediyeyi ya da çiçeği öne sürüp karşı pozisyon almak. Mesela bi keresinde eşim nezaketen aldığım çiçeğe ne gerek vardı dedi bir daha almadım :D Her niye almıyorsun dediğinde ise alınca laf ediyorsun dedim.

Evliliğimin 5 yılı doldu. Bir de 2 yaşında kızımız var. Gelinen noktada hediye hala alıyoruz bir birimize. Ama bu bir hediye paketinde sürpriz şeklinde olmuyor. Bazen bir birimizim ihtiyaçlarını "hadi bu da benden olsun" diyerek jest niteliğinde karşılıyoruz. Ya da fiyatından dolayı almaya tereddüt ettiğimiz şeylerde maddi destek sağlıyoruz bir birimize. Bence daha keyifli oluyor böyle. Hem hediye alıp verme stresi yok hem de zayii olma imkanı yok. Bir de üzerine yapılan geyikler cabası.

Bu başlık burada evli olanlar için çok sıkıntılı olmaya başladı 😁 yengeleri, hanımları, bu sayfadan uzak tutun sonra vay efendim biri hesabıma sızmış yok ben yazmadım 😂 müebbet yersiniz ev işlerinde 🙂

dertsiz başına dert almak istiyorsan evlen.

• Hahaha
Tepkiler: MAERKEK
Mesajların hepsini okumadım ama okuduğum bazı mesajlar üzerine...

Evlendikten sonra özgürlüğünüzü kaybetmekten korkuyorsanız, esas çocuk olduktan sonra görün siz. Hanımı bir şekilde evde yalnız bırakırsınız ama çocuk sürekli bakılması gereken birşey, bırakıp gidemiyorsunuz. Sonra bunun diş çıkarması, gece ateşlenmesi, vs var.

Benim 2 çocuğum var, özellikle ikinci çocukta çok zorlandım. İkinci çocuğa bakmak daha kolay ama zamanlama olarak çok kötü oldu. Esasında isteyerek yaptık, ama yine de zorladı. Çocuk yapmanın bence doğru zamanı da yok zaten, rahatınızdan her türlü olacaksınız bir defa.

Benden önce başkası da yazmış, kafanızda soru işareti varsa evlenmeyin zaten. Sorun evlilik kurumu mu, karşıdaki kişi mi, siz mi, bir kafanızda şekillendirin önce.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
İmzayı attığım anda işten çıkarım, işine gelirse;
Tek taşsız evlenme teklifini asla kabul etmem;
Çocuğun bakımı bende, ama ev temizliğine ve yemek yapmaya iştirak edecek;
Kazandığı paradan aylık 8,000 amerikan doları kişisel harcama yapmama izin verecek;
Kendi evi olacak, kirada oturmam.
Kilolu olmayacak.

Bu şartları sağlayan hanımlar değerlendirilmek üzere bana ulaşabilirler.

Bi zamanlar bi sevgilim bana evlenmeye dair aradığı koşulları anlatmıştı:
Kızım öyle koca varsa bi tane de bana bul demiştim 😀
Aklıma bu geldi şimdi 😄

İmzayı attığım anda işten çıkarım, işine gelirse;
Tek taşsız evlenme teklifini asla kabul etmem;
Çocuğun bakımı bende, ama ev temizliğine ve yemek yapmaya iştirak edecek;
Kazandığı paradan aylık 8,000 amerikan doları kişisel harcama yapmama izin verecek;
Kendi evi olacak, kirada oturmam.
Kilolu olmayacak.

Bu şartları sağlayan hanımlar değerlendirilmek üzere bana ulaşabilirler.

Bence seçim sonuçlarına göre Süleyman ya eş olur ya da yatırım danışmanı....

Bence seçim sonuçlarına göre Süleyman ya eş olur ya da yatırım danışmanı....
Abi herhalde rapor veriyor. Lütfedip cevap bile vermiyor. Zaten kılıbık tipi vardı , kaybettik kardeşimizi. Yarışların yorumcusu Kocaman Süleyman bu yıl ki Giro yarışına bir yorum yazmış. Ne günlere kaldık yarabbi. Kedi gibi olmuş patileri kaptırmış.
Başlığa uygun bir öneri sunacağım. Böyle dosta ahbaba selamı kesecekseniz evlenmeyin. :mad: @hamlet2006 sen evlen kardeşim zaten kediydin kepkedi oldun.:)

Abi herhalde rapor veriyor. Lütfedip cevap bile vermiyor. Zaten kılıbık tipi vardı , kaybettik kardeşimizi. Yarışların yorumcusu Kocaman Süleyman bu yıl ki Giro yarışına bir yorum yazmış. Ne günlere kaldık yarabbi. Kedi gibi olmuş patileri kaptırmış.
Başlığa uygun bir öneri sunacağım. Böyle dosta ahbaba selamı kesecekseniz evlenmeyin. :mad: @hamlet2006 sen evlen kardeşim zaten kediydin kepkedi oldun.:)
Necmeddin abi lütfen 😁 @hamlet2006 abim kılıbık olacak şaşarım, elini masaya yavaşça indirir son sözü söyler 😂

Necmeddin abi lütfen 😁 @hamlet2006 abim kılıbık olacak şaşarım, elini masaya yavaşça indirir son sözü söyler 😂
Bir ara kafayı koyunlara takmıştı , yok bitkoyin yok kekkoyin. Şimdi ki olay daha iyi. Davarları sattı, parayı cebine koydu ve evlenmeye karar verdi. Elini indirmesi için önce elini kaldırması lazım. Tam bir beyfendidir , yenge hanım yüzünü bakınca namazda gibi ellerini bağlar. :) Nikah memuru o malum soruyu sorsa kibarlık edip evet diye bağırmaz ve nazikçe EFET der. Bir tanedir benim kardeşim. Destur almadan zeybeğe bile zor kalkar. Olsun sorun yok. İnşallah sonuna kadar mutlu olur. Varsın kedicik desinler.😍🧿😍

Neyse Rabb'im @hamlet2006 abimizi ve seven herkesi sevdiceğiyle sağlıklı sıhhatli birlikte nice ömürler versin @necmeddin abi sende artık kardeşine bir külçe yakışır 🫶

Merakta koyma bizi ne oldi :mad: Hele bir anlat bakalım.
Gerçek bir gentilmen kediciği, tüm zamanların en sinirli kedisine dönüştürmeyi başardı sayın dişi aslan. Dişi aslan olsan ne yazar karşındaki gerçek adil, vakur bir kral aslan kusura bakma.
Dahi anlamındaki de ekini ayırmadın dişimizi sıktık, ses etmedik. Benim virgül koyduğum yere nokta; nokta koyacağım yere kimse 3 nokta koyamaz. Cümleleri ben bitiririm, noktayı ben koyarım hanımefendi saçmalıklara tahammülüm yok dedim hayatta başarılar diledim ve bitti nokta.

Gerçek bir gentilmen kediciği, tüm zamanların en sinirli kedisine dönüştürmeyi başardı sayın dişi aslan. Dişi aslan olsan ne yazar karşındaki gerçek adil, vakur bir kral kusura bakma.
Dahi anlamındaki de ekini ayırmadın dişimizi sıktık, ses etmedik. Benim virgül koyduğum yere nokta; nokta koyacağım yere kimse 3 nokta koyamaz. Cümleleri ben bitiririm, noktayı ben koyarım hanımefendi saçmalıklara tahammülüm yok dedim hayatta başarılar diledim ve bitti nokta.
Canın sağolsun , herşey gönlünce olsun. :harika:

Geri