Scudo Sports

Evlenmeli mi evlenmemeli mi?

Scudo
Kendini,karşındakini gerçekten tanıyormusun?
Senin için doğru olan kişi için sen ne kadar doğrusun.öncelikler neler.beklentiler neler..
Sorular yumağı.
Vicdanın varsa vicdanlıyla..
Yalancının tekiysen yalancıyla olur bu iş☺
Kısaca çok şey ögretir insana.

Artık hayatımızın her anı her önemli kararı konuşup danışarak değil yıldızlar burçlar gibi şeylerle değil döviz kuruyla alınıyor sizde kurlara bir bakın zor evlenilir

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
2001 yılında boşandım. 14 ay evli kalmıştım.
İyi ki boşanmışım. Boşanabilme gibi epey külfetli ama çemberin dışına kendinizi atabileceğiniz bir seçenek var.

Bencilce olan kısmı çocuk. Eğer boşanacaksanız çocuk yapmadan evvel iyice düşünmelisiniz. Çünkü boşanarak o çocuğa erken yaşlarda haketmediği travmayı yaşatırsınız. Mutsuz bir birlikteliğinizi düzeltmek için çocuk yapmayın. Hem huzursuz bir ortamda çocuk büyütmek herkes için üzücü olacaktır.

Mutlu olmayacaksanız neden evleneceksiniz. Cinsellik için evlenmeyin. Her ne kadar günah ise de zina, muta nikahı, cihat nikahı, imam nikahı gibi dini opsiyonlar mevcut.

Şirket bir evlilik yapmayın.çıkarlar var ama sevgi yoksa, ilk krizde ortağınız sizi satabilir.

Hayatın kısa olduğunu unutmayın. Hem de çok kısa olduğunu.

@Mehmet Altuğ
Bu sözü söyleyen arkadaşın 2 buzağısı var şimdi. ;)

Evlenirsen fakirlik içinde ve yoksulluk içinde sürünürsün ithal karbon bisikletleri alamazsın
Evlenmezsen lüks içinde yaşarsın, armani gömlek giyersin, gucci kemer takarsın, trek karbon bisiklet kullanırsın, range rover sahibi olursun, Dünya'yı gezersin turist gibi mis.

Vites grubun sağlamsa evlen. Viteste atma ötme (şeyy yani pardon ötmeme) varsa evlenme.

• Beğen
Tepkiler: specific
@bayırniyaziSürekli başkasının kiraladığı arabaya binersen bir gün kendi motorunu da bozarsın

@Mehmet AltuğHer gün kamışla meyve suyu içmek için de pipet fabrikası alınmaz.

İngilizler adam olsaydı, atasözleri de adam gibi olurdu bu ne biçim atasözü

@berberci dostum bize bu soruyu soruyorsan zaten o iş olmaz ya birini ölümüne sevipte evlenip mutlu olursun yada kararsız kaldığın kişiyle evlendiğinde hayatın boyunca mutsuz olursun bu iş böyledir ortası yoktur sen hiç ben evlendiğim kişiyi sevmiyorum ama mutluyum diyen birini gördün mü

• Beğen
Tepkiler: berberci
Bazı yorumlar var, güya evliliğin yanlış olduğunu falan söylüyor. Sosyoloji ve psikolojisiz bir biyoloji bilimi bu sonuçları doğuruyor. Oysa evlilksiz ve kaliteli bir insan popülasyonu olup tutamazsınız. Belki biyolojik olarak teorikte oluşturdunuz, pratikte bir adeti yaşayan o topluluk birbirini yer zaten. Ahlak var, fikir var, duygu var. Gidip hayvan olabilirler çok meraklı olanlar, ben insan olarak bütün bu faktörlere sahip olmayı onur bilirim.
Başlık sahibi @berberci evlilik bu hayatın gerçeği, inkar edemezsin ama sana hayatı zindan edecek bir evlilik de yapmamak gerek. Eşler arası uyum, benzerlik önemli. Zıtlıklar ilk bakışta daha çekici olsa da uzun vadede benzerlikler binayı tutuyor. Her zaman mutlu olmayı bekleme, her yerde olduğu gibi hayat bu dünya bu, sıkıntısız hiçbir şey yok. Sıkıntısız 1 bardak süt de yok. Taşıma sütle (!) değirmen dönmez

başlığın sahibine teşekkür etmek lazım güzel bir konuya değinmiş anket niteliğinde yorumlar çıkmış. sütten ağzı yananlar ayrı süt içmek isteyenler ayrı yorum yapmış , sütü farklı yollaradan içmek isteyen de yorum yapmış bunun haram olduğuna da değinen olmuş :):):)

Geri