Scudo Sports

Eyüpsultan

mesajımda cep numaramı yazmıştım keşke arasaydın yada mesaj çekseydin.

Scudo
Yesil pinardayim genelde hafta sonlari sehir turuna cikiyorum arabami satmadan once kemer de ormanda cross yapiyordum

• Beğen
Tepkiler: Eyüp zor
Biz daha çok asfalt turları yapıyoruz eğer sanada uyarsa senide bekleriz. Tabiki @Eyüp zor @ahmet gani eğer isterseniz kalabalık olmayan bi whatsapp grubumuz var. Özelden iletişime geçebilirsiniz

• Beğen
Millet Whatsapp grubuna gelin eğer turlara katılmayı dülünüyorsanız buradan hepsini haber verememe durumu olabiliyor @çağatay_çankaya
@Levent TURHAL grubumızdadır onlara veya bana özelden numaranızı ulaştırabilirsiniz.

• Beğen
Eyup zor arkadasim forumu ceptel inden kullanmaya calisiyorum henus cozemedim 05357070405 numaram mumkunse watsuptan guruba dahil edermisin

Su anda eyup civarindan yollarda olan varmi ben yesilpinardan ciktim eyup sahildeyim ufak bi tur yapicam gezerek dinlenerek

@Sefa coskun

@Bilal Karaboğa

@arev

@olympos

@aeneskral

@Deniz A

@Çağrı Fatih Yamalı

@tselim

@Atilla Gobel

@alper2457

@Gökhan BİROL

@Özgür K.

@Atilla Gobel

Alıntıları sadece siz değerli arkadaşların dikkatını çekebilmek için yaptım. Madem eyup ve çevresinde yaşıyorum madem ki hepimizin derdi pedal ise kendi çapında bildiğiniz yurdum insanlarından ulaş 8-9 kişilik bi whatsapp grubu kurduk amaç sohbet muhabet dostluk bisiklet gezi ve tur katılmak isteyen olursa 0507 745 9050 whatsapp aracılığı ile benle iletişime geçebilirler. İlginize tşkler

• Beğen
Tepkiler: 0geday
@Kubilay Koparan

Bak kendinde soyluyorsun telefon olmuyor haklısın ama ben tablet yada laptop olmuyor gibi bir ibare kullanmadım. Ona kalırsa bu akşam ipod uma yeni şarkılar yukleyecem. Sen şimdi git uslu uslu yorganı kafana çek ben nerede hata yaptım diye duşunerek uyu kardeşim :)

• Beğen
@çağatay_çankaya bak ya millet samimiyetten konuşuyoruz yanlış anlaşılmayayım.
Grupta çarşaf yerine yorgan dediğim için böyle oldu :)

• Beğen
Geri