Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Eyüpsultan

Scudo
Arkadaşlar merhaba :)

Yarın Eyüp'den başlayıp Eminönü - Beşiktaş vapurla adalar yapmayı planlıyorum. Eşlik edecek arkadaşları beklerim :)

• Beğen
Tepkiler: khc
@Levent TURHAL

Levent bey gittiniz mi adalara, vapur nerden Kalkıyor ve hangi adaya gittiniz gidilmeli bilgi verirseniz sevinirim. Yarın bir bende gideyim

@khc hocam merhaba :) beşiktaş iskelesinden kalkıyor vapur. Büyükadaya gittim zaten her yer bisiklet olduğundan araba derdi falan yok güzeldi :) tavsiye ederim ama mutlaka yanınızda biri olsun canınız sıkılabiliyor :)

@Levent TURHAL
Saolun bilgi verdiğiniz için , tek gideceğim , yalnız bir kovboyum ben [emoji1][emoji1]

Arkadaşlar bi aksilik yada plansız bi iş güç çıkmazsa bu salı (09.06.2015) sahilden Sarıyer yapmayı planlıyorum.gelmek isteyenlere duyurulur. Özelden mesaj atabilirsiniz

Arkadaşlar bugün tur atıcak olan varsa iletişime geçebilir. :)

ben yeni geldim ya :D

İftardan sonra çıkıcak arkadaşlar varsa ulaşabilir :)

Eyüpte aslında aktif bi grup var sadece buraya yansımıyor. detaylı bilgi için özelden iletişime geçiniz...

@Levent TURHAL
adalar a bisiklet alıyorlar değil mi bir ara birisinden duydum almıyorlar dedi de . Alıyorlarsa parası felan nedir.

Yesilpinar.
Toplanalim beyler bir gun. Hem birlikte donuste saya yolu rampasi performansi yapariz :D

Geri