Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

F - Klavye

F klavye deyince aklıma gelen ilk şey, "Karda kalan karga hep kara konar" :komik:
F kalavye10 parmak kullanabildiğim için askerde tüm dokümanları bilgisayara girmiştim. Yaklaşık 15 gün kadar sürmüştü. (1996-97)
25 seneden fazla olmuş, yaşlanışız mı ne :krktm:

Scudo
25 senedir F klavye yazıyorum. Hatta Q klavyeyi F klavyeye çeviririm hep. Öğrenince büyük rahatlık. Hangi parmak hangi harfe basıyor inanın sorsanız söyleyemem fakat parmaklar klavyeye dokununca resmen kendisi gidiyorlar :)

Yazilim sektorundeyseniz Amerikan Q klavye kullanirsiniz

25 senedir F klavye yazıyorum. Hatta Q klavyeyi F klavyeye çeviririm hep. Öğrenince büyük rahatlık. Hangi parmak hangi harfe basıyor inanın sorsanız söyleyemem fakat parmaklar klavyeye dokununca resmen kendisi gidiyorlar :)
Evet çok enteresan bir şey,beynin o harflerin yerini ezberlemesi ve ömür boyu bunu istesenizde unutamıyor olmanız çok acayip,mesela gözümü kapattığımda çok rahat bütün harflerin yerini ezbere bilip yazı yazabiliyorum.f klavyenin orta kısmındaki başlangıçta öğretilen şekli halen ezberimde AKÜTAKEMİLUYŞ :komik:

• Beğen
Tepkiler: Bisikletsever_
Evet çok enteresan bir şey,beynin o harflerin yerini ezberlemesi ve ömür boyu bunu istesenizde unutamıyor olmanız çok acayip,mesela gözümü kapattığımda çok rahat bütün harflerin yerini ezbere bilip yazı yazabiliyorum.f klavyenin orta kısmındaki başlangıçta öğretilen şekli halen ezberimde AKÜTAKEMİLUYŞ :komik:
Ben görsel olarak harfler nerde inanın bilmiyorum. Parmaklarımı klavyenin ilk öğretilen noktalarına yerleştirince gerisi kendiliğinden geliyor. Siz AKÜTAKEMİLUYŞ deyince eski günler aklıma geldi :) Kocaman daktilo sınıfında ne gürültü bütün sınıf çalışırken ne gürültü çıkardı. İlk ders tam sayfa aaa aaaa aaa sonra kkkk kkkk kkk ve nihayetine aka aka aka aka aka ... Hele daktilo sınavlarında çıkan gürültüyü hala unutamıyorum. Sonuç olarak dersi ciddiye alan arkadaşlarım hala F yazıyorlar. Umursamayanlar ise iki parmak yazmaya devam ediyorlar.

• Hahaha
Tepkiler: seko35.50
Böyle bir güruh var, hepsinin aynı tarikatın mensubu olduğunu düşünüyorum hatta. Sürekli f klavye kullanmaktan, solak olmaktan, miele kullanmaktan, çocuklarını ekransız büyütmenin öneminden, android telefon kullanmaktan falan övünüp duruyorlar. Neyse bi şey demeyim, hepsi bence de iyi güzel ama abi yani övünülecek başka bişey bulunamıyor mu gerçekten :(
Disleksiyim derler bir de 😀

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Geri