Aman Allahım!!!!
Ben bir daha bu foruma girmem, etraf fakir kaynıyor

Siz fakirler!! Bisikletlerimin fotoğraflarına bakarken maşallah demeyenin jant teli kopsun, lastikleri kabak olsun kayıp totolarının üzerine düşsün amin..
Bu kadar şebeklikten sonra konuya geri dönelim..
Bisikletinizin ne kadar pahalı olduğunun, kaç adet olduğunun markasının ne olduğunun hiç bir önemi yok bence (profesyonel amaçlı kullanan, sporcu arkadaşları tenzih ediyorum)..
Ben bir amatörüm, bisiklete keyif almak için biniyorum. Bisikletimin üzerinde ki donanımın da hiç bir önemi yok, neden mi?
Şöyle; Bir gün Cannondale yol bisikletimi alıp biraz şununla gezineyim havada çok iyi diyerek çıktım. Dümdüz caddede ilerlerken arkadan araç geliyormu diyerek kafamı çevirdiğimde arkamdan maksimum 18-19 yaşlarında Kron marka mtb ile haldır huldur yardıra yardıra genç bir arkadaşın geldiğini gördüm, tempomu bozmadan devam edeyim derken motor sporcusuyuz ya sanki parkurdayım nasıl olsa tur bindirmişim gibi davranıyorum, hafif bir avans vereyim sonra zaten ben bunu toza toprağa boğarım arkamdan anca bakar derken!!!!! Geçmesine izin verdim, benim amacım asla onunla yarışmak değildi, bisiklet konusunda öyle bir iddiam asla yok ama belli ki o gençliğin ateşiyle yanından geçen arabalarla bile kafasında yarışıyordu ve tabi sonra yanımdan yavaş yavaş geçerek baya baya bir uzadı gitti, bir taraflarımdan soludum hani biraz bassam yetişirmiyim diye yok nafile.
Neyse çok uzattım kusura bakmayın, her zaman söylediğim şey şu "Makinenin ne olduğunun önemi yok, önemli olan pilotun kim olduğu"