Scudo Sports

Fatih

Arkadaşlar Merhaba Motosiklet Kullanıcısıyım ,Bisiklet tutkumda uzun yıllardır var scott yz15 bisikletim var fatih den beşiktaş sahile sürerim genelde katılmak isteyen arkadaşları beklerim.

Scudo
ben de fatihtenim eminönü-beşiktaş-sarıyer sivil araçların son dönüş Anadolu kavağı turu yapıyorum hafta sonları

Slm bisiklet tutkunları ben Necdet Çarşambadan her hafta sonu yeni kapı, eminönü, beşiktaş, sarıyer turu yapıyorum havalar elverdiği sürece katılmak isteyenleri beklerim. Birde turlara denk gelebilsek kalabalık daha güzel olarak :)

1 Mayıs yani bugün o güzargaha gidecem az sonra :D

6 mayıs pazar tur yapalım arkadaşlar gelecek var mı numaram 532 323 39 77 saygılar

Gece turlarımı nihayet düzene oturttum.
Güzergah : paşa-cerrahpaşa-aksaray-haşim işcan yokuşu-imç-köprüden geçip sağdan karaköye oradan tekrar köprüyü geçip soldan sirkeci tren yolunu boylu boyunca takip ederek çapa kan merkezi-paşa
Mesafe : Ortalama 20 küsür km idi galiba.Normal tempoda 1 saati biraz geçiyor süre.
Saatler : Gece 3-4 arası.
Günler : Salı-Perşembe-Cumartesi

Bu mesajımı diğer paşa-çapa başlıklarına da atıyorum katılmak isteyen arkadaşlar olursa haberdar edebilirsiniz beni.

bisiklet alalı yaklaşık 1 ay kadar oldu bi gün belirleyelim biyerlerde buluşup eminönü karaköy kabataş beşiktaş ortaköy gezelim diyorum ilgilenen arkadaşlar bana maille ulaşmasını istiyorum gestetneromer@hotmail.com tel no bırakırsanız ararım saygılar

Merhaba arkadaşlar,

Aslen Bolu'lu olup 7 yıldır İstanbul'da yaşıyorum. Bolu'da üzerinden hiç inmediğim ancak İstanbul'a geldikten sonra hiç yapamadığım Bisiklet Spor'una geçen hafta aldığım Kron XC250 ile geri döndüm. Aslında İstanbul'a ilk geldiğimden bu yana burada da devam etmek istemiştim ama imkanlar ve Bolu gibi bir yerden geldikten sonra bu şehirde nerede bisiklete binilir düşüncesi beni uzaklaştırmıştı bu spordan ama artık buradayım.

Herkese bol pedallamalar..

Merhaba kardeşim bende istanbul/fatihte yaşıyorum :) Drag db3 bmx bisiklet almak üzereyim.Bol pedallamalar.Belki karşılaşırız :)

Merhaba arkadaşlar.Forumunuzda yeniyim.Aslen kırklareli'liyim.9 yıldır fatihte ikamet ediyorum.Fatih civarında olan BMX'ci arkadaşlarımla buluşmak isterim ve fikir alışverişinde bulunmak isterim :) Saygılarımla Ceyhun Dalyan.

bol kazasız pedallamalar bende çarşambadayım belki birgün karşılaşırız.

Adım Muhammet Şentürk karagümrükte oturuyorum Fındıkzade'de çalışıyorum işle ev arasında 3km mesafe var her gun bısıkletle gıdıyorum gunumun en mutlu dakıkaları :) yaşım 19 benden bu kadar bol pedallamalar :)

s.aleykum bende fatih/karagümrük sayılır alpaslan ticaret meslek lisesinin orda oturuyorum Salcano ng303sd alıcam bugun ;)

Benim de bianchi toledom vardı Fatih Camiinin dibinde fetih öğrenci yurdu var. oradayım ben de.. lâkin bisikletimi çaldılar. Yerine carraro 420 düşünüyorum. Kafam esasında çok karışık..

slm arkadaşlar bende henüz buraya yeni katıldım bende kocamustafapaşada oturyorum bir grup kurup bir araya gelebiliriz

Geri