Scudo Sports

Fatih

Haliç Caddesi , küçük mustafa paşa’dan selamlar. 23 yıldır fatihte oturuyorum ? Şu sıralar bisikletim yok bu yüzden çıkamıyorum biyere. Eylül’de alıcam inşallah tekrardan, ozaman görüşürüz ??

Merhaba bende 15 yıldır orada oturuyorum :) Benimde bisikletim yok inşallah alacağım hocam.

Scudo
15 yıllık arkadaşlarım var. Salgından önce ayda bir kaç kez muhakkak giderdim.

Selamlar ben de fatih vatan caddesindeyim, bölge sürüş grubu hala aktifse ulaşırsanız sevinirim. sosyal medya kullanmadığım için facebook veya instagram üzerinden iletişim kuramadım. saygılar.
(yalnıza erkek grupla sürüyorum bu detayı ekleyim, abiler kardeşler ulaşırsa sevinirim :) )

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ali 555
Merhaba, fatihte oturuyorum ve akşam iş çıkış saatinde beraber turlayacağım grup arayışındayım.

05363888002 numaradan ulaşabilirsiniz

Merhaba arkadaşlar, Balipaşa caddesi İskenderpaşa camii taraflarındayım. Bu günlerde kısa turlara başlayacağım, bana katılmak isteyen arkadaşlar yazabilir.

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
Herkese selam Kadıköy'de çalışıyor Fatih’te yaşıyorum. İşe bisiklet ile gidip geliyorum. Ags’ye hazırlandığım için haftam çok yoğun geçiyor.Fırsat buldukça bir rotaya bağlı kalmaksızın turluyorum. Şehir bisikletim olduğu ve kondisyonum çok iyi olmadığı için tempom biraz yavaş. Bahsettiğim bölgelerde süren arkadaşlar varsa birlikte pedal çevirmek hoşuma gider. Genellikle akşam saatlerinde sürme imkanım oluyor. Herkese iyi forumlar 🚲🚲

• Beğen
Tepkiler: Ebubekir1923
Geri