Scudo Sports

Fatih

@Wanf kendileri Dost Bisiklet grubudur, İstanbul un en güzel adamlarını barındırır. Kesinlikle öneririm :)

@ceycey84

• Beğen
Tepkiler: fatihy
Scudo
@Bugraacik Çok teşekkürler kardeşim :harika:
@Wanf aramıza katılmak isteyen herkese kapımız açıktır. Facebooktan ve instagramdan Dost Bisikletler olarak aratarak ulaşabilirsiniz bizlere..

@ceycey84 teşekkür ederim. aranizda olmaktan mutluluk duyarim.

@Wanf dün silivrikapıdan 2 yol 1 cyc 1 de şehir bisikleti ile çıkış yaptık saat 20:00 civarı

@fatihy Evet kesinlikle sizsiniz, kale çıkışında ilk çıkan arkadaş ile selamlaşmıştık, grubunuzu facebooktan takip ettim ancak nasıl haberleştiğinizi ögrenebilirmiyim?

• Beğen
Tepkiler: fatihy
@Wanf

facebook.com/groups/selamsizbandosu
selamsizbando / instagram

sayfalarımızdan takip edebilirsiniz :)

demekki 100. üyemiz siz oldunuz @Wanf :)

Teşekkür ederim. nasip banaymiş :):)

İlan hala aktif mi acaba bende Fatih aksaraydayım

Merhaba Arkadaşlar,
Ben de Fatih'liyim. Aranıza yeni katıldım. Genelde yatsı namazından sonra kafama göre Eyüp veya Eminönü yönüne doğru pedal çeviririm. Yakın zamana kadar adı sanı belli olmayan ucuz bir MTB kullanırdım. Geçtiğimiz hafta Salcano City Life 10 HD sahibi oldum. Eski bisikletime kıyasla ciddi performans farkı var. Dolayısıyla günlük rotamı biraz daha uzatmayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Grup varsa ben de çapa tarafında oturuyorum.Boş vakit olarak belli olmuyor ama uygun bulunduğum zamanlarda bende katılmak isterim.

Ben de müsait oldukça katılmak isterim.

Kocamustafapaşa-Samatyada selamlarımı iletirim.

Haliç Caddesi , küçük mustafa paşa’dan selamlar. 23 yıldır fatihte oturuyorum ? Şu sıralar bisikletim yok bu yüzden çıkamıyorum biyere. Eylül’de alıcam inşallah tekrardan, ozaman görüşürüz ??

Eyüpten selamlar.

Merhaba arkadaşlar. 4 Ekim 2018 yılında kurmuş bulunduğum Kocamustafapaşa Bisiklet Kulübünün sürüşlerine tüm Fatihli bisikletseverler davetlidir. Bizimle iletişime geçmek isterseniz facebook, instagram ve twitter sayfalarımızdan ( @kocamustafapasabisikletkulubu ) ve kocamustafapasabisikletkulubu@gmail.com adreslerinden ulaşabilir, youtube kanalımızdanda yayınladığımız tur videolarımızı izleyebilirsiniz. Herkese iyi pedallamalar. Tekerinize taş değmesin.

Fatihli arkadaşlar Kocamustafapaşa Bisiklet Kulübümüze ulaşabilirsiniz.

Geri