Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fatih

Merhaba Arkadaşlar ismim Ceyhun sizleri Alibeyköy osmanlı parkında yapacağımız sevgi ve kardeşlik turuna davet etmek istiyorum.

Saat 09:00 olarak düzeltilmiştir , bilginize.

Dosyalar

• IMG_1145[1].JPG
    IMG_1145[1].JPG
    55,9 KB · Okunma: 11
  • IMG_1146[1].JPG
    IMG_1146[1].JPG
    68,3 KB · Okunma: 9
  • IMG_1151[2].JPG
    IMG_1151[2].JPG
    108,7 KB · Okunma: 6
Scudo
@DeNuevo bana özelden ulaşabilirsin

bende fatihdeyim iki arkadaş birer bisiklet almayı düşünüyoruz bu ay içinde ;)

Merhaba Arkadaşlar bende yedikuledeyim tek pedallamak giderek sıkıcı olmaya başladı. Görüşmek üzere ;)

7 yılım Fatih camiinin dibinde geçti... Eğer iletişim kurulur ise katılmak isterim. Kendim Pazariçinde oturuyorum, eyüpe nerdeyse 3-4 dk da iniyorum zaten bisikletle :D Fatih e gelmem 15-20 dk sürer..

• Beğen
Tepkiler: Semih34
Hayırlı akşamlar, whatsapp grubuna beni de ekleyebilir misiniz, ben de akşamları zaman buldukça sürmek istiyorum, uzun süredir sürmediğim için trafikte bir tedirgin hal içerisindeyim, beraber Fatih'ten dostlar olursa güzel vakit geçireceğimiz kanaatindeyim.

Haliç caddesinden selamlar :)

@Bilal Öz Ve Aleykümselam kardeşim o semtte doğdum ve yaklaşık 16 sene oturdum

Fatih sur içinden selamlar...Bisikletimi dün aldım yaza doğru turlamayı düşünüyorum tanışıp samimi olunduktan sonra neden beraber turlanmasın :) .Ayrıca bende tek başına sevmiyorum bazı aktiviteleri bilhassa yüzmeyi ve bisiklet sürmeyi...

@fatihy grup özel hangi bölümde

• Beğen
Tepkiler: serkant yakıt
Fener'de doğup orada yaklaşık bi 13 yıl oturduk. Sonra Fevzipaşa tarafına taşındık. Fatih'te 24 yılım geçti. Şimdi ise diyar Beylikdüzü.

Eski semttaşlarıma selamlar :)

• Beğen
Tepkiler: Semih34
Merhaba bende silivrikapıdayım arkadaşlar, bugun tur dönüşü silivrikapi sur çıkışı bir gruba denk geldim acaba sizlermiydiniz?

• Beğen
Tepkiler: fatihy
@Wanf
Merhaba. Abdi ipekçiden sahile inişte gördüyseniz 5 kişi tahminen bizi gördünüz. Yani bende grubun içindeydim

@ceycey84 evet tamamina bakamadım ama 1 kişide salcano 1 kiside ise carraro bisiklet vardi degil mi? mümkün ise sizinle turlamak isterim?

Yol bisikleti varsa, mümkünse ben de turlamak isterim? Fatih'e 5 km falan evim sanırım.

Geri