Scudo Sports

Fatih

tekrar merhabalar gezmeleriniz hala başlamadı mı fatihteyim katılmak isterim

Scudo
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım çapa civarındayım tanışıp hep birlikte sürebiliriz

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
@slh93yrg bende Çapa tarafındayım başka arkadaşlar varsa uygun zamanda toplanıp pedallayalım

@DeNuevo bence çok iyi olur irtibatta olalım. hatta bu akşam bir grupla emirgana pedallıyorum eğer zamanınız varsa katılın derim

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
Herkese selamlar. Fatih grubu olarak toplanalım bencede. Bakarsınız Fatih Bisiklet Grubu (FABİG) yada Fatih Bisiklet Kulübü(FABİK) kurulabilir :)

Bende fatihteyim ama sadece ise gidip gelirken bisiklete binebiliyorum evli ve cocuklu olunca gruplara katılmaz zor oluyor :D

Bende 2-3 gunde bir 22.00 -00.00 arasi cikiyorum. Pazartekkeden yedikuleye inip eminonu taraflarina dogru gidip geri geliyorum . herkes biseyler yazmis fakat bi grup kuruldu mu belli degil gibi , whatsapp grubu olustursak fena olmaz . mail adresim furkan.zaman@gmail.com

Selam bende foruma yeni katıldım Fatihteyim hazır kıta bekliyorum:)

Genclik 2 gunde bir mevlanakapidan -yedikule ye inip oradan da gulhaneye kadar gidip geliyorum.rota 25 km yaklasik , surede 1 saat , yani ortalama 25 km/h ile gidiyorum biraz alti biraz ustu hizlarda kullanan varsa bisikleti , beraber cikabiliriz aksamlari. 05070579763 whatsapptan ulasabilirsiniz.

Merhaba,

Sabah 07:30 ve akşam 18:00 saatlerinde bu güzergahtayım.

Selam Fatihliler :)
Forumdaki ilk mesajımı buraya yazıyorum.
Silivrikapıda oturuyorum.
Akşam yapılacak turlara açığım.
(link)
Sizleri grubumuzda görmek isteriz.

• Beğen
Tepkiler: fatihy
akşamları belli tempoda beraber pedallayabileceğim arkadaşlar arıyorum bulabilirsem ne ala saygılar :)

@Baghera burada da buldum sizi. Bnde fatihteyim , bos vaktimin ne zaman olacagi hic belli olmuyor h.ici h.sonu aksamları pedallayabiliriz.pazartekkedeyim bu arada :)

O süper telefon numaram yazıyor güncel haberlerdeki mesajımda ordan ulaşabilirsin bana :)

fatih ve çevresi tura çıkalım diyen varsa ben hazır bekliyorum

Dun cikmadin mi ? Bu aksam kesin geliyorum. Ders 7 gibi biter . 8 gibi cikariz ? Ayni yerde bulusup marmaraforum decathlona ugrayalim ?

Geri