Scudo Sports

Fatih

Scudo
Merhaba ortalıktan nereden baksanız 1 sene kadar kayboldum bir süre arkadaşıma ait olan Salcano NG650 işe gelip gittim hiç bir sorun yaşamadım sonra lastikleri Decathlon'dan tur lastiği ile değiştirdim çok verim aldım bir sorun yaşamadım sonrasında şirkette depoda yer olmadığından hevesimiz kursağımda kaldı. Depoda tekrar yer açıldı artık fakat bisikleti bu arada biz başkasına hediye ettik ve ben tekrar her akşam işten çıkıp eve yürüyerek dönmeye karar verdim. Bu hafta sonu katlanabilir Ümit marka bisiklet alıyorum.

Gidip geldiğim yol İstanbul/Fatih-Bayrampaşa arasında oturanlar bilir Kocamustafapa/Bayrampaşa Akvaryum AVM(Artık Kapanmak Üzere) ortalama 5-6 km büyük lastikli bisiklet ile çok kolay gidip geldim şuanda kafama takılan konu 20'' jant bana sıkıntı çıkarır mı?

Yardımlarınızı ve görüşlerinizi esirgemeyin :)

merhaba bir sorun çıkmaz ise bende pazartesi ayın 1'i itibari ile katlanırımla sabah kocamustafapaşa'dan bayrampaşa akşamda aynı güzergah tam tersine dönüş yapacağım :) bu yolu kullanan arkadaşlar olursa beraber pedallarız :)

• Beğen
Tepkiler: Bugraacik
herkese merhaba , arkadaslar bizde 2 yıldır 6-7 arkadas cıkıyoruz haftada 3 gün falan aksamları , fatih bisikletciler grubu diye bir grup kurduk facebooktan , etkinlikleri burdan giriyoruz. cok yeni daha zaten. yavuzselim kervan ceyizin önü kalkıs noktamız.katılmak ısteyen arkadasları bekleriz

Merhaba herkese. Karagümrükte ikamet ediyorum. Eğer Fatih grubu olursa katilmak isterim. Carraro raceim ile sizlerle olabilirim. PM den yazabilirsiniz.

arkadaşlar öncelikle aramıza hoş geldiniz @Bugraacik @lanaya PM den numara atarsanız akşamları birlikte turlarız katılmak isterseniz bu akşam ortaköy yapacağım

@lanaya güzergah değişti 19:30 - 19:45 arası en geç 20:00 da marmara forumdan çıkış yapılacak katılmak istersen bekleriz :)

Whatsapp grubu kursun biri haberleselim yada varsa beni de alabilirsiniz gruba :)

• Beğen
Tepkiler: fatihy
arkadaslar bende karagumrukteyim bir gun gorusmek dilegiyle:)

• Beğen
Tepkiler: Semih34
Var grup özelden ulaşabilirsin

Çok güzel bir düşünce + olarak konu güncel kalırsa iyi katılım olur.

evet fatih bölgesi ve civarında eşlik edecek arkadaşlar havalar düzeldi havalardan şikayeti olanlar aramıza bekleriz sizleri de

• Beğen
Bende çapa tarafında oturmaktayım varsa whatssap grubu katılmak isterim.

• Beğen
Geri