Scudo Sports

Fatih

Yeşilköy taraflarına sahilden giderken bisiklet yolu var ama bisiklet yolu demeye bin şahit ister kırık dökük, yamuk, yol ortasında çöp kutuları, hele insanlar :)

Scudo
Her gün sabah en geç 09.00 gibi yukarıda görülen istikamette işime gidip akşam 18.00 gibi dönmekteyim. Bu rotada bu saatler civarı gezen arkadaşlar olur ise eşlik edebilirim. Haftada 4 gün bu rotayı izliyorum. Ayrıca akşamları Gaziosmanpaşa'dan kısa turlara çıkan olursa katılabilirim.

Bende bazen aynı güzergahta Fatih'ten Berece kadar gidiyorum. Minibüslerin bazıları kendileri trafiği aksatmalarına rağmen bisiklete geçilince aslan kesilebiliyorlar. Her gün bu güzergah rahatlamaye değil sinir hastalığına sebep olabilir.

O minibüsçüler hep öyleydi. Ayrıca sabahları bu yol üzerinde trafik var. Minibüsçülere kafayı taksam araba bile kullanmamak lazım. Ben o yüzden görmezden geliyorum. Hiç kafamı takmıyorum onlara.

Uluyol caddesinden saat kaç gibi geçiyorsunuz acaba? Gece vardiyasında çalıştığım haftalarda iş çıkışı ters istikametten, Abdi İpekçi caddesinden Tuna caddesine dönüyorum. Yani kavşakta karşılaşmamız an meselesi. :) Tabi evim ve iş yerim arası çok yakın olduğundan genelde yürümeyi tercih ediyorum. Bisikletle çıktığım zamanlarda da kısa bir tur yapmadan eve dönmüyorum. Dilerseniz bir gün size iş yerinize kadar eşlik edebilirim. Çarşamba sabahı mesela? Rotanızda Tuna kavşağına kadar olan kısmı kullanan pek çok arkadaş var aslında. Fakat çoğuna daha erken saatlerde rastlıyorum.

@Ugur BasdagSaat 9 ile 9.30 arası bir vakitte geçiyorum. Sanırım bu sabah 9.35 civarı oradan geçtim. Uluyol caddesinden Demirkapı istikametine gidiyorum. Müsait olduğumuz bir gün beraber tura çıkabiliriz isterseniz.

Geçtiğiniz saat benim için oldukça geçmiş. Bu yüzden karşılaşmamız zor görünüyor. Tabi bir gün bir tur yapabiliriz. Hafta sonu uygunsa olabilir.

Arkadaşlar ; herkese merhaba öncelikle
Akşamları eve gidince şeytan kanıma giriyor üstüme yorgunluk çöküyor , gündüz akşam olsada bisiklete binsem diyorum ama akşam içimden gelmiyor , gelse bile rota ve yalnız kullanmak can sıkıcı ,
Fatih te oturan arkadaşlara sesleniyorum, daha doğrusu benim gibi yalnız sürmekten sıkılan gene benim gibi birinin hadi bisikletle bugün turlayalım gibi sözlere ihtiyaç duyanlar buyrun beraber turlayalım

Anlaşılan yalnız kullanıma devam, yada mahalle baskısı ile arkadaşlara bisiklet aldıracam

ben bazen fatihten geçiyorum. ama oraya geldiğimde artık eve dönecek vaktim oluyor sadece.

@Ahmet F.ELBİR

Cümlenin sonunda "buyrun bu şarkı size gelsin" diyeceksiniz sandım :) İçim parçalandı :) O bölgede bisikletçi arkadaşlar vardı forumda. İlgilenen olacaktır diye umuyorum.

• Beğen
Tepkiler: n500
@ERCAN CEBECİ

Yok o kadar acıklı değil ama, bisikleti alalı 9 ay oldu mahalle arkadaşlarıma bir türlü aldıramadım, motor aldığım zamanda sağolsunlar 3 kişi alacakken ben tek almıştım , arkadaşlara aldıramayınca bu illet yalnız bi noktadan sora sıkıyo, forumdan adam bulayım dedim ama malesef, ordanda çıkmıcak galiba

@chn krmz

bir gün ortak bir yerlere gidebiliriz.

Gerçekten şanssızsın yada şanssızım. 30 Yıldır Fatih'te oturuyorken kimse yoktu. 4 Ay önce Bayrampaşa'ya taşındım şimdi Fatih'ten arkadaşlar çıkıyor :D

@Ceyhun BAYDOĞAN

Ya aslında bu bölgede çok bisikletli var ama malesef foruma üye değiller herhalde,

sabahları sultangazı cıkıs. 06:50. Bayrampaşaya kadar trenvay yolu oradan bayrampaşa topkapı ve merter. Aksam da aynı guzergah donus. 18:00 da ısten cıkıyorum.

Merhaba değerli BisikletForum üyeleri.. Uzun süredir akşamları işten çıkıp yaklaşık 45dk yürüyorum. Spor amaçlı akşama kadar oturmaktayım çalıştığım işyerimde ve artık işe bisikletle gidip gelmeye karar verdim.:) Fakat bisiklet seçimim de kararsızım Katlanır bir bisiklet mi almayım yoksa Şehir bisikleti mi?:confused: Kararsızlık içindeyim çünki hafta sonları da uzun turlara çıkmak istiyorum. Yardımcı olmanızı rica ederim. İyi akşamlar...:)

sadece ulaşım için ise katlanır ki benim de hayalimdir :) turlara da katılmak istiyorsanız hibrit veya dağ bisikleti daha uygun olur diye düşünüyorum.

hafta sonu uzun tur istiyorsanız şehir&tur bisikleti düşünmeniz daha doğru olur. çıkılan turların niteliğine göre sabitlenebilir ön süspansiyonlu maşası olan bir bisiklet almayı da düşünebilirsiniz, çoğu insanın hafta sonu turlarına mtb ile katılması kafanızı karıştıracak diğer bir etken olacaktır... :)

Tabii ki ayırmayı düşündüğünüz bütçeyi belirtirseniz birçok forum demirbaşı arkadaşımız size büyük bir hevesle yardımcı olmaya çalışacaktır, çünkü birçoğumuzda hobi haline geldi o fiyata bu bisiklet çok daha iyi vb yorumlar yapmak :D

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Çok uzun süredir bizikletten uzak kaldım.. Neler olmuş neler :( Katlanır bisikleti çalıştığım iş yerimde daha rahat muhafaza ederim diye düşünüyorum. Orta seviye bir katlanır ile hafta sonra Fatih-Çapa'dan silivriye veya kumburgaz'a gitmek veya bu uzaklıkta ki yerlere gitmek zor olacak mıdır acaba?

Fatih Bey foruma hoşgeldiniz.
Ben kişisel olarak katlanır bisikletleri pek sevmiyorum, kullanım alanı biraz darmış gibi geliyor. Bana sizin için bir şehir-tur bisikleti, hafta sonları turlara çıkma isteğinizi de düşünürseniz sanki daha uzun vadeli ve kullanışlı bir yatırım olur gibi geliyor.
Tabii ulaşımda metro, vapur gibi başka araçlara bisikletle binme ihtimali varsa katlanır bisiklet bir avantaj sağlayacaktır.
Kendi koşullarınızı iyice değerlendirerek bir karar vermeniz gerekir. Yoksa birden fazla bisiklet sahibi olmayı göze alın. Çünkü bisiklet bir kez insanın kanına girdi mi önce katlanır bisiklet, sonra şehir-tur ardından bir de MTB sahibi olmak da var işin sonunda. :)
Tekrar hoşgeldiniz.

Geri